Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
O pa merak ti e di ku e kishe llafin ti e luptova do me then,,prandaj edhe thash si puna jote njeher na ke lodh ldk ldk tani nese nuk e kam gabuar Ldk u be e keqe per ty Se doli LDD,keshtu dhe puna e PDK njeher ata Udbasha dhe Ramushi tradhtar qe beri kualicion me ata,tani ska gje e bejen dhe vete kualicionin sepse Thaqi duhet ta realizoj enderren e tije te jete kryeminister,lol
Tani keta qe ke shkrujt ne fund noramle qe ke bo shaka se koken do ta theja ne te kunderten
Kam qene me Ramushin dhe vazhdoj te jeme,,,nuk jam une ka te fryen era si puna eeee lere se nuk po e them hiq,lol
j/k
Albin Kurti: Hashim Thaci do te behet kryeminister qe te nenshkruaj marreveshjen me Serbine
Lideri i Vetvendosjes Albin Kurti akuzon direkt kryetarin e PDK, Hashim Thaci se ne kembim te postit te kryeministrit do fale pavarsine e Kosoves.
Ne nje interviste dhene gazetes Shqip, Kurti shprehet se: Zgjedhjet po organizohen pikėrisht pėr tė bėrė njė koalicion tė tillė tė fuqishėm qeveritar, sepse pėrveē se e kanė Grupin Negociator, janė tė interesuar pėr njė qeveri tė fortė qė do tė ketė mė shumė legjitimitet formal pėr tė nėnshkruar marrėveshjen e ardhshme me Serbinė. Nuk janė tė kėnaqur me koalicionin aktual pėr shkak se po tė dojė LDD-ja e Nexhat Dacit, do tė mund t‘ia hiqte votėbesimin qeverisė sė tanishme, dhe nuk janė tė kėnaqur me Agim Ēekun, pasi qė ai nuk ėshtė i fuqishėm nė partinė e tij nė AAK, ku realisht ėshtė vetėm njė anėtar i thjeshtė. Prandaj e duan njė koalicion LDK-PDK. Pėr t‘i ndihmuar kėsaj ėshtė edhe dėshira e zjarrtė e Hashim Thaēit, qė me ēdo kusht tė bėhet Kryeministėr dhe ai e ka kėtė dėshirė tė kahmotshme, me gjasė sepse kur ishte Kryeministėr nė qeverinė e pėrkohshme tė Kosovės nė vitin 1999, qėndroi shumė shkurt dhe siē thotė populli, i ka mbetur ėmbėl puna e Kryeministrit. Por faktorėt e ndryshėm ndėrkombėtarė do t‘ia shfrytėzojnė kėtė dėshirė tė zjarrtė tė Hashim Thaēit pėr tė marrė garancinė qė ai do tė jetė bashkėpunues nė negociatat e mėtutjeshme me Serbinė e qė do tė duhet tė kurorėzohen me njė marrėveshje me tė. Prandaj nuk mundet Hashim Thaēi edhe tė bėhet Kryeministėr edhe tė refuzojė marrėveshjen me Serbinė. Kėto tė dyja shkojnė nė paketė: kanė shkuar nė paketė nė kohėn e Rambujesė, kur Thaēi e ka pranuar autonominė e Kosovės nėn Serbi dhe ēmilitarizimin e UĒK-sė dhe atėherė e bėnė Kryeministėr, do tė shkojnė nė paketė edhe tash. Kėshtu qė tani po e pėrsėrisin tė njėjtin model: kur ėshtė bėrė njėherė suksesshėm (pėr ta) pse tė mos e provojnė prapė? Ndėrkohė, ėshtė Hashim Thaēi ai qė po ua plotėson dėshirat faktorėve ndėrkombėtarė, ndėrkaq ata po ja menaxhojnė atij dėshirėn duke ia lėnė tė paplotėsuar. Nuk duhet tė harrohet edhe ky fakt se qendra e numėrimit tė votave nė Prishtinė do tė jetė nė duart e ndėrkombėtareve dhe ajo do tė jetė kuzhina ku do tė gatuhet koalicioni i ardhshėm.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
nuk ma merr menja ta shesi thaci kosoven o Gilans, se ai e rroku pushken per at kosove ktu e 15 vjet ma para
po po e provoi ne rrot te sames i qofte ne ati
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Emushe ene un qe ku po te them
se qa dit qe un do e mor vesht se PDK ka kerku me ba koalicion me LDK ose LDD kam me hjek dore pergjihtmon prej ksaj partie e lideret e ksaj partie do jen per mu ne ni rresht me bukoshat, rugoviqat e tan spiunet e tradhtaret e tjere, biles ma zi sepse ajo asht shkelje direkte mbi gjakun e baces Adem e deshmorve te tjere
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Shiko o lal dikur e mendoj edhe une keshtu,por nuk eshte bash keshtu siq e mendon ti,edhe pse em duket e veshtire qe te crrenjos nga ky mendim.........
Te Besh kualicion me ldk nuk eshte tradheti duhet ta besh nese eshte nevoja nese dikur ishe luftetar i Bace Ademit dhe perkrahesve te tije sot ke mundesi te qeverisesh ta realizosh enderren e Adem Jasharit te punosh per njerezit,te kontribosh per familjet e deshmoreve,invalidet,veterante dhe deshmoret e kombit.
Sot ska me luft (me mjete lufte e kam fjalen) ateher duhet te punosh ne forma tjera per ata qe te duan dhe te votoj nese ti e voton PDK kjo do te thote se kerkon dicka nga kjo parti dhe ata duhet te bejen gjdo gje e voten tende ta shfrytezoj per ty dhe per te gjithe ata qe e votuan.
P.S.Ti mund te vish me Ramushin po deshe,lol
Jo me Ramushin se edhe ai eshte shpihun se ka ba kualicion me LDK :P
Krijoni Kontakt