A jeni te turpshem?dhe cilat jane rastet qe vertet ju ndiheni te turpshem???? pres pergjigjet tuaja te dashur anetar te forumit![]()
A jeni te turpshem?dhe cilat jane rastet qe vertet ju ndiheni te turpshem???? pres pergjigjet tuaja te dashur anetar te forumit![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 11-09-2007 mė 09:18
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
LoL , se di a ka njeri qe ska turp , po cka nuk veren ne bote ndoshta ka![]()
Sui generis
Un jam i turpshem kur jam me dike qe e takoj per her te pare ( me sakte ndihem ne siklet sepse sdi nga tja nisesh te flasesh :S) por me pak kripe shtyhet kalon gjithcka:P
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Duhet te jesh medoemos shume i pacipe per tu turperuar ne sy te te tjereve.
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
kam turp kur duhet te flas para shume njerezeve - per pese minutat e para skuqem e flas shume shpejt pastaj filloj e shikoj mase e njerezve qe po me shikojne e degjojne ne ate moment e s'kam me problem, flas lirshem .
Normale eshte te kesh turp me njerez qe nuk i njeh kur ti ke mare fjalen ,une mendoj qe nje pjese e mire e forumisteve jane te turpeshem realisht dhe ne forum pa dyshim ndihen me mire.
shumeee e turpshme jam . lol
Une per vete jam shum i turpshem
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Pse duhet ta marr per ofendim, s'shoh arsye.
Eshte sarkazem ajo qe kam shkruar une. Mua psh do me vinte shume turp nga vetja nese do skuqesha ne prani te shume njerezve.
E ke vene re qe askush nuk skuqet ne erresire. Kjo do te thote qe ndergjegja jone reagon dhe ne nuk mund ta perballojme. Patjeter qe une preferoj dike qe skuqet e qe mund ta kaloje ne raport me dike qe s'ka patur ndo1here cipe.
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Krijoni Kontakt