Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-07-2006
    Postime
    29

Argumente Sėrbe Falsifikative

Edhe pak fjalė pėr Rezolutėn 1244.

Dje nė Asamblenė e Kėshillit tė Evropės (ku Sėrbia merr pjesė me tė padrejtė)pėr,gjoja, sovranitetin sėrb mbi 2.000.000 shqiptarėt e Kosovės,si me tė drejtė ndėrkombtare,Koshtunica u kapė nė Rezolutėn 1244,nė tė cilėn u bazua marrėveshtja e Kumanovės e 1999-s tė nėnshkruajtun prej pėrfaqsuesit ushtarak tė Kombeve tė Bashkuara dhe tė pėrfaqsuesit ushtarak tė Federatės Jugosllave (Sėrbia + Mali i Zi).Asaj Rezolute, nėpėrmjet tė marrėveshtjes sė Kumanovės,qysh atėhere,Rusia ia futi hunin nė rrotė,duke u pėrligjsua, aty,sovraniteti i
    Federatės Jugosllave mbi Kosovėn e jo i Sėrbisė.
    Nuk jam ekspert juridik,por,sa kuptoj, Rezoluta 1244 ėshtė nji akt politik pėr nji rast momental tė caktuar e jo akt juridik obligativ e normė juridike.
    Nė marrėveshtjen e 1999-s,nė tė vėrtetė, Federata Jugosllave,nėpėrmjet tė pėrfaqsuesit tė vet,FIRMOSI KAPITULLIMIN E VET nė luftėn e Kosovės,duke i tėrhekė forrcat e veta tė armatosura.Pra, Federata Jugosllave u tėrhoq,duke ia dorėzua Kosovėn fituesit,dmth.OKB-s.
    As Koshtunica e askush tjetėr nga pushtetarėt e Sėrbisė nuk mund tė ketė kurrfarė tė drejte as nė lidhje me Marveshtjen e Kumanovės tė 1999-s e as nė lidhje me Rezolutėn 1244.Nuk mund tė ketė kurrfarė tė drejte edhe pėr arsye se marrėveshtja e Kumanovės nuk ėshtė bėrė ndėrmjet OKB-s dhe Sėrbisė,por,
    ndėrmjet OKB-s dhe Federatės Jugosllave (Sėrbi+Mali i Zi)qė nuk ekziston,mė. Pra,Koshtunica ējerr fytin e bezdisė botėn,pa pasė lidhje e mandat faktik as me Marrėveshtjen e Kumanovės,as me Rezolutėn 1244!
    Koshtunica nuk mund tė ketė tė drejtė qė tė bubron nė ēeshtjet e nji shteti tjetėr,tė nji shteti tė vdekun.Andaj, kemi arsye tė
    habitemi e tė shprehim indinjatė ndaj organeve tė OKB-s e tė UE-s qė i tolerojnė pushtetarėt sėrbė pa kurrfarė tė drejte
    dhe arsyeje,duke ua mundėsua qė tė malltretojnė opinionin
    Evropjan,Botėror,rajonal e Kosovar!
    Kush ia jep tė drejtėn Sėrbisė qė tė sillet e tė vepron,njėhere,si trashgimtar i RSFJ-s e mandej,si trashgimtar i nji Federate Jugosllave ?
    Trashgimtarė tė RFSJ-s sė vdekun,nėse marrim parasysh trashgiminė,sa pretendon se na qenėka Sėrbia,aqė mund tė pretendojnė se janė trashgimtare edhe ish-republikat tjera dhe krahinat pjesė pėrbėrėse,konstitutive,t'asaj RSFJ-je.E nėse
    pushtetarėt sėrbė nuk duan tė pranojnė rregullat e ligjet e RSFJ-ės, atėhere nuk lyp tė pranojnė edhe se krahinat
    qenėkanė tė Sėrbisė.Si i ka pasė Sėrbia kufijt e vet n'atė RFSJ, ashtu i kanė pasė kufijt e vet edhe republikat tjera e krahinat.Nga na qenėka,tani,Kosova pjesė e shkėputun
    e Sėrbisė? Edhe Vojvodina i ka pasė dhe i ka kufijt e vet e me kufinj tė vetėt nuk mund tė jetė pjesė e Sėrbisė.Nji
    formacion shtetnor me kufijt e vet nuk mund tė jetė pjesė e nji formacioni tjetėr shtetnor,ashtu sikur nuk mund tė jetė
    nji komunė me kufijt e vet,pjesė e nji komune tjetėr !
    Po theksoj edhe nji herė se UE-ja dhe Bota,me pikėpyetje e me pikėēuditėse tė madhe po malltretojnė vetveten dhe,
    popullin 2000.000 kosovar dhe Rajonin !
    Nuk dij sa kam tė drejtė pėr kėtė qė po them,por,dij qė kam tė
    drejtė tė mendoj e tė shprehem edhe pėr kėto gjėra...
    Prof.Dr.Fehim Reēani

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga fehim Lexo Postimin
    Edhe pak fjalė pėr Rezolutėn 1244.

Dje nė Asamblenė e Kėshillit tė Evropės (ku Sėrbia merr pjesė me tė padrejtė)pėr,gjoja, sovranitetin sėrb mbi 2.000.000 shqiptarėt e Kosovės,si me tė drejtė ndėrkombtare,Koshtunica u kapė nė Rezolutėn 1244,nė tė cilėn u bazua marrėveshtja e Kumanovės e 1999-s tė nėnshkruajtun prej pėrfaqsuesit ushtarak tė Kombeve tė Bashkuara dhe tė pėrfaqsuesit ushtarak tė Federatės Jugosllave (Sėrbia + Mali i Zi).Asaj Rezolute, nėpėrmjet tė marrėveshtjes sė Kumanovės,qysh atėhere,Rusia ia futi hunin nė rrotė,duke u pėrligjsua, aty,sovraniteti i
    Federatės Jugosllave mbi Kosovėn e jo i Sėrbisė.
    Nuk jam ekspert juridik,por,sa kuptoj, Rezoluta 1244 ėshtė nji akt politik pėr nji rast momental tė caktuar e jo akt juridik obligativ e normė juridike.
    Nė marrėveshtjen e 1999-s,nė tė vėrtetė, Federata Jugosllave,nėpėrmjet tė pėrfaqsuesit tė vet,FIRMOSI KAPITULLIMIN E VET nė luftėn e Kosovės,duke i tėrhekė forrcat e veta tė armatosura.Pra, Federata Jugosllave u tėrhoq,duke ia dorėzua Kosovėn fituesit,dmth.OKB-s.
    As Koshtunica e askush tjetėr nga pushtetarėt e Sėrbisė nuk mund tė ketė kurrfarė tė drejte as nė lidhje me Marveshtjen e Kumanovės tė 1999-s e as nė lidhje me Rezolutėn 1244.Nuk mund tė ketė kurrfarė tė drejte edhe pėr arsye se marrėveshtja e Kumanovės nuk ėshtė bėrė ndėrmjet OKB-s dhe Sėrbisė,por,
    ndėrmjet OKB-s dhe Federatės Jugosllave (Sėrbi+Mali i Zi)qė nuk ekziston,mė. Pra,Koshtunica ējerr fytin e bezdisė botėn,pa pasė lidhje e mandat faktik as me Marrėveshtjen e Kumanovės,as me Rezolutėn 1244!
    Koshtunica nuk mund tė ketė tė drejtė qė tė bubron nė ēeshtjet e nji shteti tjetėr,tė nji shteti tė vdekun.Andaj, kemi arsye tė
    habitemi e tė shprehim indinjatė ndaj organeve tė OKB-s e tė UE-s qė i tolerojnė pushtetarėt sėrbė pa kurrfarė tė drejte
    dhe arsyeje,duke ua mundėsua qė tė malltretojnė opinionin
    Evropjan,Botėror,rajonal e Kosovar!
    Kush ia jep tė drejtėn Sėrbisė qė tė sillet e tė vepron,njėhere,si trashgimtar i RSFJ-s e mandej,si trashgimtar i nji Federate Jugosllave ?
    Trashgimtarė tė RFSJ-s sė vdekun,nėse marrim parasysh trashgiminė,sa pretendon se na qenėka Sėrbia,aqė mund tė pretendojnė se janė trashgimtare edhe ish-republikat tjera dhe krahinat pjesė pėrbėrėse,konstitutive,t'asaj RSFJ-je.E nėse
    pushtetarėt sėrbė nuk duan tė pranojnė rregullat e ligjet e RSFJ-ės, atėhere nuk lyp tė pranojnė edhe se krahinat
    qenėkanė tė Sėrbisė.Si i ka pasė Sėrbia kufijt e vet n'atė RFSJ, ashtu i kanė pasė kufijt e vet edhe republikat tjera e krahinat.Nga na qenėka,tani,Kosova pjesė e shkėputun
    e Sėrbisė? Edhe Vojvodina i ka pasė dhe i ka kufijt e vet e me kufinj tė vetėt nuk mund tė jetė pjesė e Sėrbisė.Nji
    formacion shtetnor me kufijt e vet nuk mund tė jetė pjesė e nji formacioni tjetėr shtetnor,ashtu sikur nuk mund tė jetė
    nji komunė me kufijt e vet,pjesė e nji komune tjetėr !
    Po theksoj edhe nji herė se UE-ja dhe Bota,me pikėpyetje e me pikėēuditėse tė madhe po malltretojnė vetveten dhe,
    popullin 2000.000 kosovar dhe Rajonin !
    Nuk dij sa kam tė drejtė pėr kėtė qė po them,por,dij qė kam tė
    drejtė tė mendoj e tė shprehem edhe pėr kėto gjėra...
    Prof.Dr.Fehim Reēani
    Pershendetje Z.Fehmi Reēani,

Jo vetem qe keni perpiluar nje shkrim te bukur por keni bere nje analiz te shkelqyer qe ia kalon analisteve deri me tani sa kam lexuar, ky artikull ka merita edhe te perkthehet ne disa gjuhe e t'iu dergohet menjehere shfave te grupit te kontaktit, pse jo kur eshte nje komentim shume i vlefshem.

Megjithese ju mundoheni qe te mos e zmadhoni rendesin e ketije postimi por syt shofin dhe logjika e bene te veten, askush nuk mund te thote se ju nuk jeni i specializuar apo ku ta di une, rendesi ka analiza juaj rrethe drejteshtetesise se Kosoves dhe arritjes se pamvaresise qe e presim me dekada.

besoje se edhe antaret tjere do dhejne mendimet e tyre se shpejti ne kete koment.

Ju pergezojė !

ju pershendes dhe ju uroje suksese.

shendet

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Galileu: Megjithatė toka sillet.

Por Papa e dogji nė turrė tė druve, sepse kishte forcėn nė dorė.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Galileu: Megjithatė toka sillet.

Por Papa e dogji nė turrė tė druve, sepse kishte forcėn nė dorė.
    Shkrimi hapes i temes eshte shume i mire.

PS.O alibaba,ishte Giordano Bruno,ai qe u dogj .......emo sprish pune se nat esht,shket dora nganjehere tek ajo dreq tastiere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 11-10-2007 mė 20:43
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shkrimi hapes i temes eshte shume i mire.

PS.O alibaba,ishte Giordano Bruno,ai qe u dogj .......emo sprish pune se nat esht,shket dora nganjehere tek ajo dreq tastiere.
    Nuk po kritikoj temėn vetėm them se nuk mund tė bėjmė gjė nė arenėn politike me kėso analiza.
    Nuk ke kujt t'ia tregosh kėtė analizė politike. Tė huajve aq iu bėn se ē'thua ti, pėrderia jemi qengja tė urtė blegėruesė. Shqiptarėve s'ke pse u tregon kėso analiza. Shqiptarėve duhet t'u tregohet pak histori, tė shikojnė pak se nuk ka popull europian qė nuk prerė e masakruar shqiptarė.
    E pėrmenda atė rastin e djegies nė turrė tė druve, se dhe ai e tha tė vėrtetėn, po prapė se prapė e dogjėn sepse nuk kishte gjė nė dorė. Forca i nevojitet shqiptarėve.

P.S. Atė e paskam ngatėrru sikur herė tjera, se janė dy pesonalitete qė mė ngatėrrohen ndoshta pėr shkak tė fatit tė njėjtė, meqenėse nuk kam mėsuar shumė rreth tė historisė sė huaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 11-10-2007 mė 20:57

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Po qe te dy u dogjen, gjordano bruno dhe galileo galileo, po s'ka rendesi, me vjene mire o alibaba qe e keni vlersuar shkrimin e fehimit(kam frike se mos e ngatrrova) po s'ka rendesi eshte shkrim me vler te madhe po si the ti; kujt ti dergohet ?

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Nuk e kam ditur qe Galileo eshte djegur, deri tash kam menduar qe ai ka vdekur i izoluar ne shtepine e tij.
    Barca

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po qe te dy u dogjen, gjordano bruno dhe galileo galileo, po s'ka rendesi, me vjene mire o alibaba qe e keni vlersuar shkrimin e fehimit(kam frike se mos e ngatrrova) po s'ka rendesi eshte shkrim me vler te madhe po si the ti; kujt ti dergohet ?
    Po nė fakt ėshtė analizė e qėllueme, por nuk vlen derisa s'kemi asnjė forcė qė t'a mbrojė kėtė qėndrim, se po tė kishim forcė mjafton t'i lexoje dy rreshtat e parė, dhe kur tė vije te rreshti i tretė, i huaji do tė thoshte: Ndal mos lexo mė, jo vetėm Kosova por edhe Toplica ėshtė e juaja.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga jimmyswe Lexo Postimin
    Nuk e kam ditur qe Galileo eshte djegur, deri tash kam menduar qe ai ka vdekur i izoluar ne shtepine e tij.
    =u denua me burg te perjetshem po nejse qe te dy e pesuan keqe nga papa...
    Bruno e djmi qe u dogj....

Bruno u dogj me 1600
    Galileo vdes ne celul me 1642, por kan jetuar ne te njejten epokė...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Kreksi,pershendetje,jo per gje por Galileon nuk e ka djeg inkuizicioni........persekutu po.....
    PS.me falni qe jam komplet jashte teme,sepse eshte nje teme mjaft e rendesishme,dhe aktuale
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Argumente Logjike Mbi Njohjen E Ekzistencės Sė Zotit!
    Nga Muhameti-plisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 15:58
  2. Argumente nga Kur'ani
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 06:41
  3. Besimi i verbėr dhe besimi i arsyeshėm
    Nga intel inside nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 23:41
  4. Besimi i verbėr dhe besimi i arsyeshėm
    Nga intel inside nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 18:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •