flm per uratat , njiherit edhe une pershendes gjith tifozet e romes .
po nuk ka lidhje a shkojm me tutje por kriesorja e killem reallin, a si thuni ju ???? he he he .
flm per uratat , njiherit edhe une pershendes gjith tifozet e romes .
po nuk ka lidhje a shkojm me tutje por kriesorja e killem reallin, a si thuni ju ???? he he he .
DHASHTË ZOTI , KOSOVA SHTET ME I FORTË PER KREJT SHQIPËTARËT
Një ndeshje tepër e zbehtë e madrilenëve, që ju kushtoj eliminimin nga gara për trofeun e CH.L. këtë vit. Humbja dhe eliminimi ishin më se të merituar. Për fajin e humbjes, gjithçka shkon në shpinë të trajnerit, i cili nuk ka vizion për ndeshje të mëdha, në kompeticione të mëdha. Shëndet dhe fokusim në titullin e kampionatit spanjoll.
My silence doesn't mean I am gone!
kadal Beni_The_Great dhe Fish_Bone,..... kurgjo nuk o kjo... iaii sa her eleminohet Reali na vec me nejt tuj festu....
kqyr tash kur midis Satiago bernabeut Barca do ta ngrit trofeun.... dhe do t'i thot "supergjenive" Calderon-Mijatovic-Schuster se edhe 700 milion investoni, prap lojtar nuk bleni.....
ekzistojnë dy lloje skuadrash:
1. FC Barcelona
2. të tjerat
ooo kukuuu po t'gjor jon kta Reali... ncncncncnc kan shpenzu 200 milion euro vec vitin 2007, e Roma nja 20 edhe e eleminon... hahahahaha....
1. FC Barcelona
2. të tjerat
Ngushellime, Reali mori aq sa dha, vertet mungesat kishin anen e tyre, pastaje mbeten me 10 lojtare. Roma beri nje loje po thuaje se 100% perfekte dhe nuk i la hapesira kundershtarit, me erdhi keq per golin qe shenoje Reali ishte te pakten 1 meter perpara dhe totalisht Offside.
Black_Mamba, si kam qejf komentet perpara ndeshjes po i kam qejf ne perfundim. Di te te them flasim mbas nje jave se bashku.
Kalofshi mire
Ore nuk e thash qe kupa shkon ne angli pasi mund te jene 4 ekipe angleze nga 8 ne cerekfinale.
Futbolli anglez eshte i bukur dhe dominues.
I vetmi ekip qe mund ti ndalonte anglezet eshte MILANI dhe ai iku...Kush do ju beje balle ekipeve angleze ? Fenerbahce, shalke, roma apo barca...Edhe barcelona gjithashtu ne te shumten e rasteve eshte skualifikuar nga ekipet angleze pervec finales ketu e 2 vjet qe ishte vecse nje fat.
Nejse kete do ta shohim ne fund, se ku do shkoje kupa...po jam mese i sigurte qe shkon ne Angli, sepse dhe ajo barcelone qe ka ngelur nuk eshte aq e forte sac e mendojne tifozet e vet.
Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 05-03-2008 më 20:40
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ineri kurr hiq smunet mu kualifiku... s'ka tru t'ekipit, e kot le t'investon, se sa t'jon n'klub Mancinovic-Mihajlovic-Stankovic ska me fitu kurr n'Evrope.
sa per ekipet angleze, vertet po e domonojn futbollin, sezonen e kalune 3 ne gjysmefinale, sivjet 4 ne cerekfinale, kjo o shume mbreslonse..... shyqyr qe e pat Romen italiant me i perfaqsu se kishin shku per kurgjo....
ndersa ne Spanje (edhe pse o klub katalonas), ekziston vetem 1 ekip: Barcelona.
1. FC Barcelona
2. të tjerat
qe dhe kto deshtaket tjer bashk me realin aghahghgahgahgahgagh :@pp
po ti the qe reali kalon 100% dhe nuk diskutohet cka u ba tash a? hahahahahahahhahahahaahahahhahahahahhahahahahahaha h
shife sa bukur ke shkrujt ktu posht hahahahahahhahahahahah
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
E paske kap mat Daviusin.
Se ne nje teme tjeter po thoshte qe ka fat Chelsea qe u bie ekip i lehte. Edhe keta te lehte e konsideruan Romen, po ja qe tani do e shofin nga televizori.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
nuk asht i vetmi davius jo po ka me shumic ktuahhahahaha
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Krijoni Kontakt