- Une jam kripa e tokes ( Mateu 5:13 )
- Une jam drita e botes ( Mateu 5:14 )
- Une jam femije i Perendise ( Gjoni 1:12 )
- Une jam mik i Krishtit ( Gjoni 15:15 )
- Une jam zgjedhur dhe caktuar nga Perendia per te dhene frytet e Tij ( Gjoni 15:16 )
- Une jam sherbetor i Perendise ( Rom 6:22 )
- Une jam bashketrashegimtar me Krishtin dhe kam te njejten trashegimi ( Rom 8:17 )
- Une jam tempulli, vendbanimi i Perendise. Fryma dhe jeta e Tij banon ne mua ( 1 Kor 3:16 , 6:19 )
- Une jam bashkuar me Perendine dhe jam ne nje fryme me Te ( 1 Kor 6:17 )
- Une jam pjesetar i trupit te Krishtit ( 1 Kor 12:27 , Ef 5:30 )
- Une jam krijim i ri ( 2 Kor 5:17 )
- Une jam pajtuar me Perendine dhe kam per detyre ta perhap kete lajm te pajtimit ( 2 Kor 5:18,19 )
- Une jam bir i Perendise dhe nje me Krishtin ( Gal 3:26,28 )
- Une jam trashegimtar i Krishtit, meqense jam femije i Perendise ( Gal 4:6,7 )
- Une jam i shenjte ( Ef 1:1 , 1 Kor 1:2 , Fil 1:1 , Kol 1:2 )
- Une jam veper e Perendise - krijuar nga Perendia ne Krishtin per te vazhduar vepren e Tij ( Ef 2:10 )
- Une jam bashkeqytetar me pjesen tjeter te familjes se Perendise ( Ef 2:19 )
- Une jam i burgosuri i Krishtit ( Ef 3:1 , 4;1 )
- Une jam qytetar i parajses , duke qendruar ne vende qiellore qe tani ( Fil 3:20 , Ef 2:6 )
- Une fshehur me Krishtin ne Perendine ( Kol 3:3 )
- Une jam shprehje e jetes se Krishtit sepse Ai eshte jeta ime ( Kol 3:4 )
- Une jam i zgjedhur prej Perendise, i shenjte dhe rrethuar me dashuri prej Tij ( Kol 3:12 , 1 Thes 1:4 )
- Une jam bir i drites, jo i erresires ( 1 thes 5:5 )
- Une jam pjesemarres i thirrjes qiellore ( Heb 3:1 )
- Une i takoj Krishtit ; kam pjese ne jeten e Tij ( Heb 3:1 )
- Une u krijova prej Perendise - dhe djalli nuk mund te me preke ( 1 Gjoni 5:18 )
- Une jam shfajesuar - falur plotesisht dhe bere i pafajshem ( Rom 5:1 )
- Une kam vdekur me Krishtin dhe mekati nuk e kontrollon me jeten time ( Rom 6: 1-6 )
- Une jam cliruar prej denimit njehere e pergjithmone ( Rom 8:1 )
- Une kam Frymen e Shenjte te Perendise ne jeten time, duke patur mundesi te njoh gjithcka qe Perendia me ka dhene ( 1 Kor 2:12 )
- Me eshte dhene mendja e Krishtit ( 1 Kor 2:16 )
- Une jam blere me nje cmim; une nuk i perkas vetvetes, por Perendise ( 1 Kor 6:19 , 20 )
- Une jam ne nje themel te patundur ne Krishtin, jam ne sherbim dhe i vulosur me vulen e Tij, me eshte dhene Fryma e Shenjte si garanci per trashegimine ne te ardhmen ( 2 Kor 1:21 , Ef 1:13 , 14 )
- Une u kryqezova me Krishtin, keshtu qe nuk eshte vetja ime, por Jezusi qe jeton ne mua. Jeta qe une jetoj tani eshte ajo e Jezusit ( Gal 2:20 )
- Une jam bekuar me cdo bekim frymeror ( Ef 1:3 )
- Une mund t'i afrohem Perendise me guxim, liri dhe besim ( Ef 3:12 )
Krijoni Kontakt