Per ta punua web faqen ne flash perdorni Flash Site Builder
http://www.trendyflash.com/
Per ta punua web faqen ne flash perdorni Flash Site Builder
http://www.trendyflash.com/
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
flm shume
programi trendyflash-site builder ishte fenomenal me ka pelqy shume por tash ekziston nje problem
si tja bej qe ta marr full sepse une e downlodova vetem trial dhe pastaj si tia bej qe ta publikoj ne rrjet
thnX nese me ndihmoni...
pershendetje
desha ta di se a funksionojne Ad-aware Se Personal , Microsoft AntiSpyware dhe ndonje antivus si psh Kapersky ne nje pc
I kthyer ne forum...
Sigurisht qe funksionojne.Ndoshta do kishe probleme (dmthe eshte e pakeshillueshme) te kishe dy ose me shume antiviruse te instaluara ne te njejtin kompjuter.Por perderisa ke ne antivirus dhe dy heqes reklamash, atehere mos u bej merak.Per heqesit e reklamave, keshillohet te kesh gjithmone me shume se nje, sepse secili ka nje menyren e vet per te hequr reklamat dhe zakonisht ndihmojne njeri tjetrin.Ato reklama qe smund ti heqe njeri, mund ti heq tjetri.Une nuk e kam provuar Microsoft AntiSpyware, por do te te keshilloja te perdore, ad-aware professional, spy bot search & destroy dhe kaspersky antivirus.Te treja bashke bejne nje miks te fuqishem kunder viruseve dhe reklamave
Sigurisht qe funksionojne : une personalisht perdor te njejtet ad-aware kurse si antivirus persor nortonin.Mund te instalosh edhe ndonje spyware tjeter do te ndikonte vetem ne shpejtesine e kompjuterit tend se zakonisht kto aktivizohen me hapjen e sistemit...Postuar mė parė nga AIR_MJ
----------------------------------------------------
Une kam NAV 2005 dhe Microsoft AntiSpyware. Punojne shume mire!
----------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Funksionojne 3 e me shume vetem se kur scan me nje antispy ki kujdes sepse ndonje here i njeh skedaret e programit tjeter antispy si spyware dhe mund ti fshish nese i jep delete . Keshtu qe programi i dyte mund te te mos funksionoje pas kesaj .
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Kush mund te me ndihmoje si te perdor MACROMEDIA FALSH MX 6,ode me ndonje tutorial ne italisht te pakten ose akoma me mire ne shqip.
Faleminderit.![]()
Mendon te mesosh macromedia Flash mx
nese do diqka te tille me tutrial e ke.
www.flashkit.com ketu ke tutoriale
Krijoni Kontakt