Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 89
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Doc_ERI Lexo Postimin
    I nderuar zoteri ti duhet ta dish shum mir qe nje bote pa konflikte do ngelte ne vend sepse nese do ishin te gjith njerezit me nje mendim me njeri-tjetrin ateher do ndalohej rrota e historise dhe njeriu do ngelej pa u zhvilluar me tej dhe ky do ishte nje ''Fund'' ne thonjza pasi pa zhvillim njeriu nuk do jete me ne gjendje te evolohet dhe te jete e njejta jete per njeriun si tani dhe pas 1000 vjetesh ca do te thote sipas teje?!!.

shkurt paster pa gabime ero !!! baza e jetes eshte puna !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Thuhet nje fjale e urte:
    Burri eshte trungu i shtepise dhe gruaja eshte koka...
    Si femra edhe mashkulli jane qenie te barabarta, ne te gjitha aspektet, pervec forces dhe fizikut.
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e free soul
    Anėtarėsuar
    17-06-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    7
    doc eri jam E nderuar,meqense jam goc!Flm per respektimin e ides po mendoj se grate nuk kane kerkuar ndonjehere te drejtat e tyre ne kuptimin qe te zvendesojne ose ti marrin rolin burrit sic e thashe dhe me larte i kane kerkuar per vetmbrojte ndaj shkeljes se dinjitetit njerezor ne radhe te pare pastaj te gjinise!Po pra Zoti nuk e krijoj gruan qe te ishte ne sherbim dhe skllave e mashkullit po e krijoji si mbeshtetese te tij!E krijoj si shkopin e tij dhe jo si qylimin ku ai mund te shkelte!Gjithsesi duhet kohe per cdo ndryshim po shpresojme qe shqipetaret te fillojne te llogjikojne me mendjen e tyre dhe jo me ate te te tjereve si nje tufe delesh!

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga Doc_ERI Lexo Postimin
    brandon tamam por mendimi jot cili esht cfar barazie kerkojn realisht femrat sot?
    Pak a shume ai lart qe mendimi im. Po pse do bejme sherr me femrat ne ? Apo me keq ti detyrosh me force te ndjekin nje drejtim te caktuar ? Jeta eshte personale, dhe ne fund te fundit , njeri e di vete se cdo dhe ben me jeten e tij. Dhe keshtu duhet te jete. Kete se luan topi.
    Pastaj po ti marresh me te mire s jane dhe aq te keqia (mos tu biem ne qafe ), bile nganjehere iu pelqejne dhe genjeshtrat vetem qe duhet ti trasmetosh sinjale miqesore dhe te mos maresh qendrim arrogant pasi mund te tremben si gazelet
    La vida es un carnaval

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Pse mos te jene si mashkulli dhe femra te barabarta? Ne femrat nuk jemi qenje njerzore?
    Pse jeni cuna mendoni se jeni zoti dhe askush nuk renditet me ju?
    Per mua jan te barabart si mashkulli ashtu dhe femra dhe kan te drejta te barabarta! Pse te kene burri im me te drejta se une? Jooo aspak!

P.s Jam nje cik femniste
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    E DIJA QE DIKUSH DO REAGONTE!!!NJE CITAT THOTE.PAS CDO BURRI TE FAMSHEM FSHIHET NJE GRUA.ME VJEN KEQ!NUK E KAM THENE UNE!
    PA ME THUAJ TANI KA GJE QE KA BERE BURRI DHE GRUAJA NUK E BEN DOT?
    ka gjera qe grat i bejne dhe burrat nuk i bejne dot se jan me te zgjuara kot nuk thojn qe femra fut shejtanin ne shishe

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ka gjera qe grat i bejne dhe burrat nuk i bejne dot se jan me te zgjuara kot nuk thojn qe femra fut shejtanin ne shishe
    ku e zhvarrove kete koment?nuk shkrova me ne kete teme,se me burrat e forumit(nuk e kam fjalen per te gjithe}nuk argumenton dot.mendimin tim e kam thene.

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

Harroj me i vu tapen shishes ...............................
    Futja kot

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anėtarėsuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Pse mos te jene si mashkulli dhe femra te barabarta? Ne femrat nuk jemi qenje njerzore?
    Pse jeni cuna mendoni se jeni zoti dhe askush nuk renditet me ju?
    Per mua jan te barabart si mashkulli ashtu dhe femra dhe kan te drejta te barabarta! Pse te kene burri im me te drejta se une? Jooo aspak!

P.s Jam nje cik femniste

Mos e keqkupto temen e nderuar nuk e hapa ket teme qe te them qe meshkujt jan zoti apo kan gjera me te mira se femrat por te di mendimin e te gjitheve ne lidhje me kete gje.
    Tani qe je icik si shum femniste e di un :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Doc_ERI : 25-10-2007 mė 11:00
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Eri un mendimin tim e dhash kishe ndonje gje tjeter ti?
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si Behet Nje Mashkull Per Vete ???
    Nga klandestini nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 18-12-2024, 02:47
  2. Cilat janė vetitė qė vlerėsoni tek njė mashkull apo femėr?
    Nga Poetesha nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  3. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Ėshtė e vėshtirė tė jesh mashkull
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •