o njisha cbeni?
o njisha cbeni?
Un kam 5 vjet ne usa punet shkojn mir. E vetmja gje qe do kisha dashur ne fillim ishte me shum informacion per vendin ku ajta se do me kishte kursyer shum telashe. Ne 99 ne shqiperi nuk kishte internet keshtu qe na u desh ti mesonim gjerat ne menyren e veshtir. Sot mendoj se asnjeri qe emigron ne menyr legale ne USA nuk duhet ta ket aq te veshtir
skam mbushur vitin ne usa dhe me zor po ri.po mos ishte puna per kete dreq shkollen do isha kthyer me vrap.na mbyten zezaket ketej.
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Une jam ne Chicago, kam 8 vjet ketu...dhe e pelqej shume!!! Se imagjinoja jeten time tu rrisja ne shqiperi...ndoshta ngaqe jam rritur ketu. Shnet te gjitheve!!!
un kam nje vit ne chicago dhe o so good ktu hahah me para kam jetuar ne greqi per 10 vjet po usa se ndroj me asgje me ktu o jeta o cuna edhe vajza keni cdo gje ec atyyyyyyyyyyyyyy mois cani kok per me tej
per shqiperin skam madh po pernjerzit po![]()
Partizoni
Une jam nga Shkodra dhe jetoj ne NYC prej 10 Vitesh.
Tani jam mesu me jeten e NY por ama me mungon shoqeria qe kam pasur ne shqiperi. Megjithate I love the big apel....
Postuar mė parė nga mario_kingu
a mos vall je doku ti????
Postuar mė parė nga cristal
Pershendjetje
Edhe une si "pjesa derrmuese" ne USA jam
Une jetoj ne Bx,NyC
A ka forumista nga Bronxi ketu a s'ka?!
Kam ra n'hall se ketu ne Bx gjen Shqiptar/e nga shume qytete te Shqiperise por Tironsa/e eshte veshtire me gjet![]()
Are you Albanian?
Kam 10 vjet ne USA. Ne fillim ishte e veshtire, por tani kam pune te mire,jetoj mire.
Edhe une si "PINK" kur jam ketu dua te shkoj ne shqiperi, kur jam atje pas nje jave dua te kthehem ketu. (sometimes I think I don't belong anywhere).
Kam jetuar ne North Carolina dhe kisha disa shqiptare atje, ket vit kam levizur me pune ne South Carolina (Greenville-Spartanburg) area dhe nuk e di nese ka shqiptare ketu.
Pershendetje te gjitheve![]()
First try to understand, than try to be understood.
Po pergjigja e pare qe nuk te pelqen ketu eshte se sapo mund te kesh ardhur.Postuar mė parė nga studentja simpa
E dyta pergjigje mund te jete se jeton ne nje qytet te vogel. Ose nje qytet qe nuk te pershtatet klima.
Ajo qe te pelqen me shume shqiperia sesa Amerika dhe nuk kthehesh mendoj se eshte se asnjeri nuk do ta humbe rastin. Te gjithe kane frike se do te kthehen dhe pastaj do te behen pishman pse jane kthyer. Dhe te dalesh nga Amerika dhe te kthehesh prape eshte shume veshtire, ndersa kthimi ne Europe ose Shqiperi eshte gjithmone shume i lehte, sidomos kur kthehesh nga Amerika.
Une ketu kam 3 vjet dhe me ka pelqyer qe diten e pare. Por edhe ketu ka ato streset e veta. Dhe do pune.
beqar
Krijoni Kontakt