Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73
    DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    nuk e kuptoj me disa njerz qe pergjigjen per pyetje qe nuk i dine..bere mire qe i ktheve pergjigjen e sakte.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Per cilet njerez e kishe fjalen oliver55 dhe per cilat pyetje?
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Disa Njerez Paidhaqet Duan Ti Hane.greqishten Nuk Duan Te Degjojne!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    Disa Njerez Paidhaqet Duan Ti Hane.greqishten Nuk Duan Te Degjojne!

Edhe greket na e vodhen historine,melosin,token,detin,traditat dhe veshjet,por shqipen as qe mund ta marrin me mend e lere me ta degjojne.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Wink

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Edhe greket na e vodhen historine,melosin,token,detin,traditat dhe veshjet,por shqipen as qe mund ta marrin me mend e lere me ta degjojne.
    PO MIRE O DAJA GONI NA FAL.PO TE QERAS CA PAIDHAQE TE TE IKI E HIDHURA NGA GOJA.

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    PO MIRE O DAJA GONI NA FAL.PO TE QERAS CA PAIDHAQE TE TE IKI E HIDHURA NGA GOJA.

Kete qe thua,ta besoj pa asnje dyshim.Biles me gjithe deshire!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Kete qe thua,ta besoj pa asnje dyshim.Biles me gjithe deshire!
    FOTOGRAFIA QE KE VENE NUK TE NDERON VETEM TY.NA NDERON TE GJITHEVE SI SHQIPTARE QE JEMI.SE JEMI SHQIPTARE.AS GREKE,AS FRANCEZE,AS ANGLEZE AS ITALIANE.POR NUK JEMI DHE RACISTE.NUK E KUPTOJ PSE DISA NJEREZ NUK BESDISEN KETU NGA ANGLISHTET APO FRENGJISHTET APO ITALISHTET E SHKRUARA,POR VETEM NGA GREQISHTJA?

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    FOTOGRAFIA QE KE VENE NUK TE NDERON VETEM TY.NA NDERON TE GJITHEVE SI SHQIPTARE QE JEMI.SE JEMI SHQIPTARE.AS GREKE,AS FRANCEZE,AS ANGLEZE AS ITALIANE.POR NUK JEMI DHE RACISTE.NUK E KUPTOJ PSE DISA NJEREZ NUK BESDISEN KETU NGA ANGLISHTET APO FRENGJISHTET APO ITALISHTET E SHKRUARA,POR VETEM NGA GREQISHTJA?

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sepse kemi per te ceruar disa hesape me ta ,motra.Kemi ende llogari te hapura,dhe do zgjase shume kohe deri sa te mbarojne te gjitha llogarite.Deri atehere keshtu.Me pastaj shofim e bejme.Ne dime edhe te falim,por per kete nuk eshte tani koha.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sepse kemi per te ceruar disa hesape me ta ,motra.Kemi ende llogari te hapura,dhe do zgjase shume kohe deri sa te mbarojne te gjitha llogarite.Deri atehere keshtu.Me pastaj shofim e bejme.Ne dime edhe te falim,por per kete nuk eshte tani koha.
    ne rregull.deri atehere une dhe paidhaqe do ha dhe greqisht do flas.eshte me mire te them te verteten,sesa te shtirem.

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    ne rregull.deri atehere une dhe paidhaqe do ha dhe greqisht do flas.eshte me mire te them te verteten,sesa te shtirem.

Nuk ke nevoje te shtiresh,sepse ate qe thua tani e kam kuptuar me heret.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •