Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Njė fjalor i ri elektronik me zė nga ECTACO iTRAVL NTL-2Al Anglisht <-> Shqip - Komunikim i dy-anshėm me Zė dhe Fjalor Elektronik

Kjo pajisje unike elektronike qė mbahet nė dorė ėshtė nė gjendje qė tė bėjė pėrkthimin e fjalėve dhe frazave nga shumė gjuhė tė ndryshme tė botės, pėrfshi edhe pėrkthimin me zė tė fjalėve nga Anglishtja nė Shqip dhe nga Shqipja nė Anglisht! Ju i flisni shqip, fjalori u jep perkthimin ne Anglisht! Ju i flisni anglisht, fjalori u jep perkthimin e fjalėve nė shqip! Pajisja bėn tė mundur dallimin e tingujve zanorė qė dalin nga goja juaj nė gjuhė tė ndryshme dhe u jep nė kohė reale pėrthimin nė gjuhėn tjetėr!

* 440,000 fjalė Anglisht <-> Shqip me ekuivalentin zanor nė shqip
    * Libri i frazave pėrmban 14,000 fraza tė pėrdorėshme nga udhėtarėt
    * Libri Zanor i Frazave pėrmban kėto tema: Tė pėrgjithshme, Udhėtim, Hotel, Transporti Lokal, Shėtitje, Banka, Mjete Komunikimi, Nė Restorant, Ushqim/Pije, Shitblerje, Rregullime/Larje, Sport/Pushim, Shėndet/Farmaci, Sallon Bukurie, Telefono Policinė
    * iHELP ju jep me zė frazat mė tė zakonshme tė emergjencės
    * Fodor's Travel Guide ju jep harta tė mė shumė se 50 qyteteve tė mėdha nė botė dhe CIA World Factbook u jep informacion tė detajuar pėr mė shume se 170 vende tė botės.
    * 70,000 fjalė tė pėrkufizuara nga Anglishtja.
    * Njė ekran i qartė e i pastėr qė me prekje tė gishtit u jep informacionin qė kėrkoni.
    * Luan muzikė Mp3, lojra, bėn llogaritje, bėn konvertime metrike dhe u jep orėn nė pjesė tė ndryshme tė botės.

ECTACO pranon porosi nga mbarė bota dhe shėrbimi ėshtė i sigurt dhe i shpejtė. Ēdo shitje vjen edhe me 1 vit garanci nga kompania prodhuese!

Blini fjalorin mė tė fundit Anglisht<->Shqip, fjala e fundit e teknologjisė!

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Njė fjalor i ri elektronik me zė nga ECTACO iTRAVL NTL-2Al Anglisht <-> Shqip - Komunikim i dy-anshėm me Zė dhe Fjalor Elektronik

Kjo pajisje unike elektronike qė mbahet nė dorė ėshtė nė gjendje qė tė bėjė pėrkthimin e fjalėve dhe frazave nga shumė gjuhė tė ndryshme tė botės, pėrfshi edhe pėrkthimin me zė tė fjalėve nga Anglishtja nė Shqip dhe nga Shqipja nė Anglisht! Ju i flisni shqip, fjalori u jep perkthimin ne Anglisht! Ju i flisni anglisht, fjalori u jep perkthimin e fjalėve nė shqip! Pajisja bėn tė mundur dallimin e tingujve zanorė qė dalin nga goja juaj nė gjuhė tė ndryshme dhe u jep nė kohė reale pėrthimin nė gjuhėn tjetėr!

* 440,000 fjalė Anglisht <-> Shqip me ekuivalentin zanor nė shqip
    * Libri i frazave pėrmban 14,000 fraza tė pėrdorėshme nga udhėtarėt
    * Libri Zanor i Frazave pėrmban kėto tema: Tė pėrgjithshme, Udhėtim, Hotel, Transporti Lokal, Shėtitje, Banka, Mjete Komunikimi, Nė Restorant, Ushqim/Pije, Shitblerje, Rregullime/Larje, Sport/Pushim, Shėndet/Farmaci, Sallon Bukurie, Telefono Policinė
    * iHELP ju jep me zė frazat mė tė zakonshme tė emergjencės
    * Fodor's Travel Guide ju jep harta tė mė shumė se 50 qyteteve tė mėdha nė botė dhe CIA World Factbook u jep informacion tė detajuar pėr mė shume se 170 vende tė botės.
    * 70,000 fjalė tė pėrkufizuara nga Anglishtja.
    * Njė ekran i qartė e i pastėr qė me prekje tė gishtit u jep informacionin qė kėrkoni.
    * Luan muzikė Mp3, lojra, bėn llogaritje, bėn konvertime metrike dhe u jep orėn nė pjesė tė ndryshme tė botės.

ECTACO pranon porosi nga mbarė bota dhe shėrbimi ėshtė i sigurt dhe i shpejtė. Ēdo shitje vjen edhe me 1 vit garanci nga kompania prodhuese!

Blini fjalorin mė tė fundit Anglisht<->Shqip, fjala e fundit e teknologjisė!
    Force intruder te pergezoj. Me te verte ende nuk kam qeshur si tani kur e pashe reklamen tende. Mos mendo se po e them per te ofenduar mirpo me te vertet me ke bere per te qeshur. Vetem edhe kjo mangu ishte ne kete teme.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    E postova ngaqe mendova se nuk kishte me asgje te re per te thene ne kete teme.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Ah more Land a eshte i domosdoshem ky komenti yt. Po lexo more njehere se qka kane postuar te tjeret dhe me pas fillo te flasesh. Pse po poston pa e pare se pari se si ka rrjedhur tema?!!!! Po me humb deshira per te postuar kur po lexoj komentet si keto tuajat. Lexo kush filloi i pari te flas per Zotin dhe me pas fillo te postosh dhe te thuash mendimin tend.
    Ti nuk duhet te kishe postu farte ketu,shkenca eshte gje serioze,nuk eshte peralla me allah,ose me mire postoje ose kopjoje ndonje faqe libri kimije se per mendimin tend yne e shof un sesi e ke,dhe ta evitoje allahun sa te jet e mundur ne keto tema....ne menyre qe gjerat te mos behen qesharake,ta them sinqerisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 08-11-2007 mė 11:26
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Ti nuk duhet te kishe postu farte ketu,shkenca eshte gje serioze,nuk eshte peralla me allah,ose me mire postoje ose kopjoje ndonje faqe libri kimije se per mendimin tend yne e shof un sesi e ke,dhe ta evitoje allahun sa te jet e mundur ne keto tema....ne menyre qe gjerat te mos behen qesharake,ta them sinqerisht.
    Sidoqoft une nuk isha i pari qe e permanda Allahun ketu.Postimet na derguan deri tek postimi-fjalori i ri elektronik. Nuk ishte se ne e permendem me qellim Allahun. Pastaj qka po don te thuash me kete "kopjoje ndonje faqe te librit te kimis", mos do te thuash se une po i kopjoj gjerat nga libri i kimis. Do te thote se une qenkam duke i kopjuar faqet e librave te botimeve te 79', se kam kopjuar ndonje faqe te ndonje librit te kimis. Nese ju e gjeni se cilen faqe e "paskam kopjuar une" atehere une do te deklarohem se jam i marre, budalla para krejt forumit. Po hajde more jepna ti ndonje informacion me te gjere rreth kesaj e mos na dikto se qka duhet te flasim e qka jo. Ndoshta po te ishe i inkuadruar ne teme prej fillimit, mirpo vjen ketu dhe na thua se qka te postojme dhe qka te mos postojme. Kjo nuk ben se nuk ben.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goldanitus : 08-11-2007 mė 11:54
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Goldanitus... te gjithe e dine kur eshte koha 2 STFU!!!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Goldanitus smarke vesh ti,vazhdoje monologun i qete per allahun,nuk po nderhy me un,nje verejtje miqesore bera une,se po i qelbni temat gjithandej,nuk lat nje teme serioze ne kembe plako,ti dhe fetaret e tjere.....i vetmi qe eshte serioz nga ju eshte Xhamia per te cilin kam respekt
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Goldanitus smarke vesh ti,vazhdoje monologun i qete per allahun,nuk po nderhy me un,nje verejtje miqesore bera une,se po i qelbni temat gjithandej,nuk lat nje teme serioze ne kembe plako,ti dhe fetaret e tjere.....i vetmi qe eshte serioz nga ju eshte Xhamia per te cilin kam respekt
    Ndonjehere nga nje fjale po lindin edhe dymije te tjera. Napoleon Bonaparta ka the se nje pikture vlen me shume se njemije fjale, mirpo une po them se nje fjale vlen me shume se nje mije fjale. Megjithate e pranoj se kam bere gabim qe perzieva edhe fene ketu, megjithate nuk isha une i vetmi qe e permenda fene ketu. Do te mundohem qe ne forumet e shkences te mos postoj gjera qe kane te bejne me fene.

Respekt

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Do te mundohem qe ne forumet e shkences te mos postoj gjera qe kane te bejne me fene.
    Se pse e kam veshtire ta besoj kete ?! Ti ne qofte se do vazhdosh te postosh ne forume shkencore do e besh vetem per te sfiduar kufijte e shkences, meqenese je njeri i "besimit". Ti pershembull as nuk do ndaleshe nje cast te merrje ne konsiderate seriozisht faktin qe njerezit mund te jene shartim ADN-je jashtetokesore apo jo?
    Tere kete muhabet per atomet per cfare e nise pershembull... cfare deshe te provosh?
    Nejse ia kalofsh mire...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    flm land edhe ty respekt
    force-intruder nje pjese te fajit e ki edhe ti sepse edhe ti e fute fene ne kete mes
    per sa i perket qe feja nuk bene te perzihet nuk jam bash i nje mendimi
    ben te futet po kur te lypet rasti edhe feja nga shkenca besoj se ndahet se ka gjera qe as shkenca nuk mund ti spjegoj
    pra ne nje fare menyre ben te perzihet po ne kufij te caktuar kur te flasim per shkence se edhe pse kur'ani ka te beje me shkenc nuk eshte total shkencor dhe per kete i ka lene njeriut te hulumtuj dhe te zbuloj
    ndoshta kjo tem ka mbaruar sipas mendimit tim perveq nese dikush ka te pyes naj qka ose te shtoj
    kalofshi mir

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sukses historik: Marrėveshje atomike SHBA - Indi
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 20:39
  2. Jacques Chirac, kėrcėnon me armė atomike!
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 14:55
  3. Lumi fle Hasmi nuk fle.
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-06-2002, 03:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •