Shkarkoje ketu dhe ndiq udhezimet sipas rradhes qe ke tek NFO.TXT file
Shkarkoje ketu dhe ndiq udhezimet sipas rradhes qe ke tek NFO.TXT file
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga francovice : 04-08-2010 mė 05:15
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Shume falemnderit, francovice.
E shkarkova dhe funksionon mire.
Gjithe te mirat.
Forgive Your Enemies, but Never Forget Their Names
JFK
Meqe eshte tema ne lidhje me nje fjalore, nese mundesisht ka dikush fjalorin Lingvosoft version me te ri ?
Une kam LingvoSoft Dictionary 2006 for Windows English <> Albanian v. 3.1.30
Nese keni ndonje crack per version me te ri, dergomani ne PM ose postoni ne kete teme !
Pershendetje , provoje me www.faceinhole.com
Pa ju merzitur po i bie shkurt.
Kam nje pc te vjeter me 20 GB HD. Tani e pese vjete te shkuar i ka ardhur fundi dhe eshte mbushur plot me materiale sidomos fotografi. Bleva nje HD te jashtem dhe dua te transferoj te gjitha keto materiale jashte pc per te liruar sado pak vend per programet.
Desha te di nese eshte e mundur te me tregoni nese ka ndonje program, pervec atij te Windows me copy paste apo move, per te transferuar materialet ne HD e jashtem pa gabime dhe me te shpejte. Me teper jam ne merak per fotot. Nese ka ndonje soft vetem per fotot do te ishte akoma edhe me mire.
Ju faleminderit paraprakisht per kohen tuaj.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Reiart ti gjerat qe i ke aq me vlere dhe shume te rendesishme deshiron te rrezikosh me anen e ndonje software-i kur ke windows-in dhe mundesine, dmth nuk ke pengese ne kopjimin e tyre??
Te kisha keshilluar me rrugen e zakonshme,
Eshte nje thenie: Rruga e shkurtėr te del e gjate.
Me respekt,
Valdet Shala
Pėrshėndetje tė gjithėve, kerkoj njė progam qė mund tė shkarkoj (downloadoj) nga cilado faqe, sikurse me Internet Download Manager.
Ose njė liēencė pėr Internet Download Manager, ngase mė ka skaduar brenda ni muajit ajo qė ndryshe quhet "Trial".
Ju faleminderit!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
...................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 16-08-2010 mė 18:46
Internet Download Manager
Ky ėshtė njė nga versionet:
![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
gmiche,shkarko ketu internet download manager me numer serik e ki full-version,data nuk i skadon
http://www.sendspace.com/file/zqlaml
Krijoni Kontakt