As qe do diskutoja sepse jeta vazhdon keshtuqe sdo merzitesha teper , kush me don me don kush sme don se dua![]()
As qe do diskutoja sepse jeta vazhdon keshtuqe sdo merzitesha teper , kush me don me don kush sme don se dua![]()
Personalisht nuk e kam qejf urrejtjen dhe jam kunder saj...!
Zakonisht njerezit ne pergjithesi nje dite duhen dhe tjetren "urrehen"!
Nuk mendoj se eshte ne te vertete urrejtja kjo,mendoj se eshte me teper zhgenjim,humbje per dike qe kemi dashur aq shume,eshte nje ndjenje inati dhe ne shumicen e rasteve nje njeri me zemer fillon te urreje veten ndonese fajin mund ta kete tjetri ose tjetra!
Ka edhe raste kur personat qe njeh nje dite ua perplas me fakte perballe te keqijat qe te kane bere dhe normal qe nga keta njerez qe nuk pranojme kurre gabimet e tjetrit,vetem urrejtje do te kesh!
Per t,ju permbajtur temes une nuk do te beja asgje qe tjetri te me urrente...
Ne rradhe te pare cdo gje duhet ta bejme per veten tone dhe jo per tjetrin...
Te duam ata qe na duan dhe le te injorojme ata qe na urrejne!
S,mund te duhemi nga te gjithe..
E tille eshte jeta!
Respekte
"Carpe Diem"
Njerezit qe vertet te duan ty, te duan per ate qe je me te gjitha anet si pozitive si negative, dhe nganjeher kur u tregon anet negative u shtohet me shum interesi ne ty, sepse do mundohen ose te rregullojne anen tende negative, ose te gjejne arsyen pse ti sillesh ashtu kundrejt atyre. Pastaj mos harro se dy te kunderta gjithmon terrhiqen![]()
Do te besh dike te te urreje.. merri lek borxh e mos ja jep me...
ta dish se do te marre aq inat sa nuk e ke idene.. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
e di sa kollaj eshte ta besh tjetrin te te marri inat... nje fjale i thua dhe aq eshte ... lool
Zakonisht jam e afte te kuptoj pikat e dobeta te tjetrit, e aty pastaj ku t'i dhembe e ku t'i djege.
Ja, psh sikur ti them une Tikut tani"ik mer ...", me urren direkt, pa e menduar nje as dy![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 27-11-2007 mė 17:03
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt