Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Citim Postuar më parë nga majlinda1 Lexo Postimin
    ja dhe nje tjeter ne ankorim qe po vjen .....te gjithe kto njerez kalojne ne nji barake ku aty vulosin passportat vetem 2 police .....aty pashe perjashta 6 te tjere duke pire duhan,,,si duket ishin ne pauzen e kafe-se!!!hmmmmmmmm
    ZUNJUSHKA E FRESHIT E KENI FJALEN PER PERIUDHE 1997-2005???
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 30-09-2007 më 13:32

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Po ekonomi tregu eshte more njerez!! Udhetaret vete pse nuk e kerkojne te drejten e tyre? Ose hakun e parave te paguara?
    Une kam udhetuar per vete me traget per ne Itali dhe kthim dhe mu duk se per 120$ (mesa kujtoj se ka shume kohe) qe pagova pata kushte te mira...
    Per policet nese eshte vertet situata ashtu ke te drejte; ajo eshte pergjegjesia e shtetit shqiptar qe calon ku e ku me shume se aq...

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anëtarësuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perëndinë
    Postime
    1,257
    Besoj se ka të bëjë edhe lloji i klasit të udhëtimit me traget. Nëse zgjedh çmime ekonomike këto janë edhe kushtet. Unë jetoj në Greqi dhe nëse dëshiron të udhëtosh me traget, në bazë të klasit janë edhe kushtet. Kam udhëtuar me biletë të shtrenjtë dhe me kushte shumë të mira por kam udhëtuar edhe me biletë ekonomike dhe me kushte ashtu siç ti i përshkruan më lart. Ofrohej kabinë dyshe për 50 euro me tualetë brenda dhe pa tualetë ishte 30 euro. Skandaloze por kjo është ekonomia e tregut.

Gjithë të mirat.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtë I Shenjtë...

kjo me kujtohet viti 1997
    por prap mendoj se njesoj do jet jam dakort me majlinda

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    kur mendon qe te shkosh ne shqiperi me traget kur eshte sezoni i pushimeve te behet te thuash i kam bere naften mu ne pushime ne shqiperi, se eshte nje aventur si ne zbritje edhe ne hipje cmenduri fare eshte, le pastaj kushtet ne traget i ngjajne atyre udhetimeve te klasit te trete te evropianeve qe shkonin drejte amerikes ne fillim te shekullit 20, ka lezet ti hipesh tragetit qe shkon nga italia ne greqi kushton me pak edhe kushte tamam per njerez dhe jo si trgetet qe jane per ne shqiperi.
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2005
    Postime
    177
    2 Te Fundit E Njohin Mire Realitetin,jam Me Juve!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2005
    Postime
    177
    Peniel .....mendo Qe As Bileta Simbas Klasit Nuk Te Ben Te Evitosh Kulturen Tone Duke Ja Fillu Nga Duhani Qe Pihet Ne Cdo Ambjent Aty Brenda....edhe Ne Restorantin Aty Brenda.....spyt Shqiptari ....don Me U Shty Me Qene Gjithmone I Pari....

PSE KANE NGEL NE MEND CA UDHETARE KOSOVARE QE RRININ NE GJERMANI.... .DHE UDHETONIN ME AUTOBUS,PO TA BESH HESAPIN I THONEOSOVE-DURRES-SA ORE? ;DURRES -BARI ,PERFSHI VONESAT E TE GJITHA LLOJEVE ;SA ORE? BARI GJERMANI.....SA ORE? LOL..... ODISE E VERTETE!!!!!!!!!DASHURIA PER TE AFERMIT DHE PER ATDHEUN!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga majlinda1 : 04-10-2007 më 21:03

eshte injoranca e njerzve qe esht problem. nuk ka te bej fare se cfare klas trageti je.

un nje here kan hyp vetem. per vete isha ne dhome po kur hypje e zbrisje ishte me verte tmerr. kush te dilte i pari sikur do ikte trageti do i merrte me vete. i moren plakat e shkreta zvarr ua hoqn valixhet nga dora duke u zene kush te futej i pari te dera

pale ca ere obobobooooo. pastaj te gjith flisnin italisht, e kishin harru te gjith shqipen.

injorance e theksuar

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    eshte injoranca e njerzve qe esht problem. nuk ka te bej fare se cfare klas trageti je.

un nje here kan hyp vetem. per vete isha ne dhome po kur hypje e zbrisje ishte me verte tmerr. kush te dilte i pari sikur do ikte trageti do i merrte me vete. i moren plakat e shkreta zvarr ua hoqn valixhet nga dora duke u zene kush te futej i pari te dera

pale ca ere obobobooooo. pastaj te gjith flisnin italisht, e kishin harru te gjith shqipen.

injorance e theksuar
    Po ja keput kot,askush nuk flet italisht(vetem kur komunikojne me personelin Terron),duket qe zben rruge me traget ti,konfuzion ka ne traget kur eshte full,por kjo ndodh me te gjitha tragetet jo vetem me ato qe vijne ne Shqiperi,dhe nga ana tjeter sherbimet qe ofron trageti jane skandaloze,sidomos ata tragetet greke,ta shpifin.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga majlinda1 Lexo Postimin

PSE KANE NGEL NE MEND CA UDHETARE KOSOVARE QE RRININ NE GJERMANI.... .DHE UDHETONIN ME AUTOBUS,PO TA BESH HESAPIN I THONEOSOVE-DURRES-SA ORE? ;DURRES -BARI ,PERFSHI VONESAT E TE GJITHA LLOJEVE ;SA ORE? BARI GJERMANI.....SA ORE? LOL..... ODISE E VERTETE!!!!!!!!!DASHURIA PER TE AFERMIT DHE PER ATDHEUN!!
    Ti xemla ka dhe aeroplan per ate pune,robi si te beje ben,me rruge detare dhe tokesore mund te ikesh dhe ne Australi dhe arrin pas 3 muajsh,por ne kete rast ti ka fajet truni,hai capito?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •