Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    sorry ne se te them dicka jo te kendshme
    Nje familjar nga berati i ardhur para 7 vitesh nga belgjika ,qendronte ne te zez ,nga frika e rikthimit,dhe duke i thon shoket ik mo regjistrohu ik regjistrohu se ste debon askush se ke femijet ne shkolle ,ke letrat e punes ,ato te dentisit dhe jp qe tregojn ekzistencen tende ketu
    kishte ai dhe carta banke ,letrat e shkolles nga femijet ,,,,,,, degjo mua degjo ty duke i thone qe regjistrohu si shqiptar mavria dhe shkoj per tu regjistruar(si ciapi tek kasapi) e nisen direkt per shqiperi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, prandaj o ri ne te zeze e mos u ndje ,ose bej martes me ndonje angleze ,se ske zgjidhje tjeter .Uroj te gjesh nje zgjidhje te sakte per vete,gjithe te mirat
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    po nqs ke mni 10 vjet ne UK atehere je automatikisht entitled ti marresh letrat e nenshtetesine... kshtu eshte ligji te pakten.

Nese ke 10 vjet legal ne Angli d.m.th qeshtja jote eshte ne proces e siper nuk ke marr asnjehere rrefuzim ne kerkesen tende per azil atehere perfiton automatikishte te drejten e ILR(indefinite leave to remain).
    Nese ke 14 vjet ne Angli dhe qeshtja jote per azil eshte rrefuzuar por nuk te kane debuar nga Anglia atehere ke te drejten e ILR.
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga klnd Lexo Postimin
    Mire se ju gjeta te gjitheve.Une jam nje i ri qe jetoj prej disa vjetesh ne Angli.
    Desha te pyes si i behet per te bere dokumentat ne Angli se jam ilegal.
    N.q.s. dini ndonje menyre ose ndonje te re rreth ligjeve ne UK me thoni.
    F.L.M
    Gjithe te mirat

Me sa dijeni kam une i dashur kInd meqe ti qenke ilegal, gjeja me e mire eshte te gjesh ndonje goce dhe te jetosh me te sepse para dy vitesh eshte aprovuar ligji qe dy partnere po te kene jetuar bashke per nje periudhe te caktuar perpara shtetit njihen si bashkeshorte ( pamvaresisht se nuk kane bere celebrim) sepse ty nuk do te ti mare asnjeri parasysh vitet qe ke ketu po qe se nuk ke deshmitare qe te deshmojne
    dhe te marin persiper qe ke jetuar me ta dhe te kan ndihmuar ekonomikisht . Do thuash ti qe une do ju them kam punuar vet. Perderisa ti je ilegal nuk ke te drejte pune ato nuk ta pranojne si mundesi kete te fundit . Gjithsesi nuk ka asnje rrezik te ikesh dhe te konsultohesh me nje avokat tregoi te verteten qe ai te dije saktesisht si qendron problemi

PAC FAT I NDERUAR!!!!
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2005
    Vendndodhja
    Dirtyyy London
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga -Alda- Lexo Postimin
    Nese ke 10 vjet legal ne Angli d.m.th qeshtja jote eshte ne proces e siper nuk ke marr asnjehere rrefuzim ne kerkesen tende per azil atehere perfiton automatikishte te drejten e ILR(indefinite leave to remain).
    Nese ke 14 vjet ne Angli dhe qeshtja jote per azil eshte rrefuzuar por nuk te kane debuar nga Anglia atehere ke te drejten e ILR.

Yep Alda thats my understanding of the law too

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Keq eshte puna kudo ne qofte se je pa letra. Tani studentat qe jane ketu sa per te studiuar nuk e kan keq. Por ata studenta qe duan te rrine mbasi mbarojn shkollen s'do mend qe keq e kane, ne qofte se nuk kane ndonje ofert pune.
    ehe po per ket e kam fjalen, pasi te mbarosh studimet
    vetem te jesh me fat te japi employer work permit
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Pyetje mbi paisjen me dokumenta tė emigrantėve nė U.S.
    Nga King_Arthur nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 17-02-2007, 22:51
  2. Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  3. Dokumenta te hershme historik per Jesu Krishtin
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 03:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •