Njeriu që kërkoi të bëhet magjistarë!
Skedarët e Bashkëngjitur 160272
Një njeri nga lakmia për t'u bërë magjistarë shkoi tek një magjistarë dhe kërkoi nga ai që t'a bënte atë magjistarë.
Magjistari pranoi kërkesën e këtij njeriu dhe kërkoi që për t'u bërë magjistarë, atëherë duhej që njeriu në fjalë të zbatonte në përpikëri të gjitha udhëzimet që do i'a jepte magjistari.
Magjistari i kërkon njeriut që të hynë në toalet. Njeriu fute në toalet dhe del.
Magjistari: Vërejte gjë?
Njeriu: Jo asgjë.
Magjistari: Shko futu sërish.
Njeriu futet dhe del sërish dhe nuk vëren asgjë dhe pastaj magjistari i kërkon që të futet në toalet për herën e tretë. Atëherë njeriu e provon edhe kërkesën e tretë të magjistarit dhe futet në toalet.
Njeriu del nga toaleti, këtë herë me një fytyrë pak sa më të shqetësuar.
Magjistari: Çfarë vërejte këtë herë?
Njeriu: Këtë herë ishte më ndryshe dhe më e quditshme, pash një pëllumb të bardhë tek sa dilte nga trupi im dhe iku nga unë. Çfarë do thotë kjo?
Magjistari: eee kësaj here ke arritur atë që ke kërkuar, ai pëllumbi i bardhë që ka dalur nga trupi jot, është imani apo besimi juaj në Zot që ke pasur deri në atë moment dhe tash nuk e ke atë pëllumb, kështu që tashmë je bërë magjistarë dhe mund të e kryesh këtë profesion pa problem.
K. Gashi
Ruaj Lidhjet