Fotografi me pamje me te vertete mahnitese. Na pergezohet zemra kur shohim pamje te tilla e sidomos kur mendojme qe jane te vendit tone e te realizuara me kaq dashuri nga artiste te huaj.
Bravo djali i mirdites.
Fotografi me pamje me te vertete mahnitese. Na pergezohet zemra kur shohim pamje te tilla e sidomos kur mendojme qe jane te vendit tone e te realizuara me kaq dashuri nga artiste te huaj.
Bravo djali i mirdites.
Miqte e tu kane bere fotografi te shkelqyera,para 27 vjetesh kam qene ne nje ekip amatoresh ne majen e Jezerces.Kam pare luginen e mrekullushme te Valbones,kami fjetur ne pyll ,jemi ngjitur ne Jezerce nga Lugu i Valit .Kur arrin ne maje te saj te duket vetja hic gje .Do te kisha deshire ta shikoja prape ate vend te mrekullueshem.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Rrofsh Zeri i Mirdites, me ke sjelle kenaqesi te vecante....nje falenderim edhe per dashamiret e natyres dhe miqve tu qe sipas emrave duket te jene Czech..(Dekuji!).nje falenderim special per ata qe kane bere fotografi profesionale te natyres se bukur shqiptare...
Une qe e dua shume natyren, mos vdeksha pa i pare , shkelur dhe perjetuar keto fotografi nga vendi i shqiponjave.....Te lumt!
Me nderime ,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 15-12-2007 më 00:41
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Faleminderit
Jezerce
Valbone
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Duke soditur lundrimin ne ujrat e Drinit.
Nje stacion i vogel mes brigjeve te Fierzes
![]()
Nga bregdeti Shqiptar......
Drejt majave me te larta
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BvizioN : 08-01-2008 më 03:15
shume shume bukur
rrofte shqiperia
Udherrefyesi vendas...
Bregu i Valbones naten...
Lugina e Thethit
![]()
Krijoni Kontakt