Ke programe "text to speech" sa te duash.
http://www.google.com/search?hl=en&q...peech+&aqi=g10
Ke programe "text to speech" sa te duash.
http://www.google.com/search?hl=en&q...peech+&aqi=g10
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
faleminderit benseven11 per ndihmen por mun po me vyen nje program pikrisht i till po qe ta kete edhe gjuhen shqipe sepse kur po vendosi ndonje tekst ne te ne gjuhen shqipe ai po e lexon anglisht dhe kish edhe disa gjuh te tjera por shqip jo
keshu nese kish muj me ma gjet nje te till po qe ta ket edhe gjuhen shqipe
flm shum
Rosetta stone e kam gjetur ne disa gjuhe, por ne shqip nuk e kam pare. A ka Rosetta opsion per gjuhen shqipe?
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Flm ,per norton e di per klonim...une perdore acronic true images per clone...
Me ate setup qe e ke bere "install" mund ti besh edhe "uninstall",
eshte nje menyre e sigurte sepse e kam provuar une vet dhe ka funksionuar.
po tha deepfreez (not respondet) nuk ka qeveri me e regullu .. me ka ndodhur ne 3 kompiutera kjo gje ..kam provu shume menyra e kam kontrollu ne google .. eshte nje virus qe harova ta shkruaj se si quhej.. e kapte antivirusi por thoshte qe duhej te restartohej qe te hiqej.. mirepo deepfreez nuk le qe te hiqet asnje file po nuk u disable... ishin 2-3 programe qe duheshin perdor per ta heq d.freez une e lexova per 30 min e smora vesh asgje me mire e formaton e 40 min e ke gati,
Per te heq deepfreeze ka menyra me boot cd duke fshire driverat qe le vet programi ne hdd.
Per ti gjet kodin nuk behet llaf , per tja hequr kodin per versionin 5 eshte e mundur duke u futur me user me debugging privilege. I gjeni kto po te kerkoni mire ne internet.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Nese mundeni te me tregoni se cilet Programe mund ti ndali , edhe a prishe pune nese i ndali te gjitha keto qe jane ne lidhje me HP , d.m.th. a ka naj problem kur dua te shtypi ndonje dokument me Printer , ky printer qe kam eshte All in One (Printer,Scaner,Fotokopje)?
Faleminderit per ndihmen.
se pari kliko Disabilita tutto, dhe me pas kliko tek katrori para EGUI qe te jete i aktivizuar dhe kliko OK
Ketyre artikujve mos ja hiq shenjen e v-se.
atiptax
ati2mdxx
egui
mbamgui
Klik te katroret e tjere per ti heq shenjen e v-se .Pasi mbaron klikon poshte ne Aplica dhe ok.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt