Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Kurse devet janė shumė mė tė menēura se sa ata qė janė mbi shpinė tė saj.
    Une po deklarohem se jam me i menqur se deveja. Ndersa ju po deklaroheni se deveja eshte me i menqur se ju-po ju besoj plotesishte.

Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Mua m'u duk se po ulerinte: Ajshe, Ajshe, ah... Ajshe
    te hengsha per darke
    Nje tjeter ketu, qe ka nevoje per kontroll urgjent nga neuropsikiatri.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN Lexo Postimin
    Mua me duket sikur thote: o vėlla, o vėlla.
    Do jete na Vlora ky bobja.
    ose nga Tirona se ka kap vetem ate pjesen "o LLa"
    Kushedi ka qene fu tol me noj shok te vetin, ene i ka then, ca bo mo lla se ajo zebra eshte imja.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    qdo gje ne tok dhe ne qiell eshte krijuar prej Allahut, dhe te gjitha keto Krijesa bėjne sexhde(i perkulen ALlahut)
    Unė kam parė njė cjap qė bėrtiste Allah, pastaj vinte dhija bėrtiste ekber, por kur ja nisnin edhat njėri pas tjetrit: amin amin amin amin amin ,,,

Une po deklarohem se jam me i menqur se deveja. Ndersa ju po deklaroheni se deveja eshte me i menqur se ju-po ju besoj plotesishte.
    Mė fal o burr i dheut qė nuk tė tregova mė herėt, por nė shpinėn e deves jetoni ju arabėt, se ne shqiptarėt s'kemi punė me deve, po ty u dashka me ta vizatu, ti po mendon se edhe ne kemi punė me deve e me Ēabe, uh koftė larg, na jem shqiptarė o daj. Hajt muslim e kalofsh mirė nė shpinėn e deves. Hahahah

P.S. Po ta shikoj vidjon i bie qė po u besoj marrėzirave tė juaja, kėshtuqė nuk pse ta shikoj, pėrveē nėse e shikoj sa me tall menderen me juve.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Rasti i luani eshte vertet rast i vecant......Allahu egziston dhe eshte i vetem....
    Be Yourself....

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin

Nje tjeter ketu, qe ka nevoje per kontroll urgjent nga neuropsikiatri.
    Interesantja eshte se ata qe nuk degjojne Allah nga nje luan por vec hungerimen e ij duhet te shkojne ne psikiatri sipas ketij me te mencurit se devete.

Une kam nje pyetje per ty o i tejmencur. Ke pare ndonje psikiater ti qe nuk merret me sistemin nervor te pacienteve? Cfre doje te thoje me termin Neuropsikiatri? Kusha ta ka mesuar kete term? Luani, deveja apo allahu?
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    JesterWorld, mua sma mbush mendjen te jete me i mencur se deveja ai.

Si mendon ti? Un them qe ja merr deveja atij, se devea pi uje edhe rri mbi 10 dite pa pire mba furnizime, dmth eshte shum e zgjuar se kursen edhe ujin. Kurse ky lahet ne dush edhe harxhon gjith ujin e bolierit, kush eshte me i zgjuar ne kte mes, ky terroristi i ambientit apo deveja?

AHahahahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    JesterWorld, mua sma mbush mendjen te jete me i mencur se deveja ai.

Si mendon ti? Un them qe ja merr deveja atij, se devea pi uje edhe rri mbi 10 dite pa pire mba furnizime, dmth eshte shum e zgjuar se kursen edhe ujin. Kurse ky lahet ne dush edhe harxhon gjith ujin e bolierit, kush eshte me i zgjuar ne kte mes, ky terroristi i ambientit apo deveja?

AHahahahahaha
    loool fatkeqesisht me duhet te them se une bej dush 2-3 here ne dite :d dmth i marr frymen ambjentit

Ajo qe me shqeteson mua eshte se ketyre arabo-pisanjosave duhet tja sqaronte Pejgamer se si duhet te lahen e pse duhet te lahen

Me perpara nuk ju vente mendja
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ajo qe me shqeteson mua eshte se ketyre arabo-pisanjosave duhet tja sqaronte Pejgamer se si duhet te lahen e pse duhet te lahen
    Mos e ke fjalen per kta beduinet kurdistanezet muxhahedinet?? Se kta jan me te vertete te piste

ahahahahaha

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    kjo tem per tqesh eshte ?!!!!!

a 97 ca mke lan mbrapa.

PS: Apollyon e pe tigrin verdh e blu qe uleriste elbasani o kampion

shnet.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Unė kam parė njė cjap qė bėrtiste Allah, pastaj vinte dhija bėrtiste ekber, por kur ja nisnin edhat njėri pas tjetrit: amin amin amin amin amin ,,,

Mė fal o burr i dheut qė nuk tė tregova mė herėt, por nė shpinėn e deves jetoni ju arabėt, se ne shqiptarėt s'kemi punė me deve, po ty u dashka me ta vizatu, ti po mendon se edhe ne kemi punė me deve e me Ēabe, uh koftė larg, na jem shqiptarė o daj. Hajt muslim e kalofsh mirė nė shpinėn e deves. Hahahah

P.S. Po ta shikoj vidjon i bie qė po u besoj marrėzirave tė juaja, kėshtuqė nuk pse ta shikoj, pėrveē nėse e shikoj sa me tall menderen me juve.
    Jo une nuk jam arab. Une jam shqipetar me fe islame. Nuk do te thote qe qdokush qe eshte muslimante ka hipur mbi deve dhe te quhet arab. Une te them te drejten nuk kam pune me deve.

Citim Postuar mė parė nga JestersWorld Lexo Postimin
    Interesantja eshte se ata qe nuk degjojne Allah nga nje luan por vec hungerimen e ij duhet te shkojne ne psikiatri sipas ketij me te mencurit se devete.

Une kam nje pyetje per ty o i tejmencur. Ke pare ndonje psikiater ti qe nuk merret me sistemin nervor te pacienteve? Cfre doje te thoje me termin Neuropsikiatri? Kusha ta ka mesuar kete term? Luani, deveja apo allahu?
    Jo une nuk i them qdokujt qe ka nevoje per psikologe. P.sh. xfiles e dha komentin e tij duke thene se nuk po i duket keshtu por po i duket sikur po ben aghhhhh..., mirpo te thuash se po thot ajshe, pastaj te thuash se luanesha po thote "ekber", kjo me te vertet eshte diqka qe duhet te merret seriozishte.

Mua termin neuropsikiater m'a ka mesuar ambienti ne te cilin jetoi. Tani a ben te bej une nje pyetje ty. Ku jetoni ju qe ende nuk keni degjuar per "neuropskiater"? A mos ndoshta jeni ndonje John Titor i shekullit X qe sapo keni udhetuar ne kohe dhe keni degjuar termin neuropsikiater? Apo mos ndoshta ambienti ku jetoni ju, eshte mbrapa ne kohe?
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •