A di ndonjeri ndonje program tjeter si ai qe kam kerkuar une me siper se kto qe me me keni thene me siper spo u gjej dot licensen sidomos net support school se ky oshte vertet shume i mire
A di ndonjeri ndonje program tjeter si ai qe kam kerkuar une me siper se kto qe me me keni thene me siper spo u gjej dot licensen sidomos net support school se ky oshte vertet shume i mire
Mundet kush te me thoje se cfar programi eshte i mire per te projektuar ndertesa.
Une kam punuar me Paint.net, por nuk e instaloj dot me sepse i kan ber ndryshim dhe pc nuk ma instalon. Nese me gjeni nje program te ngjashem me Paint.Net ?
Me duhet nje program i thjeshte dhe jo 3D, sepse une e kam Autocad por nuk me duhet ne 3D , dua te bej thjesht projekte ballore.
E gjej vete si program, vetem me thoni se cili eshte si Paint.Net dhe ndonje pamje ose informacion shtese.
Pershendetje dhe faleminderit paraprakisht
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 04-09-2010 mė 16:06
Revolution 1848
Pershendetje!
Po kerkoj ndonje program qe pergjon printerin i cili eshte lidhur me rreth 20 PC dhe programi te me rregjistroi te dhena si p.sh. sa printime jane bere cfare ore etj...
Deri tashti kam perdorur Printer Admin ose CZ solution eshte e njejta gje, problemi eshte se nuk po ben me...
Flm in advance![]()
Aldi Shuli
prsh miq.mundet dikush te me ndihmoje se ku te gjej 1 program Quicken 2009 free(program ekonomik),sepse ato qe kam gjetur jane me pagese.mese mdokush di ndonje menyre apo ndonje faqe free i lutem te me ndihmoje.gjithsesi flm.
[I]Vmware, kjo makin virtuale, eshte ne gjendje te karikoj nje sistem opertiv ne menyr komplete?
Pra ne menyren e tij virtuale sa efikas eshte?
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
VMWare eshte shume efikase.
Arsyeja kryesore pse perdoret eshte se ne nje Server te vetem ne te cilen do te instalohet Ky system mund te kopjohen shume Server apo systeme tjera gje e cila ndihmon shume per te kursyer energji elektrike, cka per qendra Kompjuterike dmth Kursim i madh i energjise elektrike.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt