Urime Barazimi Parma-s Kunder Juventusit , Ndoshta Eshte Dashur Te Fitoj Po E Humbi Rezultatin 2:0 Qe E Kishte
Urime Barazimi Parma-s Kunder Juventusit , Ndoshta Eshte Dashur Te Fitoj Po E Humbi Rezultatin 2:0 Qe E Kishte
Sa te marrim pak veten nga gjendja ekonomike sa ja u tregojme ne qejfin te gjithe atyre qe talen me ne kot nuk thone qesh mire ai kush qesh i fundit.Kur ka qene parma e parmalatit ju bite breku ju zete frika kur degjosit emrin e parmes. Tani filloni dhe talleni. se si kjo shkuader survives eshte e habitsme por kjo tregon qe parma eshte nje emer i pa shuajtur i futbollit italian dhe atij Europian.
What Must the world be like in order that man may know it? -Thomas Kuhn
sinqerisht me eshte dhimbsur shume
ka qene nje nga skuadrat me simpatike ne Itali
shpresoj se do te ktheht menjeher pas nje sezone ne Serie A
Le te rrine tani ne serine-B se vete e kerkuan!
ne vend qe me luftu edhe me thike nder dhembe, len interin te dale kampion.
Mire tu behet!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Me vjen keq per Parmen.
Ka qene ekip qe gjithmone ka furnizuar ekipet e medha me talente dhe gjithmone ka bere paraqitje shume te mira ne kampionat. Them se do jete kandidatja kryesore per te rihyre perseri ne serine A.
Me tmira.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
AC Parma kthehet nė SERIA-A.
Urime dhe suksese!
Edhe pse nuk kam ndonjė simpati tė theksuar pėr kėtė klub, mendoj se si klub ėshtė mjaft i konsiliduar dhe SERIA-A do tė fitoj me ngjitjen e kėtij klubi me renome ne njė rang mė lartė!
My silence doesn't mean I am gone!
Christian Panucci dhe Valeri Bojinov transferohen nė AC PARMA.
Blerim Xhemaili me numėr 10
Tė enjten nė ambientet e stadiumit Enio Tardini, Parma ka prezantuar blerjen e saj tė fundit, mefushorin shqiptar qė luan pėr Kombėtaren e Zvicrės, Blerim Xhemaili. Drejtori i pėrgjithshėm i Parmės, Leonardi Pietro u ka thėnė gazetarėve se janė shumė tė kėnaqur qė midis tyre ėshtė i pranishėm Blerim Xhemali. Pėrfundoi me fat tė mirė transferimi i Xhemailit tek Parma. Jemi tė kėnaqur dhe krenar qė po u prezantojmė atė, sepse ai pėr disa kohė ka qenė objektiv i yni dhe tani kjo ėshtė arritur.
Ardhja e tij na bėn tė kėnaqur dhe shpresojmė se kjo kėnaqėsi e jona ėshtė transferuar edhe te tifozėt. Blerimi ėshtė njė lojtar me moshė tė re dhe mund tė bėjė diēka tė rėndėsishme pėr skuadrėn tonė. Unė besoj se Parma pėr tė ėshtė skuadra ideale pėr tė treguar aftėsitė e tij, u shpreh Pietro. Mė pas fjalėn pėrshėndetėse e mori Blerim Xhemali, i cili para tifozėve dhe gazetarėve tha: Jam shumė i lumtur qė jam te Parma. Falėnderoj presidentin Ghirardi dhe drejtorin e pėrgjithshėm Leonard e tė gjithė tė tjerėt qė kanė bėrė pėr mua pėr tė mė sjell te Parma. Unė shpresoj nė njė sezon mė tė mirė se sa vitin e kaluar, i cili megjithatė, ishte mjaft pozitiv, deklaroi numri 10 i Parmės.
I pyetur nga gazetarėt pėr rolin e tij nė fushė, Xhemaili ėshtė pėrgjigjur: Vitin e kaluar nė Torino kam luajtur nė role tė ndryshme: mesfushor defensiv, pastaj nė mesfushė, duke u pėrfshirė edhe si playmaker. Pėr mua kjo nuk ėshtė problem, sepse jam lojtar qė mund tė luajnė nė tė gjitha rolet nė mesfushė, tha Xhemaili, duke shtuar se ka zgjedhur Parmėn pėr shkak se ėshtė klubi i madh dhe me tifozėri tė zjarrtė. Nė fund Xhemaili falėnderoi edhe drejtuesit e Torinos pėr gatishmėrinė qė treguan pėr kalimin e tij te Parma.
/Reshat IBRAHIMI/
uroj qe param te dali ne europa lig vitin qe vjen
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt