Përshëndetje shumë të madhe për këtë temë te mrekullushme.Liria nuk do te thot te shkoj ka du apo te bëjë qka dua. Po liria për mua është të kem fuqi për ta bërë atë qe edi se mundem ta bëjë.
Përshëndetje shumë të madhe për këtë temë te mrekullushme.Liria nuk do te thot te shkoj ka du apo te bëjë qka dua. Po liria për mua është të kem fuqi për ta bërë atë qe edi se mundem ta bëjë.
Per dashurine jap jeten, kurse per lirine jap jeten edhe dashurine. (Erich Maria Remarque)
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
liria .................kufiri i se ciles eshte deri aty ku nuk cenohet e drejta e tjetrit.
liria e tepert eshte abuzim,degjenerim...........................
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Liria eshte nje e drejte e lindur, nuk fitohet.
Liria nuk ka kufi per sa kohe veprimet tona nuk demtojne lirine dhe mireqenien e tjetrit.
Liria e tepert nuk eshte degjenerim, degjenerimi eshte 100% subjektiv.
~Te jetosh eshte si te dashurosh~
~Cdo llogjik eshte kunder ~
~Dhe cdo instikt eshte pro~
dhe instikti kerkon liri te tepert![]()
FYTYRA KOZMIKE E LIRISË
Mbase liria është trillim. Një trillim dhe etje e pashuar që u shfaq bashkë me paraqitjen e njeriut.
Pse liria është trillim?!
Pa hudhnie shikimin tek rrënjët e races njerëzore dhe do të kuptoni.
Nocioni liri është më shumë një term parajsor, kozmik, që shëtit nëpër planetin Tokë.
Liria është nocion i gjerë. Derisa njeriu lufton për te, vdes për të dhe derisa gjithë historia e njerëzimit është plot varre atëherë ajo nuk ekziston.
Kur lirinë nuk do të ketë nevojë ta mbrojë asnjë ushtri në botë, ajo do të jetë fytyra e vërtet kozmike e lirisë.
Liria është e bukur, e madhrishme brenda ëndrrës sonë, ndërkaq, tej kopshtit të saj bie shi dhe në ato pika shiu Zogjtë e Frikës pëshpërisin frikshëm.
Lirinë e sjell NJERIU I RI; ai tipi i njeriut që guxoi të ëndrrojë Sokrati. Por, ah! e detyruan ta pijë helmin të gjorin Sokrat...
Ndryshuar për herë të fundit nga trysil : 25-10-2007 më 12:42 Arsyeja: titulli
Se kuptoj, se kam jetuar ndonjeher ate ndjenje qe te jep Liria, ndaj nuk e di se cfar eshte!!
Freedom is what you do with what's been done to you
Krijoni Kontakt