jo me e-mail por me mesazh privat...
Dmth ketu ne forum kur futesh shiko djathtas siper dhe thote 'mesazhe private 1 te pa lezuar" si shembull
jo me e-mail por me mesazh privat...
Dmth ketu ne forum kur futesh shiko djathtas siper dhe thote 'mesazhe private 1 te pa lezuar" si shembull
Aldi Shuli
Deshiroj te falimenderoj per ēelsat ēi mi dergove,dhe kreva pun per Adobe illustratorin,
pershendetje dhe sukses me ate ēi merresh
une ,kerkoj falje ēi po hapi tem te re,por aksidentalisht,apo prej mos dijes,une lajmrova se kreva pun me ēelsat e derguar na mirsadi83,por nji ndit pas,kur deshiroja te startojj Ai nuk munda te startoj sepse kerkonte ēelsin,prandaj nese ka ndoj kush ndonji ndihm,ju falimenderit
xhufe pasi qe ke dhene serial numrin eshte dashur te bllokosh serverin e aktivizimit te cs , per me shume hidhja nje sy ketij linku http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=136
Me respekt,
Valdet Shala
me fal por une skuptov,a ban te sqarojsh,se si duhet me deaktivizue at server,se une skam vrejt gjat instalimit
faliminderit shum per mundim,pershendetje
Une po e lypi nji ndihm,pasi sjam e zoja me gjet vet ket softver,e po me nevoitet me ushtrue,i falimenderoj te gjithve ēi gjejn koh te me ndihmojn
Nuk e di cilin version te Illustrator ke instaluar, mirpo kerkova pak dhe gjeta disa linqe te Illustrator CS5 Portable, nuk kam testuar mirpo shkarko dhe shiko a punon apo jo !
Nga Moderatori:
http://www.Jo linksa piraterie ne forum; Eshte e ndaluar.html
Shkarko nga ndonjeren prej ketyre linqeve me larte, nga cila te pershtatet ty apo nese ke premium acccount nga ndonjeri, nese nuk ke premium te rekomandoj hotfile ose uploading.com, nese ke problem trego dhe do te perpiqem te ndihmoj !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 28-10-2010 mė 17:14
xhufe te dėrgova linkun ne MP, shpresoj qe te kryen pune.
Me respekt,
Valdet Shala
Sa ėshtė mundėsia e gabimit brenda njė programi pėr evidencė (njė arkė), programi ėshtė pėr regjistrimin e shitjes. A ka shancė tė mė nxjerrė nė minus shumėn e parave si pasojė e ndonjė virusi apo si pasojė e korruptimit tė databazės sė programit apo ndonjė problemi hardverik si psh hardiskut.
"Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"
Nuk kam ndonje pervoje apo ndonje rast ne mendje, por kur flasim per korruptim programesh ne kompjuter, cdo gje eshte e mundur.
Vetem fletoren me laps nuk e korrupton dot!
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Krijoni Kontakt