Kam degjuar se fillon kampionati i Counter _ Strike ne shqipri. A eshte e vertete , Ato qe dine ndonji info me shume tna tregojne edhe neve te tjerve.
Kam degjuar se fillon kampionati i Counter _ Strike ne shqipri. A eshte e vertete , Ato qe dine ndonji info me shume tna tregojne edhe neve te tjerve.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Shif se informacionin me te plote ta jep Vizion Plusi. E jep dhe aty reklame...Ose shif shtyllave te Tiranes, se ke te ngjitura fletushka. Informacion me te plote skam, se sjam i interesuar.
Shendet
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Per me shume informacion vizito kete faqe http://infosoftcybergames.com/
I lexova informacionet ne kete faqe.
Nje pyetje kam? A ka mundesi te rregjistrohet nje ekip, jo nga TIRANA? Dhe nese po, si mundesohet ndeshja. Me ane te internetit apo duhet te paraqitet ekipi ne TR?
Shendet
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Dergoji njehere e-mail atyre sepse une nuk di gje.Kete faqe e gjeta duke kerkuar ne google.Por besoj se ndeshjet do behen ne Tirane.
Ma ha mendja duhet te jesh present qe te marresh pjese. Te gjitha kampionated behen ne LAN.
Vras mendjen , si realizohen kampjonate te tilla neper bote , po ne internet mund te luash kampjonat?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Varet nga lloji i "ndeshjeve kompetitive". Nuk mund te quash cdo gje kampionat.
Ne nivelet e vogla p.sh. mund te kesh vetem klane dhe skuadra qe sa here qe futen neper dhoma kan "tag" te perbashket. Keto zakonish luajn kunder klaneve te tjera ne "ladder matches" te organizuara me pare. Marrin pike per cdo ndeshje dhe mbas shum ndeshjeve fiton ai qe eshte i pari, tamam si premiership ose seria A. Keto behen ne internet.
Ne anen tjeter mund te kesh kampionate qe luhen ndermjet LAN ne internet kafe. Ky mund te quhet rangu i mesem per mua. Ketu mund te mblidhen disa klane qe perbehen nga njerez qe e njohin njeri tjetrin per se gjalli dhe marrin pjese rregullisht neper eventimente.
Rangu i larte mund te quhen tournamente prestigjoze te sponsorizuara nga kompani, organizata etj. Keto zakonisht behen neper panaire ose convencione dhe marrin pjese shume veta nga e gjithe bota. P.sh. QuakeCon nga ID software qe ka bere Quake, Doom, etj.
Krijoni Kontakt