Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Nuk ke nevoje te shtiresh,sepse ate qe thua tani e kam kuptuar me heret.
    TE PAKTEN KA NJEREZ ME MENDJE QE EDHE KUPTOJNE,EDHE RESPEKTOJNE MENDIMET E TE TJEREVE.PERSHENDETJE!
    PS.PAIDHAQET JANE SHUME TE SHIJSHME!!!!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    TE PAKTEN KA NJEREZ ME MENDJE QE EDHE KUPTOJNE,EDHE RESPEKTOJNE MENDIMET E TE TJEREVE.PERSHENDETJE!
    PS.PAIDHAQET JANE SHUME TE SHIJSHME!!!!

Nuk ke pse inatosesh,une kritiken per grekerit pata.Po ti a nuk the me larte se shqiptare je?

Paidhaqet me siguri se te shishme jane,perderisa ashtu quhen,por te them te drejten, nuk i njof fare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Nuk ke pse inatosesh,une kritiken per grekerit pata.Po ti a nuk the me larte se shqiptare je?

Paidhaqet me siguri se te shishme jane,perderisa ashtu quhen,por te them te drejten, nuk i njof fare.
    po une nuk u inatosa me ty!per ty flisja kur thashe per njerezit me mendje.pastaj te gjithe njerezit nuk jane njesoj.
    ps.paidhaqi eshte mish i pjekur.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    po une nuk u inatosa me ty!per ty flisja kur thashe per njerezit me mendje.pastaj te gjithe njerezit nuk jane njesoj.
    ps.paidhaqi eshte mish i pjekur.

Me fale per keqkuptimin.
    Te falemnderit per sqarimin.

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Paidhaqe eshte mish qengji pa kocka qe piqet ne skar me qymyr ,perdoret me shume ne Greqi.Paidhaqe eshte fjal Greke por se di se per cfare e perdorin ne Shqiperi kete fjal sepse Paidhaqe eshte 100% fjal greke.
    Me lejoni tju kotigjoj eshte e vertete qe eshte fjale greke por ajo cka nenkuptojne greket me fjalen paidhake jane brinjte e gjengjit, te kecit etj dmth pjesa e brinjeve dhe jo pjes mishi pa kocka.
    Kurse sa i perket per ne shqiperi se kam degjuar ndonjehere kete fjale.

Te pershendes!
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Me duket ne mos gaboj sepse kam ngrene ne nje restorant ketu Amerikan edhe ata i ben njesoj si paidhaqe por i quajne Barbique :S
    Eshte e njejta gje vetem se barbique i hedhin dhe salce nga lart nese sgaboj.

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga LAINA Lexo Postimin
    As pergjigja ime nuk ishte me nenkuptim, pamvaresisht se qesha shume... Por nuk eshte mire te shkruash ne gjuhe te huaj se shume njerez mund te ofendohen, pervec kesaj eshte jashte rregullores se forumit... U mundova te ta them me stil...
    Jam shum dakurt me ju se s'eshte mire te shkruajme ne gjuhe te huaja por kur bie fjala qe disa shkruajne anglisht apo italisht nuk eshte degjuar te behet vrejtje , prandaj do ishte mire ky rregull te permbaje te gjithe dhe jo vetem ata qe perdorin gjuhen greke.
    Dhe s'eshte e nevojshme kete teme e shume te tjera qe s'kane te bejne me historine ti kthejme ne racizem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jesu : 17-10-2007 mė 19:47

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga jesu Lexo Postimin
    Jam shum dakurt me ju se s'eshte mire te shkruajme ne gjuhe te huaja por kur bie fjala qe disa shkruajne anglisht apo italisht nuk eshte degjuar te behet vrejtje , prandaj do ishte mire ky rregull te permbaje te gjithe dhe jo vetem ata qe perdorin gjuhen greke.
    Dhe s'eshte e nevojshme kete teme e shume te tjera qe s'kane te bejne me historine ti kthejme ne racizem.
    dhe kujtoja se isha e vetmja!

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga jesu Lexo Postimin
    Nuk e di se si e kuptove ate qe kisha shkruar, por nese e thashe ishte per te evituar debatet si ky i mesipermi per racizem dhe intolerance, apo jo te tilla. Sepse dalim pastaj tek muhabeti i gomarit qe shau lepurin nga veshet...lol..., dhe s`merret vesh se kush eshte me intolerant, NE apo ATA...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LAINA : 18-10-2007 mė 04:45
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga LAINA Lexo Postimin
    Nuk e di se si e kuptove ate qe kisha shkruar, por nese e thashe ishte per te evituar debatet si ky i mesipermi per racizem dhe intolerance, apo jo te tilla. Sepse dalim pastaj tek muhabeti i gomarit qe shau lepurin nga veshet...lol..., dhe s`merret vesh se kush eshte me intolerant, NE apo ATA...
    pershendetje LAINA.ne kete forum do bej miq te papare.kalofsh mire sot.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •