oooo Ishalla nuk fitojn Shpiunat se po Fitun ata do e marr Nenshtetsin Zvicrrane me familje...
oooo Ishalla nuk fitojn Shpiunat se po Fitun ata do e marr Nenshtetsin Zvicrrane me familje...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Shife Shife Mos u ben keshe nuk po e din se kush Jan Jan ata qe nuk ja dojn te miren Kosoves....
Jo Nenshtetsin Zvicrrane un mundem kur dua ta marr se kam ber 10 vite ne Zvicerr por babi nuk ne len ti marrem Po si te Fiton Pdk atjer Kosova nuk do hecen perpara hiq edhe un do shKoi ta marr me Nenshtetsin Zvicrrane...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Boll mos fol palidhje......
Ti e dine se pari se ska parti ne Kosove qe mund te qeveris e vetme?
Pastaj per PDK-ne bukurosh mund te thuash cka te duash veq jo shpijuna ok.
Kush ja done te miren e kush jo Kosoves?sipas teje e kam fjalen
P.S.VEQ ne forum lexova nje shqiptare qe jeton ne zvicerr nuk e pranon nenshtetesin zvicrrane......uhaaa
Joooo jooo e nderuar Un do e kisha marr qe Moti po Babi nuk na lenen.. Edhe ka shum shqiptar qe nuk kan deshir ta marrin nenshtetsin Zvicrrane... Familjes time qe 3 her na vin Formularat per ti mbushur po asnjher nuk kam guxuar prej babit me i Hap Zarfat e leje me i mbush Formularat ...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Me fat zgjedhjet Kosove!
Serbia ka vdek per Kosoven dhe mos friksoheni nga "shpiunat", nuk ka ku te shpionojne..Per disa subjekte thoni ketu ne teme se kane vra njerez, te tjeret thone per subjektet tjera.Fatkeqesia eshte se mjer kush ka gjak per te marre dhe falur gjitheashtu...
Sa per kualicionet , partite shqiptare ne Kosove nuk jane te perkryera sic nuk jane askerkund ne bote.Ne politike behen kualicione, prishen kualicione , peshtyhet pastaj lepihet dhe prape peshtyhet kjo esht politika pra.Ju nuk keni pse te peshtyni njeritjetrinn le ta bejne ata qe paguhen sot dhe do te paguhen neser per politiken.,pra politikanet..Keta koalicionet qe i permendni te gjithe shyqyr jane mes partive shqiptare e jo ndryshe si qe eshte rasti tash ne Maqedoni ku partia e ashtuquajtur shqiptare ne kualicion me partine sllavomaqedonase vret dhe shtyp shqiptaret.
Me rendesi eshte zgjedhjet te kalojne lemuar pa incidente, te reflektojne qytetrim dhe kulture kombetare dhe politike qe mos te shtyejm vete statusin e Kosoves.Ka thene njehere Vasil Andoni i Ballit Kombetare te bashkohet Shqiperia edhe derri te behet kryetar do te shkoj ti uroj dhe ta puth.Dhe une do te them : le te jetesohet mundi , gjaku dhe djersa 100 vjecare e popullit shqiptar te pervuajtur te Kosoves dhe le te fitoje cila do qoft parti shqiptare, le te fitoje cilidoqoft kualicion i partive shqiptare ka kohe per te gjithe qe merren me politike qe te kene rradhen e tyre .Ata qe merren me politike kur te mendojne brezat e 100 viteve rrjesht qe e pershkuan jeten neper guret e mullirit duhet te kene aq durim qe ne paqe te punojne dhe ti japin Kosoves ne vend qe te bejne lufte me njeritjetrin per te marre nga Kosova....
Lum ai qe sinqerisht ka hyre ne politiken e Kosoves per nje qellim : me punen dhe perkushtimin atdhetare ta coje para Kosoven dhe popullin shqiptare te kosoves ta rradhise mes popujve te qyteteruar...lum ai . dhe lum Kosova per ata individe....
Te gjithe shqiptaret e Kosoves me mire do ta kene te votojne kandidatin dhe jo partine...ka njerez te shkelqyeshem ne te gjitha partite sic ka edhe njerez jo te mire ne te gjitha partite...shqiptare.
Me Fat dhe me qetesi zgjedhjet qe mos te shtyhet shpallja e Pavaresise se Kosoves,
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Jo qe nuk kam marr por kurr as pasport te shkaut apo te anmikut nuk kam pas(le te me falin ata qe vetrtet kan pasur nevoj per diqka te till)e njoh ne njeri i cili ka qen epror ushtarak ne kohen e shkaut,ky person nuk i eshte pergjigjur thirrjes se atdheut per luft kunder shkaut.gjindet ne perendim, ka marr leje qendrimi ne saje te deklarimit se nuk guxon te kthehet ne kosove per shkak se nuk i eshte pergjigjur thirrjes per luft !!!Di edhe raste tjera qe ne ks kan qen kolaboracionist te ngusht me shkaun,ket e perdorin si alibi ,por ka edhe te till qe paraqiten si minoritet,ju me perngjat ne diqka te till prandaj ju sygjerova diqka te till,perndryshe nuk do te kishit arsye ti frigoheshit aq fort fitores se PDK-s.
Sa i perket kualicioneve them seshte e dhimbshme nese vota ime shkrihet me parti tjera(sepse po te doja do ua ipja atyre )por eshte nje realitet qe nuk mund ti ikim,Nese veq duhet ateher do te deshiroja qe ket ta bejn me pacollin dhe oren,e kursesi me ldk dhe ldd.LDD-a eshte llomi i LDK-s Pacolli eshte i zoti por nen kontrollin e PDK-s nuk do te mundete ti realizonte lapsuset e Pacollit.....
Krijoni Kontakt