Une preferoj te jem gjahtari ne dashuri,megjithese me ka ndodhur te jem dhe gjahu.
Po ju çfare preferoni?![]()
Une preferoj te jem gjahtari ne dashuri,megjithese me ka ndodhur te jem dhe gjahu.
Po ju çfare preferoni?![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
me pare mendoj te isha une gjahatari,koha me mesoj eshte me mire te jesh gjahu![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Per mendimin tim rolet se kush duhet te jete gjahu dhe gjahtari i ka caktuar vete natyra dhe ajo dihet shume mire,rolin e gjahtarit e ka mashkulli kurse te pre-se femra,dhe nuk eshte gje e mire kur keto dy gjerat ngatrrohen,jo per na nje gje po thjeshte sepse femra nga vete natyra eshte e brishteMegjithese mua me ka rastisur sic tha dhe Billy Kid me siper,qe shpesh here te jem une pre-ja dhe me then te drejten jo ne pak raste e kam ndjere veten ne siklet,se thjeshte kujtoja se po me vidhnin rolin qe mua me eshte paracaktuar nga natyra
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
me mire te jesh gjahtari !!! pse do thoni ju po sepse zgjedh cilin gjah do gjuash !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Si Gjithmon Gjahtari.
Gjahu ne ndonje raste te vecant.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
[QUOTE=zhorzhi;1710900]Edhe une njelloj si ty mendoj....
dhe ne fakt deri ne sot kam qene gjahtare...dhe jo gjah...[/QUOTE
Ca arme ke perdorur moj e uruar cifte apo teke?Apo ke filluar po del me rrjete kohet e fundit
lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
mua me pelqen te jem gjahtari po ce do jam gjahtar indiferent, pastaj dhe athere kur e kap prene nuk e vras se me vjen keq e le te iki
Ne Dashuri Gjahu Nuk Vuan Kurse Gjahatari Mban Maren E Dashurise
(mendoheni pak me thelle kete jo perciptas)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt