Thuhet nje fjale e urte:
Burri eshte trungu i shtepise dhe gruaja eshte koka...
Si femra edhe mashkulli jane qenie te barabarta, ne te gjitha aspektet, pervec forces dhe fizikut.
Puthja eshte ushqimi i zemres...
doc eri jam E nderuar,meqense jam goc!Flm per respektimin e ides po mendoj se grate nuk kane kerkuar ndonjehere te drejtat e tyre ne kuptimin qe te zvendesojne ose ti marrin rolin burrit sic e thashe dhe me larte i kane kerkuar per vetmbrojte ndaj shkeljes se dinjitetit njerezor ne radhe te pare pastaj te gjinise!Po pra Zoti nuk e krijoj gruan qe te ishte ne sherbim dhe skllave e mashkullit po e krijoji si mbeshtetese te tij!E krijoj si shkopin e tij dhe jo si qylimin ku ai mund te shkelte!Gjithsesi duhet kohe per cdo ndryshim po shpresojme qe shqipetaret te fillojne te llogjikojne me mendjen e tyre dhe jo me ate te te tjereve si nje tufe delesh!
Pak a shume ai lart qe mendimi im. Po pse do bejme sherr me femrat ne ? Apo me keq ti detyrosh me force te ndjekin nje drejtim te caktuar ? Jeta eshte personale, dhe ne fund te fundit , njeri e di vete se cdo dhe ben me jeten e tij. Dhe keshtu duhet te jete. Kete se luan topi.
Pastaj po ti marresh me te mire s jane dhe aq te keqia (mos tu biem ne qafe ), bile nganjehere iu pelqejne dhe genjeshtrat vetem qe duhet ti trasmetosh sinjale miqesore dhe te mos maresh qendrim arrogant pasi mund te tremben si gazelet
La vida es un carnaval
Pse mos te jene si mashkulli dhe femra te barabarta? Ne femrat nuk jemi qenje njerzore?
Pse jeni cuna mendoni se jeni zoti dhe askush nuk renditet me ju?
Per mua jan te barabart si mashkulli ashtu dhe femra dhe kan te drejta te barabarta! Pse te kene burri im me te drejta se une? Jooo aspak!
P.s Jam nje cik femniste![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Doc_ERI : 25-10-2007 mė 11:00
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Eri un mendimin tim e dhash kishe ndonje gje tjeter ti?![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Krijoni Kontakt