Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 133
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Kendej nga ana ime Berishen e duan shum dhe e vlersojn shum me punet te cilat i ben,dhe une per veti i jap nje note te madhe Kryeministrit Berisha,cili do te ishte ai njeri qe do ti rrinte ne ball grekut Nano hmm problem pakes.

Se di perseri e them Berisha ka nje note te madhe nga une.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Ka cilat ane vje ti ximo? Ka drita anej nga anet tuaja?
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga JestersWorld Lexo Postimin
    Ka cilat ane vje ti ximo? Ka drita anej nga anet tuaja?

Nga Tetova vi dhe drita kemi sa te doj zemra mund tju japim edhe juve si te doni hahaa,ok e di se keni probleme me driten dhe ujin andej nga Shqiperia po fola ne pergjithsi ne postimin tim,pa keckuptime.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te Lexo Postimin

Nga Tetova vi dhe drita kemi sa te doj zemra mund tju japim edhe juve si te doni hahaa,ok e di se keni probleme me driten dhe ujin andej nga Shqiperia po fola ne pergjithsi ne postimin tim,pa keckuptime.
    Per ata qe s'ka drita ne Shqiperi i jep noten 10 Berishes apo? Po te jetoshe ti atje besom qe s'do i japesh as noten 0.
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    SALI BERISHA FIGURE E KOMBIT.
    Mbetet njeriu me figure i ktij vendi, ta gezojme kryeminstrin, gjersa e kemi ne krye te shtetit dmth e kemi zgjedhur vete, nqs nuk ben ath sdo ta zgjedhim më, per momentin ai eshte kok shteti.

i/e regjistruar Maska e pishtari
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    75
    Noten per Berishen minus 100%

po te iki dhe vendin e tij ta zere brezat e rinje qe mbase gjerat ndryshojne te pakten per 20 vjet
    po faine e kemi vet mos te votojm per ta
    i majt i djathte duhet ta marri dikush tjeter se ata mbeten duke ungren si qent per kocka!

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354

Exclamation

Citim Postuar më parë nga ximi_Te Lexo Postimin

Lali pls mos i fut hundet ketu, pasi nuk ju qeveris juve qeveria e Berishes ok, ju keni qeveri tjeter, e diskutoni per te. Ketu behet fjale per shqipetaret qe jetojne ne Shqiperi, jo per ata qe jetojne jasht, e jane thjesht spektator televiziv te asaj cka ndodh ketu ok. Asgje personale!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Se mos doni edhe ju ndonje UNMIK ose perseri Villhem Vid qe ta vlersoni pozitiv

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga gerland Lexo Postimin
    Eqe ky deshtim te kete nje fund sepse eshte nje kaos qe na rendon vetem ne si shoqeri popullore e jo politikane. Prandaj SHQIPETARE zgjohuni io gjioth ai kuvend duhet rrezuar bashk me politikanet qe jane aty brenda (pervec disa kokrrave te themi ). Nje brez i ri duhet te mar pushtetin ne kete vend , nje brez i cili ka kaq kohe qe vuan padrejtesite dhe ndyrsirlleqet e kesaj klase politike kaq te korruptuar.
    VIVA LA REVOLUTION
    G.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nuk di kush je dhe cfare mbrone ti,por ne favor te Shqiperise dhe shqipetareve nuk eshte ajo cfare ti shkruan.Te thrrasesh sot ne revolucion eshte jo vetem e tejkaluar por e rrezikshme dhe antikombetare.
    Nuk e di pse ti thash te gjitha keto,ndoshta nuk do te kete efekt pasi qe mendoj se nuk kupton asgje nga to.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Lali pls mos i fut hundet ketu, pasi nuk ju qeveris juve qeveria e Berishes ok, ju keni qeveri tjeter, e diskutoni per te. Ketu behet fjale per shqipetaret qe jetojne ne Shqiperi, jo per ata qe jetojne jasht, e jane thjesht spektator televiziv te asaj cka ndodh ketu ok. Asgje personale!
    po na qe jetojm jashte vendit a kemi te drejte ta vlersojm apo jo meqe vendoske ti se kush duhet me dhane noten per qeverine Berisha

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Alfred Uçi tregon
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Berluskoni në 2 dhjetor viziton Shqipërinë
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 18:26
  4. Berisha bën publike ndryshimet në kabinetin e tij qeverisës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •