Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    As qe do diskutoja sepse jeta vazhdon keshtuqe sdo merzitesha teper , kush me don me don kush sme don se dua

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Shum prej nesh kan tipin e tyre te vecante, qe nuk eshte aspak cudi jo te gjithe e pelqejne, dhe ndodh qe as ne mos te pelqejme tipin e dikujt tjeter ... e kemi trajtuar nje her si teme se cfar do benit ju per te fituar zemren e dikujt, tani i kthehemi anes tjeter te medaljes...

Pyetja eshte: si do vepronit ju, si do silleshit per te ber nje njeri tu urreje?

Vallaj shum e shume kam bere me kuptim te mire por me sa duket sia kam arrit akoma qe tme urreje mesa duket nuk qeka dhe aq e lehte sic kujtoja une
    Futja kot

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Shum prej nesh kan tipin e tyre te vecante, qe nuk eshte aspak cudi jo te gjithe e pelqejne, dhe ndodh qe as ne mos te pelqejme tipin e dikujt tjeter ... e kemi trajtuar nje her si teme se cfar do benit ju per te fituar zemren e dikujt, tani i kthehemi anes tjeter te medaljes...

Pyetja eshte: si do vepronit ju, si do silleshit per te ber nje njeri tu urreje?

Personalisht nuk e kam qejf urrejtjen dhe jam kunder saj...!
    Zakonisht njerezit ne pergjithesi nje dite duhen dhe tjetren "urrehen"!
    Nuk mendoj se eshte ne te vertete urrejtja kjo,mendoj se eshte me teper zhgenjim,humbje per dike qe kemi dashur aq shume,eshte nje ndjenje inati dhe ne shumicen e rasteve nje njeri me zemer fillon te urreje veten ndonese fajin mund ta kete tjetri ose tjetra!
    Ka edhe raste kur personat qe njeh nje dite ua perplas me fakte perballe te keqijat qe te kane bere dhe normal qe nga keta njerez qe nuk pranojme kurre gabimet e tjetrit,vetem urrejtje do te kesh!
    Per t,ju permbajtur temes une nuk do te beja asgje qe tjetri te me urrente...
    Ne rradhe te pare cdo gje duhet ta bejme per veten tone dhe jo per tjetrin...
    Te duam ata qe na duan dhe le te injorojme ata qe na urrejne!
    S,mund te duhemi nga te gjithe..
    E tille eshte jeta!

Respekte
    "Carpe Diem"

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Do i tregoja anet negative ...............
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga biligoa Lexo Postimin
    nuk besoj se do ishte e mjaftueshme,
    te gjithe kane ane negative, te cilat na i njohin njerezit e afert.
    I bie qe te na urrenin te gjithe.
    Ndonjehere e do me shume nje njeri qe e njeh me mire, nga te gjitha anet , pozitive e negative.

Citim Postuar mė parė nga biligoa Lexo Postimin

Njerezit qe vertet te duan ty, te duan per ate qe je me te gjitha anet si pozitive si negative, dhe nganjeher kur u tregon anet negative u shtohet me shum interesi ne ty, sepse do mundohen ose te rregullojne anen tende negative, ose te gjejne arsyen pse ti sillesh ashtu kundrejt atyre. Pastaj mos harro se dy te kunderta gjithmon terrhiqen

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Do te besh dike te te urreje.. merri lek borxh e mos ja jep me...

ta dish se do te marre aq inat sa nuk e ke idene.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Njerezit qe vertet te duan ty, te duan per ate qe je me te gjitha anet si pozitive si negative, dhe nganjeher kur u tregon anet negative u shtohet me shum interesi ne ty, sepse do mundohen ose te rregullojne anen tende negative, ose te gjejne arsyen pse ti sillesh ashtu kundrejt atyre. Pastaj mos harro se dy te kunderta gjithmon terrhiqen
    Per deri sa te duan, nuk ti shohin anet negative, kur eshte perpjekur te sheh vetem anet negative, atehere te uren, keshtu mendoj.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e di sa kollaj eshte ta besh tjetrin te te marri inat... nje fjale i thua dhe aq eshte ... lool

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Zakonisht jam e afte te kuptoj pikat e dobeta te tjetrit, e aty pastaj ku t'i dhembe e ku t'i djege.

Ja, psh sikur ti them une Tikut tani"ik mer ...", me urren direkt, pa e menduar nje as dy
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 27-11-2007 mė 17:03
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kam njė pyetje pėr green card
    Nga Keni_Mitro nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-11-2009, 01:20
  2. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Policia alarmohet se dikush po Shante Presidentin
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-07-2002, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •