Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ne fillim te pelqen sa me shum te jete e mundur te jesh me te , sa kthehesh ne shpi e merr ne tel i con sms , kur ste pergjigjet behesh me nerva , duket sikur ske ndenjtur aspak me te , sikur koha ka kaluar shum shpejt , kjo ndodh ne kohen kur kjo gje esht mceftas se di asnjeri jeni secret lover , dmth kjo lloj dashurie te njit dhe ste mjafton kurr te jesh mundesisht 24/ 7 me te , por kur ai behet i dashuri juaj zyrtarisht , kjo gje qe e ndryshon te ter muhabetin pasi ju mund te dilni kur te doni , te rrini sa te doni me te , dhe kjo behet pak boring i iken ai lezeti i meparshem , kjo i ndodh te gjithve , kshuqe me mir esht me e bo me lezet takimin pak nga pak qe mos i iki kurr lezeti .

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tani varet sesi do vete puna

Nëse e kemi të dashur ku me Të kemi bërë plane të martohemi . Në këtë rast mendoj se nuk duhet tu bëhesh si rrodhe pasi do të mërzitemi me njëri-tjetrin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 14-09-2007 më 19:36
    Jeta ime, mban emrin e saj..

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Mvaret se sa e do edhe te do
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    5 minuta ne dit
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Dua te di sa kohe shpenzoni ju me te dashurin/en.
    Kush besoni ju se jan advantazhed apo disadvantazhed (se di a i thash mire ne shqip kto fjale) e te shpenzuarin shume apo pak kohe?

Un besoj se po ndejte dite per dite me ate person ne fillim eshte mire, por me vone behet si nje tip rrutine dhe fillojn zenkat e vogla.

Kam nje shoqe i dashuri te ciles do te jet me te 24/7, ose dhe kur nuk munden te takohen ai e mer ne tel. dhe nuk shkulet nga telefoni. E mer cdo mengjes te sigurohet qe u ngrit nga gjumi per te vajtur ne shkolle, neper pushimet ndermjet klasave, kur del me shoqet, para se te flej gjume etj. etj. Ajo e do shume, por ai se lejon qe ti mungoj asaj prezenca e ti dhe nuk e di nese kjo eshte gje e mire.

Ne pergjithesi eshte e rrall per nje mashkull te jet i till se zakonisht ne femrat jemi ato qe jemi pak me sentimentale/romantike. Por nga ana tjeter kur e gjejm nje mashkull te till fillojm ankohemi what is wrong with us??
    with us? mos je ti gje shoqia

ne fillim shpenzoja kohen qe kisha ne pune dhe kur skisha klasa me te, dhe ne fillim te lidhjes gjithemone ndjen mungesen e njeri tjetrit...me vone nuk te ben shume pershtypje, biles do pak hapsiren tende :P
    so shoqia jote te qetesohet se jan fazat e para e lidhjes, me vone i dashuri sdo ta marri ne tele ore minute te di ku eshte apo ti qepet nga mbrapa ore sekond :P
    its a matter of time
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Aq sa kripe do gjella (ia kam kopjuar dikujt ketu ne forum kete shprehje) Ideja eshte qe duhet ta dish vete se sa kohe duhet te shpenzosh, ne menyre qe te jete vertete me efektivitet.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Se si me duket kjo teme, asesi te jap nje mendim.

Sa te komplikuar qe jemi bere, a cdo gje duhet te matet?!
    e dime qe jemi bere te komplikuar !!! po kshu eshte kapitalizmi
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    cfare eshte gabuar !!!
    Cfare eshte e gabuar?Do te te bej nje liste?

Vjen nje pike,SaS,qe njeriu ka nevoje per lirite e veta personale.Natyrisht je çift dhe duhet te besh gjera ne çift por mos harro qe para se te ishe çift ke qene nje individ i pavarur. Pastaj ja te te tregoj nje sekret femrash : femrave,sa me shume te ju ngjitesh,aq me pak i terheq.Ne fillim(ditet e para),uff,na terheq ajo vemendje e tepruar por pastaj...pls man,lerme çike hapesire te marr fryme !
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Cfare eshte e gabuar?Do te te bej nje liste?

Vjen nje pike,SaS,qe njeriu ka nevoje per lirite e veta personale.Natyrisht je çift dhe duhet te besh gjera ne çift por mos harro qe para se te ishe çift ke qene nje individ i pavarur. Pastaj ja te te tregoj nje sekret femrash : femrave,sa me shume te ju ngjitesh,aq me pak i terheq.Ne fillim(ditet e para),uff,na terheq ajo vemendje e tepruar por pastaj...pls man,lerme çike hapesire te marr fryme !
    e kam thene me ironi cfare eshte gabuar !!! une ta kam thene shqip qe kur se ke nje gje e kerkon !!! une e di fare mire qe femrave sa me shume ti ngjitesh aq me keq eshte !!! po kshu eshte edhe per meshkujt !!! ka plot te tille nejse mund tia tregosh hapeses se temes qe tia tregoj shoqes dhe jo mua keto sepse e di fare mire qe njeriu ka nevoje per lirine personale pse jo edhe eshte kjo arsyeja qe individi i lidhur ka nostalgji per beqarine ne thonjza!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 15-09-2007 më 08:31 Arsyeja: Nese s'je ne gjendje te replikosh pa fyerje,mos repliko fare!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Rregulla fikse nuk ka, por njeriu duhet te jete me pak egoist kur ka nje mardhenie ne cift, mund te heqi pak dore nga komoditeti se nuk behet kiameti.
    Nje lidhje duhet ushqyer perdite, se po e le mbas, dore te la.
    Eshte e cuditshme se me modernizimin e koheve dhe me zhvillimin e teknologjise njeriu sa vjen dhe behet me egoist , i ftohte i mbyllur ne guackene vet te "lirise personale".

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeveria e Kosoves dhe korrupsioni
    Nga veli44 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 15-04-2010, 10:40
  2. Vazhdojnë punimet e rrugës Durrës-Morinë
    Nga Iceberg në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 18-09-2007, 08:47
  3. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  4. Durrës, dhjetëra familje ushqehen në plehrat e qytetit
    Nga mani në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 00:50
  5. Kampionati spanjoll i futbollit.
    Nga StormAngel në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-05-2005, 12:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •