Close
Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 297
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga mondishall
    Kam degjuar dikurirra te zgjat jeten, vera te ben te pavdekshem!
    Po rakia????????? Pergjigjen e pres nga shoku tanku.
    Pavaresisht se Shoku e dha pergjigjen po jap nje kendmendim ose sferevleresim per te mos thene klasifikim personal per pijet ne pergjithesi .

Kemi dy kategori pijesh:
    1-Pije ushqyese (birra dhe vera )
    2-Pije edukuese (Raki rrushi,raki mani,Raki manafere.)

Ka edhe te tjera -whisky,vodka,rum,gin,tequila,uzo...etj....., qe akoma nuk mund te klasifikohen si te afta per t'i rradhitur tek pijet,jane thjeshte lengje te prodhuara me qellim fitimi.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Shoku tanku di te rruaje hierarkine mes zotave dhe njeriut. Por une mendoj qe perderisa edhe perendite pinin vere, xhec dinin nga vlerat e saj. Pse mos e provojme dhe ne, kur rrushi eshte sheshit, kur mushti eshte neper kazane dhe pret te kthehet ne vere? Vere ne, vere perendite. Ato lakmojne jeten tone, ne pse mos lakmojne ca nga e tyrja?
    Arben, o shpikes teoremash te se ardhmes! Me hape syte e mendjes dhe te deshirave. Klasifikimi tend eshte universal dhe s'ka nevoje per vertetim.
    Do te pi vere, birre, raki, qe te ushqehem me edukim!
    Vetem se tani qe po shkruaj, kam nje filxhan me kafe. Pres klasifikimin dhe per kete lloj pije jo alkoolike. Haaa...
    Perqafime per minuta te tera, mondishall!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Pershendetje te gjithe..

Isha betuar qe nuk do pija por..

Ja qe die pas nje dite teper stresuese, dola ne restorant e duke porosit per brinj qengji me ra mendja te merrja nje margarita. Kur do ti ajo qe kisha porositur un ishte margarita me tekila brenda. Me erdhi mendja rrotull gjith naten e sot m'o osht bo truni sikur ma ka pushkatuar dikush die lol...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga mondishall
    Shoku tanku di te rruaje hierarkine mes zotave dhe njeriut. Por une mendoj qe perderisa edhe perendite pinin vere, xhec dinin nga vlerat e saj. Pse mos e provojme dhe ne, kur rrushi eshte sheshit, kur mushti eshte neper kazane dhe pret te kthehet ne vere? Vere ne, vere perendite. Ato lakmojne jeten tone, ne pse mos lakmojne ca nga e tyrja?
    !
    Nje jete kuptimplote,eshte nje jete e zhveshur nga c'faredolloj lakmie"
    Pikerisht ky,eshte edhe misioni i rakise..nuk eshte shume e veshtire per te kuptuar nje gje te tille...mjafton t'i hedhesh nje sy maratones se kesaj shoqate.
    Perendite ishin lakmitare,ishin dhe jane xheloze per fatin tone...perendite nuk e njihnin vuajtjen...pikerisht per kete arsye ato nuk e njohen kurre rakine...ju pelqenin gjerat qe perftoheshin lehte..per kete arsye benin vere pasi rakia kerkon te rrish me ore te tera prane kazanit per ta nxjerre...kerkon te rrish me net te tera pa gjume dhe te percellohesh prane zjarrit..kerkon sakrifica te tilla,te cilat vetem qeniet njerezore jane te afta t'i bejne...kjo hierarki,vlen per tu theksuar pasi duhet njohur mire...une,ti,Arbeni e te tjere,e njohim me se miri pozicionin tone ne kete shkalle hierarkije...ne nuk do ta pranojme kurre veren sepse nuk duam te jemi perendi....nuk e pranojme sepse shohim perendite moderrne...ato perendi te cilat dikur ishin njerez,si ne,por lakmia per pushtet dhe per te provuar nektarin e jetes pa mundime,i shnderroi ne qenie pa shpirt,te veshura me nje madheshti delir',te ngritur ne nje baze prej letre, si'c eshte paraja"

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Te pacim o shoku tanku, qe na deh me safi raki dhe llafesh, qe s'ka zot nene t'ju dale perpara t'i kundershtoje!
    Po c'ti bej prape gjysmedehjes me raki, qe me ben dhe mua te llap me shume dhe te "lakmoj" jo Olimpin e perendive, por ate lengun ne te kuq te dale nga pjergullat rrushore te tokes. E po dije, mor mik, qe s'kerkoj me shume se te drejten e pijes te atij lengu tokesor, qe u be privilegj i pamerituar i perendive. Po i lame keshtu privilegjet, te kthyera ne te drejta te te pamerituarve, na hengert morti, na hengert! Sepseeeee, kupa e veres ne dore te perendive eshte tejkaluar ne mbushje dhe po rrjedh aq shume, sa po trullos akoma gjithe ata qe mbajne koken lart me gojen hapur dhe gelltitin nga kjo rrjedhje dehese.
    --------------------------------------
    Me falni bre miq te sofres per kohen qe ju zura me llogjet e mia dhe mos u trembni, se nuk e ndron kush sofren e rakise me sofren e veres. Ja sa te nxjerre vjehri rakine, se gati i kam paguret, oh me falni zamzanet.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    hajde Gezuar me nje dopjo Raki Skrapari qe e ka bere shoku tanku..........sa e mire qenka,,zeher fare
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pershendetje per te gjith me 1 dopje raki rushiiiiiiii
    Sui generis

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    "Jeto ato dite qe ke ti jetosh,"
    Raki rrushi tek ne ti te provosh.
    Edhe ashtu je mjegullator,
    Ja ..Kushtrim, merre goten n'dore....

Edhe me shume mjegull ...lol
    Me fund .......Gezuar RaPSouL...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 15-07-2007 më 17:53

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Sot eshte nje dit shum e vecant per mua.. Do doja te pinit nje got raki per kujtim te dikujt.. Ua kam len nje shishe rakie mbi tavoline..

Ju pershendes dhe ju uroj te kaloni sa me mire..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    O me falni po ne qe jemi anti-alkol
    Cfare do na servirni per te pire .Vetem raki ka ketu
    Zemrushja nje Doppio AngeloBlu desha une .
    FieRaK

Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata e alkoolisteve anonime.
    Nga shoku_tanku në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 861
    Postimi i Fundit: 18-03-2007, 06:55
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •