Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 123
    i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Dita Lexo Postimin

Me duket se ne Shqiperi festivali me cilesor eshte ky, pra "Kenga Magjike".

Nuk jam i keti mendimi. Nuk mund te krahasohet ky festival me festivalin e kenges ne RTSH, ne dhjetor. Perderisa kengetaret nuk kendojne 'live' ne kengen magjike, ky festival do te jete shume larg nga festivali i kenges. Ky eshte nje festival i komercializimt. Ketu vijne kengetaret per te bere ndonje hit, per tu njohur me publikun.

Duhet ta percjellish kete vit festivalin e kenges patjeter. Ky shume surpriza kete vit

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga erindi-al

Nuk jam i keti mendimi. Nuk mund te krahasohet ky festival me festivalin e kenges ne RTSH, ne dhjetor. Perderisa kengetaret nuk kendojne 'live' ne kengen magjike, ky festival do te jete shume larg nga festivali i kenges. Ky eshte nje festival i komercializimt. Ketu vijne kengetaret per te bere ndonje hit, per tu njohur me publikun.

Duhet ta percjellish kete vit festivalin e kenges patjeter. Ky shume surpriza kete vit

Pse live kendojne ne festivalin e kenges ne RTSH? S'jam aq e informuar, se ka vite qe nuk e shoh ne TV (s'kam satelit ketu ku jam).

Kur zhvillohet ai kete vit, se ndoshta kam mundesi ta shoh ne Tirane, po qe se pat mbetur puna qe biletat te blihen ditet e fundit.

Ti ngjan i mireinformuar. Cfare din ti?

Une lexova ketu ne forum qe festivali do te drejtohet nga Elsa Lila.

I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anėtarėsuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    Pse live kendojne ne festivalin e kenges ne RTSH? S'jam aq e informuar, se ka vite qe nuk e shoh ne TV (s'kam satelit ketu ku jam).

Kur zhvillohet ai kete vit, se ndoshta kam mundesi ta shoh ne Tirane, po qe se pat mbetur puna qe biletat te blihen ditet e fundit.

e vertet qe do ta drejtoje Elsa Lilo dhe Pirro Cako,,, festivali do te zhvillohet ne datat 14,15 dhe 16 dhjetor,,, dhe mesa di une pjesmarresit ka disa vite qe ne kete eveniment kendojne live,,, per mendimin tim festivali i kaluar ka patur prurjet me te mira prej shume vitesh,,, te shohim cdo te sjelle ky i sivjetshmi...
    p.s pyete erindin,,, po meqe e kisha info... thashe po te tregoj...
    .

Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183

Festivali i kenges egziston qe 46 vite ku te gjithe kengetaret kendojne live dhe dhe te shoqeruar me live orkester. Ky festival eshte nje tradite e muzikes shqiptare. Ketu mblidhen kompozitoret, kengetaret dhe autoret me te mire te muzikes shqiptare.
    Edhe ajo kenga e Aureles qe te pelqen ty 'Fati yne shprese dhe marrezi' ka qene pjesmarrese ne kete festival, ne vitin 1997 dhe zuri vendin e dyte

Kenga magjike eshte lindur ne vitin 1999.

Siē te tregoi )un( festivali do mbahet me 14,15 dhjetor gjysmefinalja dhe me 16 dhjetor finalja. Ne Pallatin e Kongreseve, ne Tirane.

Qe nga viti 2003 festivalit i humbi emri dhe artistet e mire.. por vitin e kaluar ishte nje festival i shkelqyeshem. Por edhe kete vit mendoj se nuk do te jete ndryshe pasi qe shume emra te mdhenje jane kthyer ne skene.

Shiko ketu nje kenge nga viti i kaluar!

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Mua me ka lene mbresa shume Rrezrta Shkurta me tekstin e kenges qe me ngjante sikur ta kisha shkruar une,pastaj Anjeza Shahini me vokalin e paperseritshem dhe Besa.
    ArsGothicė

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Ashtu qofte Erind! Une kam parasysh qe njefare kohe nuk shkonin me kengetare te mire ne kete festival. Nese i kthehet vrulli, pervecse per Radiotelevizionin Shqiptar eshte mire per publikun.
    Festivali u zhvilloka heret. S'paskam mundesi ta shoh as kete here.
    Nga kenget e vjetshme une njoh te Frederik Ndocit qe me pelqeu SHUME dhe qe per mendimin tim meritonte te fitonte dhe Festivalin Europian.

Me ka pelqyer shume emisioni qe pergatiten vjet per ekranin e TVSH (me rastin e Vitit te Ri) me kenget me te mira nga festivalet ne vite. Mrekulli, e paharrueshme! A di gje, a ka ndonje DVD ne shitje nga ky emision? Me keto detaje marketingu do duhej te merrej TVSH dhe do te terhiqte gjithmone e me shume artiste, sikunder bejne TV-te private. Eshte treg konkurrence tani dhe TVSH duhet ta gjeje veten brenda tij ne cdo aspekt, nese do te mbijetoje e me tej te ofroje cilesi.

Falemnderit per informacionet!

Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Ashtu qofte Erind! Une kam parasysh qe njefare kohe nuk shkonin me kengetare te mire ne kete festival. Nese i kthehet vrulli, pervecse per Radiotelevizionin Shqiptar eshte mire per publikun.
    Festivali u zhvilloka heret. S'paskam mundesi ta shoh as kete here.
    Nga kenget e vjetshme une njoh te Frederik Ndocit qe me pelqeu SHUME dhe qe per mendimin tim meritonte te fitonte dhe Festivalin Europian.

Me ka pelqyer shume emisioni qe pergatiten vjet per ekranin e TVSH (me rastin e Vitit te Ri) me kenget me te mira nga festivalet ne vite. Mrekulli, e paharrueshme! A di gje, a ka ndonje DVD ne shitje nga ky emision? Me keto detaje marketingu do duhej te merrej TVSH dhe do te terhiqte gjithmone e me shume artiste, sikunder bejne TV-te private. Eshte treg konkurrence tani dhe TVSH duhet ta gjeje veten brenda tij ne cdo aspekt, nese do te mbijetoje e me tej te ofroje cilesi.

Falemnderit per informacionet!
    Festivalin mund ta percjell edhe ne rrjet. Qe nga viti 2003 une e perjcelli kete festival ne rrjet. Vitet e para ishte aty tek medialb por vitin e kaluar ishte aty tek vitrinat.com dhe shpresoj se edhe kete vit do shfaqet aty tek vitrinat.
    Vitin e kaluar kishte shume kenge te mira, te paharruara. Nese don ndonje kenge nga keto festivalet e fundit me trego.

Ate programin me rastin e Vitit te Ri nuk e kam percjellur. Por kam lexuar se RTSH-ja do merr ca hapa per te zhvilluar publicitetin e kanalit.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Kėnga nė Radio televizion ėshtė i vetmi festival nė tė cilin ia vlenė tė marrish pjesė ngaqė, aty kėndohet " gjallė"( live) ndersa kėtė vit edhe Orkestra e radio televizionit do tė ekzekutoj " live".

Tashti t'i kthehemi festivaleve private nė tė cilat mė sė paku ka vlerė ngaqė njė muaj mė herėt vendoset pėr Fituesit dhe pėr ēmimet tjera pėrcjellėse. Festivalet nė tė cilat ndahen 1001 e njė ēmime janė aqė monotone dhe tė pavlerė. Njė festival i tillė ėshtė bėrė " Kėnga magjike" ( Festival privat i Ardit Gjebresė" sikurse qė s'ja vlenė fare tė shkosh e tė shikosh Festivalin tjetėr " Polifest" nė tė cilin po ashtu akoma pa filuar paraqitja e kėngėve, dihen Fituesit ngaqė ėshtė Festival privat i Naim Krasniqit.
    Sa i pėrket " Kėngės magjike" kėto ditė nė adresė tė Producentit dhe pronarit tė " Kėngės magjike" Ardit Gjebresė kanė arritur akuza shumė tė rėnda nga grupi " AURORA" dhe kėngėtari i kėtij grupi Nazmi Sfishta.
    Ai thotė qė" ata qė kanė mundėsi tė japin para tė cilat i kėrkon Arditi kanė mundėsin e fitimit dhe marrjen e vendit tė parė ngaqė votat e kėngėtarėve janė sa pėr sy e faqe teksa ato kontrollohen nga Organizatori"... Mė tej Nazmi Sfishta i grupit AURORA dėshmon qė " GeNTA ISMAJLI i kishte dhėnė nė vitin 2005 36.000 dollarė ( Arditit) qė tė shpallej fituese e " Kėngės magjike" ndersa po ashtu " AURORA" akuzon qė" Armend Rexhepagiqi vitin e kaluar ka dhėnė 11.000 Euro qė tė shpallet fitues... Nė vazhden e dėshmive tė tyre anėtarėt e bendit " AURORA" potencojnė edhe dėshmin e ADELINA ISMAJLIT sipas sė cilės " nė kohėn kur Zanfina Ismajli ka marrė pjesė nė " Kėngėn magjike" si konkurente, ata ( Adelina dhe familja e saj) kanė marrė njė telefonat direkte nga Ardit Gjebrea, ku ai " u kėrkon para nėse duan qė Zanfina tė shpallet fituese.

Mė tej " AURORA" thotė qė kanė akoma dėshmi tė shumta tė cilat do t'i bėjnė tė njohura pėr Publikun mė vonė, rreth aferave seksuale dhe blerjes sė ēmimeve me shitjen e trupit. Sa mundė tė jenė tė gjitha kėto tė vėrteta mbetet tė shihet mė vonė por nė pyetjen e gazetarit drejtuar grupit " AURORA" " nėse kanė frikė nga kėto akuza ku apostrofohen shumė veta" ata pėrgigjen " qė tė vėrteten se kanė frikė ngaqė frikohen vetėm nga zoti por jo edhe nga e vėrteta.

Tashti nėse keni pėrcjellur me vemendje naten Finale, besoj qė keni vėrejtur qė Elvana Gjata printe mjaftė sigurtė dhe papritmas nė dy seritė e fundit Aurela Gaqe, si tė ishin tė programuara pikėt, filloi njė pas njė tė marrė 17 pikė.
    Kėshtu qė, ne s'na mbetet gjė tjetėr pėrpos tė presim me mall dhe nostalgji jė herė nė vit Kėngėn nė Radio televizion i vetmi eveniment nė tė cilin ( nuk pėrjashtohen mundsit e simpative) sado kudo jipet njė vlersim mė real, aqė mė parė qė Ky festival ėshtė pjesė e Tradites.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Kete punen e afareve seksuale edhe e besoj.

Kur flisnin per Arditin kete vit, gjithe superlativa...sikur e kishin dashnor te vjeter, me beri pershtypje ne disa raste.
    As qe du me dit!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    per mua vleresimi final linte per te deshiruar !!! ajo qe fitoi se meritoi te fitonte !!! nejse keto jane shume nga padrejtesite qe behen ne kete vend !!! per mua kenga me e mire ishte e sonit edhe e florit !!! pastaj ishte edhe kenga e anjeza shahinit pastaj edhe e beses me nje fjale aurela kishte kenge te bukur po jo per te fituar cmim te pare !!! nje gje nuk kuptoj pse duhet te votojne kengetaret per njeri tjetrin pasi shume xhelozira qe mund te kene me njeri tjetrin nuk lene vend per te gjykuar paster edhe per ti dhene voten atij/asaj qe e meritonte me te vertete ta fitonte kengen magjike !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Motivi - kjo force magjike
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 14-09-2003, 22:09
  3. Kėnga magjike dhe fituese e Mira Konēit
    Nga ReA_8 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-01-2003, 06:26
  4. Ankesa / Stuhia Magjike
    Nga Augert Rakipi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-11-2002, 15:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •