Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    femi i llastuar - u rritsh shpejte e u befsh e bukur si perendesha.
    Thnx,but there's no gods,keshtu ato qe thashe une per hermesin dhe afroditen futi nje delete......nuk ka as zot as perendira.besoj vetem tek Shqiptaria.
    Ndryshuar për herë të fundit nga augusta b : 08-12-2007 më 13:42

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    ..nuk ka as zot as perendira.besoj vetem tek Shqiptaria.
    Nejse, edhe ky mund te quhet perparim drejte besimit ne fantazma -sic ma kishe thene dhe vet: ne jemi tigra letre dhe keto fjale s'jane asgje me shume se shkronja te vdekura ne leter.

Te fala nga ujku digjital
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    bye bye have a good luck.......shpresoj te mos grindesh me,se dhe me leckat e trupit grindesh besoj,çudi si nuk ke thyer ekranin e kompjuterit.

Shendet

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Verej qe je kampioni i idiotizmit,shiko çfare ke shkruar tek kjo teme,analizoje dhe pastaj flasim,ose lere nuk flas me me idiote
    Edhe une them te njejten, por nuk e dija qe je kaq gojeprishur. Te kam menduar ... ndryshe.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Po u sdhkua me kete formule ne itali s'dote mbeten etni tjera pos shqiptareve
    shpagetave qe deshen te bashkoheshin me BE-ne per te rrenuar ameriken. Emigrantet u paskan faj atyre qe dhuruan para nga rezervat e buxhetit shteror per te finansuar sulmet terroriste kunder amerikes...

Lerini perrallat! -Ata qe duan evrope do te hane m u t per darke.
    A e kupton mire se çfare ke thene ketu,per te bere deklarata te tilla duhet te sjellesh dhe prova te forta..............te duken te zgjuara keto deklarime!!!!!!!

ps.Shumica e shqiptareve e do europen dhe synon ate,ne nuk jemi lindje,ne jemi perendim,ndersa ti çfare ju jep te hane!!!nuk jam mesuar ta prish gojen.ndoshta eshte hera e pare .....nuk i dihet.per cdo gje ekziston edhe hera e pare...shpresoj edhe e fundit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga augusta b : 08-12-2007 më 16:57

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk eshte padrejtesi fare ndaj asaj arabike, dhe e theksoj veçanerisht ndaj kesaj rrace te qelbur. para 1400 vjeteve, vrisnin femijet e vet, femra, i varrosnin te gjalle. Erdhi islami dhe pushtuan e asimiluan gjithe lindjen e mesme, me gjithe mongoloidet otoman qe na pushtuan neve. Te shfarosen eshte drejtesi , jo padrejtesi. Ku e ka te miren kjo rrace, qe infektoi me faren e vet gjithe ato qyteterime.

Opinion personal eshte ky, ashtu si i te gjithve qe shkruajne ketu.
    Hajde te bejme gati furrat edhe kampet e perqendrimit. Ata vrisnin femijet e vet para 1400 vjeteve!! E meritojne se s'ben!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga lojaxhiu : 08-12-2007 më 17:20

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    "Dashnia intelektuale" e disa postimeve me pare po kalon ne sherr .

Beni dashni pipell, dhe boll "i qate hallin" Italise. Kur te futemi ne G7, apo cfaredo G-je atehere nisjani sherrit prape .

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    A e kupton mire se çfare ke thene ketu,per te bere deklarata te tilla duhet te sjellesh dhe prova te forta..............te duken te zgjuara keto deklarime!!!!!!!

ps.Shumica e shqiptareve e do europen dhe synon ate,ne nuk jemi lindje,ne jemi perendim,ndersa ti çfare ju jep te hane!!!nuk jam mesuar ta prish gojen.ndoshta eshte hera e pare .....nuk i dihet.per cdo gje ekziston edhe hera e pare...shpresoj edhe e fundit.
    Kam pershtypjen se ishe ti ajo qe nuk kuptoi fare ate qe kam thene une aty.

Po tallesh ti - Ne vet jemi djepi i evropes, ne jemi qendra e evropes.

Evrop'e sotme s'eshte asgje me teper se hiperborea e dikurshme nje vend i skajshem pertej "puplave te bardha" nje vend i eger dhe i prapambetur fisesh primitive,
    egersirave qe shfrytezuan rastin te ngriten mbi supet e luftes sone kunder perandorise osmane.

-Nuk jane shqiptaret ata qe kerkuan te hyjne ne evrope; per kete s'i pyeti askush as qe do t'i pyes!

-E keni pyetur veten ndonjehere cfare fituan ata qe hyne ne evrope apo cfare do te fitojne shqiptaret kur te hyjne ne te, -perpos rrenimit ekonomik?

-I keni pyetur gjermanet perse rinija e tyre qe do te fitoje po iken ne afrike qe kur hyri euro?

-I keni pyetur kosovaret ('shtetin' e pare ne evrope qe aplikoi Euron - pa na pyetur fare!) sa kushton litri i qumeshtit, prej se u beme pjese e sistemit monetar europian (ishte 0,60DM u be 0,80 Eu nderkohe qe 2DM kinse 1Eu sipas hajnave te BE, kurse vlera faktike e 1DM sot do te ishte: ~1,33Eu) Ky eshte fitimi???
    Kete deshiruan shqiptaret?

BE eshte nje darke (si do ta thoshte Shakespeare ne Hamlet) nje vend ku nuk ha - por ku te hane.

Vendi ku jemi darka, e jo darkuesit! (Si gjithmone...)

p.s.: shumica e shqiptareve as mendon se duhet ta doje evropen - perkundrazi shumica e shqiptareve mendon se duhet ta forcoje shtetin e vet dhe te shikoje interesat e veta nacionale shume perpara se te hyje ne sistemin mafioz me emrin BE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 08-12-2007 më 17:42
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    "Dashnia intelektuale" e disa postimeve me pare po kalon ne sherr .

Beni dashni pipell, dhe boll "i qate hallin" Italise. Kur te futemi ne G7, apo cfaredo G-je atehere nisjani sherrit prape .
    Me e dashura Lionesse,
    te lutem, -a ke ndonje perfytyrim te perafert bile, ashtu, se paku fantast, ta ndash me mua ne lidhje me ate se cfare do te perfitoje shteti a populli shqiptar me hyrjen e tij ne qoshen, kendin apo kthesen G-7? -Sepse une s'kam pare, as kam degjuar se evropa (ky koncept metafizik) do te na c'shperbleje venien ne dispozicion te tokave e resureve tona ne shfrytezimin e tyre, as na eshet thene me cka? Apo mos ne serish do te fitojme leter-falenderimin, krenarine boshe si gjithmone, kurse ata pasurine?
    Aeneas Dardanus

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Me e dashura Lionesse,
    te lutem, -a ke ndonje perfytyrim te perafert bile, ashtu, se paku fantast, ta ndash me mua ne lidhje me ate se cfare do te perfitoje shteti a populli shqiptar me hyrjen e tij ne qoshen, kendin apo kthesen G-7? -Sepse une s'kam pare, as kam degjuar se evropa (ky koncept metafizik) do te na c'shperbleje venien ne dispozicion te tokave e resureve tona ne shfrytezimin e tyre, as na eshet thene me cka? Apo mos ne serish do te fitojme leter-falenderimin, krenarine boshe si gjithmone, kurse ata pasurine?
    G7 jane grup pasanikesh lol, jo organizate ndershteterore. Ta kisha llafin, qe ata talanot qe po ua lakoni rracen jane aty e jo ne. Ta kisha llafin terthorazi, se kur te ardhurat ne Shqiperi t'i afrohen ketyre kombeve per nga GDP per capita, atehere u qajme hallin e rraces, apo % e arabeve apo negroideve ne shoqerine e tyre.
    Retorika te tilla si rraca me e paster, qendra e Evropes, me duket humor i hidhur kur po radhitemi me Kamboxhen neper statistika te ndryshme.

Persa i perket anetaresimit ne BE, une personalisht jam pro, dhe "pro"-ja ime nuk eshte per diskutim ne kete teme. Ketu po flitet per tjeter gje.

Miqesisht,
    Me i dashuri Baptist .

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. 400 mln euro nga emigrantet ne Greqi
    Nga Michigan2005 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  4. UDB: Dosja per emigrantet shqiptare ne Itali
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:04
  5. Greqi,izolohen emigrantet
    Nga kolombi në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2005, 13:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •