Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Na more Korcar i Pare, se po vinja rrotull e rrotull e nuku po kuptonja gje nga shqipja qe kishe shkronjtur. Me ne fund u ndricova.
    Dhe duket qe akoma s'ke kuptuar gje.

nuk jam une qe kam hapur kete teme, dhe ata 4-5 qe thua ti, nuk me ndjekin mua por kane mendimet e tyre.
    Nuk e mar vesh clidhje kane kufijte,greqia, maqedonia me kete teme. C'kini qe u ha b.tha kaq njeher?! Dhe mos u beni kaq komplekse dhe inferiore.
    Po me Janullatosin clidhje ka kjo teme? Ju hidheni nga dega ne dege si majmuna, doni te thoni 1000 gjera me njehere.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Dhe duket qe akoma s'ke kuptuar gje.
    nuk jam une qe kam hapur kete teme, dhe ata 4-5 qe thua ti, nuk me ndjekin mua por kane mendimet e tyre.
    Nuk e mar vesh clidhje kane kufijte,greqia, maqedonia me kete teme. C'kini qe u ha b.tha kaq njeher?! Dhe mos u beni kaq komplekse dhe inferiore.
    Po me Janullatosin clidhje ka kjo teme? Ju hidheni nga dega ne dege si majmuna, doni te thoni 1000 gjera me njehere.
    Po kur nuk qenke ti o derebardhe, ce perzihesh kot ne afere qe s'te takojne?

Ata djemkat kane hall te kryejne studimet dhe te gjejne pune abdej nga kane vajtuar. Ti, une e ca te tjere ketu do kujdesemi per Korcen qe te behet Principate me vete, te kete edhe qeverine e saj. Se edhe kolltuqet nuk i leshojne ata qe i kane zene ne Tirane.

PS. Janullatosi ka lidhje me fene, feja me kulturen korcare, dhe kultura korcare me autonomine.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ta bejme Korēen si principata e Monte Carlo-s,ce o mos ta bejme korēaret komb me vete jane.
    Ore do i lini kto budalliqe ju apo si e keni hallin,doni autonomira, shkoni zhdukuni nga Shqiperia.plehra
    Teritorin Shqiptar nuk ka bir nene qe e prek se vete gjaku deri ne gju kesaj here.
    PS.styx nuk e kam me ty,kuptoj nga ironia.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Ne 1997-ten u bene perpjekje per ti ndare shqiptaret ne ato te Veriut dhe ato te Jugut. Edhe atehere u dhane arsyet pse shqiptaret e Jugut duhet te ishin me vete dha te ndare nga Veriu. Shume shqiptare nga te dyja keto zona gjeografike i terhoqi ideja ne ate kohe, por u deshen disa vite me vone qe te kuptohej pse behej kjo lloj ndarjeje qe ne pamje te pare dukej zgjidhje e drejte. Te njejtat remineshenca si ato te 1997-tes shfaqen sot ne menyre me lokale, ne kere rast duke kerkuar nje lloj autonomie konfuze nga qeveria qendrore e Tiranes. Ta mbledhin mendjen Korcare, Vlonjate, Fierak apo ku ta di une cfare, qe Shqiperia eshte teper e vogel per tu ndare ne krahina dhe provinca autonome. Nese do kete ndonje lloj autonomie ose vetqeverisje vendore me sakte, ajo do jete e barabarte per te gjitha qytetet dhe komunat e Shqiperise. Pra ketu nese pretendohet ndonje lloj pavaresie, ajo duhet te jete persa i perket pushteti vendor jo dicka jashte ketij koncepti. Fjala "autonomi", ne rastin se si eshte perdorur nga personazhet komike qe mundesuan hapjen e kesaj teme, eshte shume e demshme per kombin shqiptar dhe ne kete pike jam i sigurte qe shumica e Korcareve nuk do te binin dakort me nje koncept te tille. Shqiptaret sot kane nevoje te bashkohen sa me shume rreth nje vizioni ose nje objektivi te caktuar dhe jo te ecin te ndare ne rrugen drejt se ardhmes.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Ato cka thashe une personalisht, jane arsyet/motivet qe ushqejne lokalizmin. Se cmund te behet ne realitet eshte tjeter gje. Thjesht, tani e dini dhe ju qe korcaret kane te tilla mendime/ndjenja.

Teritorin Shqiptar nuk ka bir nene qe e prek se vete gjaku deri ne gju kesaj here
    ) se clidhje kane keto qe derdellit ti , nje zot e di.....
    xfiles

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ato cka thashe une personalisht, jane arsyet/motivet qe ushqejne lokalizmin. Se cmund te behet ne realitet eshte tjeter gje. Thjesht, tani e dini dhe ju qe korcaret kane te tilla mendime/ndjenja.

Une nuk te permenda emer ty,por nese ti e ndjen veten nje nga ata qe duan te shkeputin copa nga teritori Shqiptar sepse po e shoh se po te djeg,ateher e keni punen pisk,provojeni dhe e shohim.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une shikoj lidhjen ketu, qe teoria e lokal-autonomizmit shikon nga tryeza deri tek dera shtepise tende. Ajo qe thote Land nga dera shtepise tende perqark gjithe kufirit qe disa nga ne e quajme shtet te Shqiperise dhe mundeson furnizimin e shtepise tende dhe tonave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 10-11-2007 mė 23:02
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Une nuk te permenda emer ty,por nese ti e ndjen veten nje nga ata qe duan te shkeputin copa nga teritori Shqiptar sepse po e shoh se po te djeg,ateher e keni punen pisk,provojeni dhe e shohim.
    te shkeputim copa nga teritori shqipetar?? Dhe ku ti shpiem?? Ti do luftosh?? haha .... sa hipokrite qe jini mor aman.... Korcaret kerkojne zhvillim dhe jo lufte sic thua ti .

Nganjehere por ralle me vete mendja qe nuk e ka patur dhe aq keq ai i ............solution.......disa qindra ēobenj na kerkojne autonomira.
    lol ... ate qe duan korcaret, eshte zhvillim , ska rendesi ne jane cobenj, muslimane apo shqipetaro-orthodokse.
    Kur kushtet politiko-shoqerore dhe ato ekonomike nuk te lene ose pengojne zhvillimin, ateher lindin dhe ide te tilla si autonomia lokale.
    xfiles

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Barat-tet,Styx-at ,Hyj njeri-te,jane shume te paket tek ky popull,do te duheshin shume me teper qe gjerat te regulloheshin njehere e pergjithmone,qe ato te viheshin ne vendin e duhur,qe ne te gjejme veten tone,qe ne te mos na marri njeri neper kembe,qe ne te jemi krenare per racen tone,ne e meritojme krenarine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 11-11-2007 mė 05:16
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    me komplekse njerez, nuk kam pare..... bete si bete, ja hodhet fajin cobenjve..........

jo mor djalke jo... shqipetare jane dhe keta qe mendojne ndryshe.... e kam thene dhe me lart.... udheheqin qytetin... kane poste drejtuese......
    Nejse, ju mund te flisni dhe te beni deklarata patriotike (pa vend)sa te doni ....e verteta eshte ajo qe kam thene dhe nuk e ndryshoni dot. haj shnet se na lodhet
    xfiles

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Kryepeshkopi Anastas ende pret nėnshtetėsinė shqiptare
    Nga Arrnubi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  3. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  4. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •