Postuar mė parė nga
gerland
Daja-GON miku im...
Mesa shof nuk ma paske kuptuar mire thelbin e asaj cka doja te thoja por gjithsesi.
Nuk arrij te kuptoj se ne c“realitet jeton ti vllai im...
-Harron qe ske drita 7 der 14 ore ne dite.
-Harron qe te vjen uji nje her ne 5 te mengjesit.
-Harron qe ske rruge.
-Harron qe shqiperine e ka zene der ne fyt "The brain drain syndrome" (Ikja e trurit) e ske me intelektuale per ta cuar pare kete vend.
-Harron qe gati 99% te politikaneve gjyqtareve e te gjithe njerezve me pozit i ke der ne fyt te korruptuar.
-Harron qe korrupsioni eshte bere institucion edhe "live style" te ne
-Harron qe po udhehiqesh nga po te njejtet bijte te xhaxhit vetem se kane ndruar emrin e partise.
-Harron qe gati 70% 80% te shqipetareve jetoj nen minimumin jetik e mezi nxjerrin buken e gojes.
-Harron qe gremina ndermjet "Te pasurve" dhe "Te varferve" sa vjen e zmadhohet, e qe po shnerrohemi ne nje shoqeri me "2 shtresa" sepse "shtresa mesme" po shfarroset dita dites. ETJ ETJ ETJ
Keto jane me shujme arsye sec duhen, per te nisur iniciativa demostrativeper secilin nga keto faktor.Pse kujtonti se nuk ben gje politka shqipetare per te permirsuar NEVOJAT ME THEMELORE le te themi , jam 100% nje vend si i yni me 3 milion banor seshte aq veshtir te cosh para nqs eshte vullneti politik per te permirsuar gjendjen.Por e verteta eshte qe Politika jone e Nderrruar GJEN E BEN.
Ca te presesh ga nje tufe te korruptuarish tjeter...
-NQS asnjeri sthot gje per dritat, Ata te heqin dritat.
-NQS asnjeri stot gje per ujin, Ata te heqin ujin, lekun, shkollimin etj etj etj
Ka ardhur koha qe shqipetari duhet te zgjohet e te shof cndodh rreth tije e te mos lejoj memen parti qe fatkeqsisht e kemi akoma ne parlament te shperndare ne parti te ndryshme, te shi lem mbi ne e duke vazhduar dhe varferuar ate vend aq te mrekullushem.
Por kam frike se shqipetarit nuk i zien me gjaku e shofim politiken si ndeshje futbolli, duke harruar qe te gjithe ata politikane qe na e nxijne jeten aq bukur, duhet te ishin te zgjedhur NGA POPULLI PER POPULLIN e jo kundra tij.
Me qeverine e fundit kemi rene nga shiu ne breshersa vjen e perkeqsohet gjendja e shqipetareve te gjore (DHE ATA NA FLASIN PER PROGRES, pa uje e pa drita).NQS SHQIPETARI NUK NGRIHET NE KEMBE E TE LUFTOJ PER KUSHTET DHE NEVOJAT E TIJE(natyrisht me mjete demoktratike), ME KEQARDHJE DO KONSTATOJME QE SA VJEN E DO PERKEQSOHET GJENDTJA E TIJE
E kuptoj qe ti o DAJA GONIT si kosovar qe je patjeter qe sdo te ishte favorizuese nqs shqiperi do te breheshin protesta e demostrata, prandaj shof te intereson me shume se cndodh rreth shqiperise se sa brensa SHQIPERISE.
Por mua or vlla me intereson se cbehet brenda SHQIPERISE e i dua te miren ketij vendi prandoj DUHET TE ZGJOHEMI NGA KY GJUMqe na ka zene.
Me respekt
G.
Krijoni Kontakt