Si thot nje fjale: "Bota Rrotullohet"
Si thot nje fjale: "Bota Rrotullohet"
Sui generis
Nuk e di pse i ktheni replike ketij falsifikatori te historise,ketij qe gjasme kerkon t'na hiqet i zgjut,ktij qe ka defiçence te plote mentale,qe e sulmojne te huajt sapo thote qe eshte Shqiptar(qe ne fakt duhet te jete ndonje gabel ose jevg)qe cosa nostra(koza nostra)e quan kazanostra,triaden,tirada,qe kerkon te fusi pyka perçarje ndermjet Shqiptareve te shqiperise dhe Shqiptareve te kosoves,ketij qe i vjen turp te jete Shqiptar,Te nderuar forumiste,tipa si ky duhen injoruar komplet,nuk e meritojne repliken tuaj,le ti leme ne monologun e tyre defiçentPostuar më parë nga fisniku-student
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
perreth kujt rotullohet,StambollitPostuar më parë nga RaPSouL
,ky ka nigju at llafin,pyt pyt dhe gjen Stambollin,dhe kujton se bota rotullohet rotullohet reth Stambollit
![]()
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
bobo, cfare ka lene mbrapa gjermani...
To look life in the face....
Njerez si puna e ktij ka lenePostuar më parë nga celyy
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
po pra edhe une them ashtu merrej kot me zhdukjen e cifuteve dhe la gjith kto jevgjit musliman mrapa,jazek i qofte edhe atij,na mori ne qafePostuar më parë nga ronydestroyer
Ka pas pun Hitleri hala ktu, me ja fshi rasadin dove qeshtu si pjella jote e flliqt.Postuar më parë nga ronydestroyer
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
per ti njofte cifutet ndaloheshin nga policia ne rruge njerezit dhe ku kish dyshime per identitet ju ulnin breket qe te tregonin se a jane te gjymtuara organet seksuale apo jo.Postuar më parë nga celyy
kshtu qe edhe ti si cifutet je bere senet qke qe merzitesh
si veme ketej me mbjelljen e kripes? marshalla marshalla
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Postuar më parë nga fisniku-student
![]()
Ik shih icik harten e perandorise osmane, dhe ma gjej icik ate gati gjysmen e Europes! (Kur te kesh kohe kuptohet).
![]()
Krijoni Kontakt