Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 119 prej 119
    i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Smile

kur heshten
    Ndryshuar për herë të fundit nga pseudo : 14-07-2008 më 11:27

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja e zbuluam te zgjuarin? Po pastaj?

Ecni ikim ne plazh, mos u merrni me budalliqe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    po mundesh,absolutisht po..........lexo styx,darius,baptist, dias10,hyj njeriu,borix,barat,genesis etj.nga femrat vlen te permendet vetem zombi me postimet e saj krajtesisht origjinale,dhe nje femer tjeter qe nuk po e permend.

keta i dallon menjehere nga masa e madhe e mediokerve.
    Mos kopjo shume ti cuno

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk mendoj se ne nje forum tregohet zgjuarsia nepermjet disa pergjigjeve ne disa tema.
    Ketu temat jane te shumellojshme e kapin aspekte qe fillojne nga ato te pergjithshmet e deri ne ato specifike, prandaj nuk besoj se ka njeri qe eshte njesoj i zoti per secilen nga keto tipe temash.

Nqs duhet nje pergjigje konkrete, zgjuarsia mund te vihet re tek temat qe kane nje fare permbajtjeje e qe kerkojne pergjigje me brume, dmth te arsyetuar e jo tek temat humoristike apo tek shumica e temave qe flasin vetem per TRADHETIA, TRADHETIA e akoma TRADHETIA.

Nqs ne nje pergjigje shikohet edhe pse-ja e asaj pergjigje, tregon qe anetari perpara se gjithash e merr temen me interes e seriozitet (per aq sa duhet neper tema); e ne rradhe te dyte duke pare kete pergjigje qe nuk perberehet vetem nga nje JO ose nga nje PO ben qe edhe anetaret e tjere te interesohen per te lexuar mendimin e tij/saj e te arsyetojne apo polemizojne se bashku.
    La vita è bella...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Si te gjithe edhe une si nje anetar i thjesht i ketij forumit ?!. dua te jap mendimin tim.

Shumica e anetareve te forumit jane kopjues' dhe per mendimin tim eshte veshtire per te dalluar nje anetare nepermjet jetes se forumit virtuale se sa jetes reale?!..

Nuk them qe nuk ka njerez te zgjuar ketu' per kundrazi ka dhe jane ca qe kur hy ne temat e tyre reale "jo virtuale" mendoj qe ka nje zgjuarsi te jashte zakonshme.

Por nejse tani nuk dua te postoj emrat e atyre (atij apo asaj) qe kane zgjuaresi sepse (Ai-Ajo) eshte ne dijeni sa eshte i zgjuar apo e zgjuar.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    po qenkeni ftohur ne te ju , po ca debatoni kote i zgjuar jam un -
    {normal kur jam gjysem hesull } ikni tani se lat nam
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ne fakt kur jepen emra, nuk duket shume teme normale kjo e behet shume bajate, tamam sikur po votohet per miss/mister inteligjencen...

P. S BaBa une te votoj ty, por kur je tap fare se ndryshe nuk quhet LoL
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anëtarësuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    841

Për: Si të dallosh një njeri të zgjuar në forum?

Ku ka njerëz të zgjuar forumi.
    Të zgjuar janë ato që ikën e nuk u panë më në forum 😂😂😆

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,006

Për: Si të dallosh një njeri të zgjuar në forum?

... ka disa shenja që mund t'ju japin një ide të caktuar:

1. Përdorimi i gjuhës së rregullt dhe stilit të shkruar të pastër. Një person me inteligjencë të lartë zakonisht do të ketë aftësi të mëdha gjuhësore dhe do të shkruajë me përmbajtje dhe strukturë të qartë.

2. Përmbajtja e posteve. Përpiquni të vlerësoni se sa e thellë dhe e qëndrueshme është njohja dhe kuptimi që ata transmetojnë në postet e tyre. Njerëzit me inteligjencë të lartë zakonisht kanë njohuri të thelluara dhe janë në gjendje të ofrojnë argumente të mirëpërgatitura dhe mendimet e tyre në mënyrë të qëndrueshme.

3. Trajtimi i kritikës dhe debatit. Njerëzit e zgjuar zakonisht janë të gatshëm të marrin pjesë në debate dhe trajtojnë kritikat me maturi dhe respekt. Ata janë në gjendje të argumentojnë dhe të mbrojnë pikëpamjet e tyre në mënyrë logjike dhe të argumentuar.

4. Përhapja e informacionit dhe fuqia e analizës. Njerëzit e zgjuar zakonisht janë të interesuar për të ndarë informacion dhe të analizojnë situatat dhe temat e ndryshme në mënyrë të thellë.

5. Edhe pse këto shenja mund të jenë të dobishme për të paraqitur një imazh të përgjithshëm, është gjithashtu e rëndësishme të kujtojmë se inteligjenca është një koncept kompleks dhe qëndron në shumë aspekte të ndryshme të intelektit dhe jo gjithmonë mund të vlerësohet plotësisht nëpërmjet postimeve në një forum.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

sirena_adria (14-07-2024)

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-01-2009, 09:10
  2. Cili është njeriu më i zgjuar në botë?
    Nga Albo në forumin Lojra dhe rebuse
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 12-05-2007, 22:45
  3. Meshkujt me te zgjuar se femrat?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 14-05-2006, 18:09
  4. Gjakova sot është zgjuar si “Krahinë Autonome” Kosovë
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 18:13
  5. " Dhjete virgjereshat".
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 02:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •