Jam pro,esht nje gjest human qe tu mundesohet edhe atyre nje jet te lumtur e me buzeqshje ne nje ngrohtesi familjare ,ajo esht shum e nevojshme per femijen,gje qe ndihmon ne rritjen e tyre dhe te arriturat ne jet.
Jam pro,esht nje gjest human qe tu mundesohet edhe atyre nje jet te lumtur e me buzeqshje ne nje ngrohtesi familjare ,ajo esht shum e nevojshme per femijen,gje qe ndihmon ne rritjen e tyre dhe te arriturat ne jet.
Edhe une mendoje qe eshte i mire adoptimi i femive , por mes shumti i atyre femive qe nuk kane fare prinder ne kete botê , kurse ata qe i braktisin femijet e vet ata jane te mallkuar gjithmone .
do adoptoja nese nuk kisha mundesi te beja femi...tani nuk e di, nuk mendoj per adoptim...mbase nese isha finacially well, edhe mund
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jam Pro adoptimit, gjest shume, shume e mire, ama jam edhe per ate qe duhet me kohe t'i kallxojme femijes te verteten, sapo te rritet aq qe fillon te kuptoje duhet ngadale te gjejme mnyren t'ia themi, kshtu eshte me leht per te sepse rritet me kete fakt, msohet me te.
E jo t'i thuhet pas shume, shume vite e verteta, se pastaj gjynah, shume e zorshme per ta pranoje te verteten e trondit.
E mnyren qe me ia fsheh te verteten per krejt jeten, jam kunder.
Per vete e du: Me mire nje te vertete te hidhur, sesa nje genjeshter te bukur.
Paqë
Ne evrope ata qe adaptojn shum raste i keq trajtojn femijet.
Jam pro adoptimit edhe une..Bej mire te gjen mire thone.
Nqs mesuat se nuk mund te beni femije.?
Po ashtu dhe per ata qe kane femije a do te donit te adoptonit nje tjeter?
Bisedim te kendshem.
Nese mundesite ekonomike do ma lejonin, pse jo?
Ketu ne Usa adoptojne jo vetem familjet qe nuk kane femije, por dhe ata qe kane te tyret.
Teme e bukur , bravo gloreta.
Te them te drejten eshte nje hap shume i madh dhe i rendesishem per jeten e nje cifti.
Me tremb vetem fakti qe kur te rritet te kerkoje rrenjet e tij dhe mos mendoje me per mua ( me duket sikur do hedhi poshte gjithcka qe kam bere per te ) por nga ana tjeter mendoj se nqs do ta rrit me dashuri dhe sinqeritet do me respektoje.Tani per tani nuk jam e gatshme per te adoptuar nje femije.
Nese sdo kisha femije. Do isha i lumtur te adoptoja nje apo dy me shume jo.
Mendo dhe Pasurohu
PO dhe do ja thosha heret ne jete qe eshte i/e adoptuar. Mendoj se gabimi me i madh ndodh kur femijet e degjojne nga te tjeret kete gje dhe atehere te urrejne.
nese nuk do kem fat te kem fimij patjeter qe do adaptoj dmth nje femij te braktisur nga prinderit por ne asnjemenyr nuk do pranoj qe te me jep vllau apo ndonje mik siq kan be shum familje shqiptare por do zgjedhja nje femij te cilin e kan braktis te dy prindrit perndryshe nuk do adaptoja
Nese mundesite ekonomike do ma lejonin pse jo pa femij pa familje nuk ka jet
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
nuk e di nese nje dite dua te kem femije, por nese do te vendosja per po, sigurisht qe do e adoptoja dhe shume shume shpejt do ti tregoja te verteten qe une nuk jam nena natyrale e tij/saj por dhe do e beja te ndihej femija me i dashur ne bote.........
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
mendoj se po. do ta adoptoja nje femije nese nuk do te mund te kem une.
dhe do te thoja ate qe thote edhe ximi abedini pak me lart jo nga vellai apo motra.
Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio
Komplimenta per temen, interesante!
Une do ta beja me kenaqesine me te madhe , duke ditur qe ne bote ka shume femije te vetmuar qe ju mungon ngrohtesia familjare, me kenaqesi nje apo dy prej tyre do ti rrisja me dashurine e nje nene.Te duash dhe te rrish pa gjume per femijet e tu eshte natyrale, ta besh kete per femije te braktisur nga fati eshte fisnike!
eshte gjeja me e mir qe mund te bej nje njeri ,ta rrisesh nje femij jetim sukur te ishte femiju yt eshte vertet gjeja me e mir ne bot
mendoj qe te adaptosh nje femije eshte gjeja me humane e njerzimit sepse shpeton nje jete
nje krijes te gjalle qe i mungon perkedhelja e prinderve
e sa i perket castit kur duhet ti themi te verteten qe eshte i adaptuar mendoj qe ky do te jet casti me i veshtir qe duhet te marresh ne jete dhe te kesh guxim te ja thuash nga frika qe do e humbasesh (flas nga provoja )
le te nisemi nga fakti qe nje pjese e madhe ketu ka thene '' nese nuk do te mund te kisha''. pra mendohet per adoptim vetem ne rastin kur nuk kane mundesi te kene femije.. kete une do e quaja egoizem , egoizem pozitiv ama, sepse ne kete rast deshira e madhe per te pasur femije na con ne adoptim , pra ne ndihme ndaj nje tjetrit.. si i thone fjales , nje rruge e dy pune kenaqim egon tone dhe ndihmojme dike qe nuk ka te ardhme..
po te kisha mundesite nje femije do e adoptoja dhe sikur te kisha dhjete femije te gjakut tim..
eshte e veshtire jeta kur mbetesh pa prind , nuk arrij ta imagjinoj dot sa e veshtire eshte jeta te rritesh ne jetimore..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt