Close
Faqja 30 prej 400 FillimFillim ... 2028293031324080130 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 3998
    Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    OK. Ne skedarin e ke ne formatin .Zip, atehere eshtė shumė lehte ta kthesh ne .exe.
    Pėrdor programin Winzip Self-Extractor.
    Apo nėse dėshiron ta kesh kete program ne gjuhen shqipe me dergo emailin tend dhe do ta dergoj, pasi qe ende nuk e kam vendosur ne asnje sajt pėr download.

Nese nuk deshiron ta kesh ne shqip, atehere shkarkoje atė nė gjuhen angleze nga sajti:
    http://www.winzip.com
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

i/e regjistruar Maska e JoN_BoY_nYc
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    9

Question A punon kush me Photoshop ..problem me image ready

miredita kam nje problem me image ready kur kerkoj te save dicka si gif file ,psh mbasi kam krijuar nje avatar ne image ready une se kam fare kete opsion duhet te jete under save as optimized.por aty sme jep opsionin per ta save si .gif.. Po perdor Photoshop 7... gjithashtu isha kurioz se sa veta jane te apasionuar me photoshop sic jam edhe vete.....

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kur je duke punuar me avatarin, tek menuja e image ready shko tek window > optimize.

Aty do mund tė zgjedhėd formatin GIF dhe pastaj kur shkon tek File > Save optimized as do mund ta ruash edhe nė formatin GIF.

Shiko foton mė poshtė.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Edi

i/e regjistruar Maska e JoN_BoY_nYc
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    9
    rrofsh o edspace..... spara e perdor image ready se merrem kryesisht me photoshop edhe kjo sme kishte shkuar ndermend.. edhe nje here flm...

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershndetje peja..

Flm per at ndihme por un deshta tjeter nejse. ti je mundu nuk ta harroj edhe pse skam kry pune
    Vetem deshta te ta them tash ty nje Program.
    http://www.clickteam.com/webftp/files/4/5/icinst.exe

Ja ktu e ke per me kthy ne .exe eshte very Seksi.

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    OK flm, por ka kohe qe e perdori kete program, por une kam versioni trial, do te ishte mire sikur ta kishim full versionin, nese ju keni kodin regjistrues me njoftoni.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Postime
    33

si mund te heq value qe sduhen nga regedit

A mund te me thote ndonjeri se si mund te pastrohet regedit nga value qe nuk duhen. Kush jane ato qe duhet te mos deletohen dhe kush jane ato value qe duhet te hiqen. Momentalisht me del nje dritare sa here qe hap PC te nje anti-hacker trial version qe une kam downloduar po qe i ka mbaruar afati..Po mundohem ta heq po smundem...Me ndihmon dikush ju lutem...

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    pse nuk provon ta heqesh me add/remove software nga control panel?
    apo nuk te del aty?

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Postime
    33
    Nuk me del aty kjo qe dua te heq pasi une e kam bere remove softin per anti-hacker por perseri sa here hap pc-ne me del kjo tabela..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    per te hequr vlerat celesat e ndonje programi nga regjistri provo programin add remove plus,eshte program i mire.Nuk garanton 100% sukses po ne shumicen e rasteve arrin ti heqe programet komplet me pjeset e tij te futura ne regjister,document dhe settings direktori dhe program files
    http://www.aurelitec.com/software/arplus/
    programe te tjera qe mund te provosh per kete pune
    Advanced uninstaller pro2004(ka dhe pastrus regjistri brenda)
    http://www.finaldownload.com/utiliti..._pro_2004.html
    ose mund te perdoresh ndonje program regjister pastrues
    si Mindsoft pasi ke perdorur me perpara programin add remove dhe ke cinstaluar programin
    http://www.mindsoftweb.com/english/regclean.htm

====
    Add remove programs qe ka vete windowsi ne kontroll panel eshte i dobet.Shume programe thote qe i heq
    kurse ne fakt regjistrit nuk i ben asnje heqje celesi apo vlere,dmth e le te pandryshuar
    ====
    Shume e rendesishme per keto raste eshte te kesh ndonje program Monitor per
    regjistrin qe te jep me saktesi ndryshimet qe ndodhin ne regjister menjehere pas instalimit te nje programi(dmth cfare celesash dhe vlerash fut programi ne regjister kur instalohet) si dhe cfare ndryshimi peson regjistri pas cinstalimit te nje programi
    programe me shume vlere
    Active regjister monitor
    http://www.protect-me.com/arm/index.htm
    Programi te jep dy pamje
    njera pamje si ka qene regjistri para instalimit te nje programi
    dhe pamja e dyte si eshte regjistri pas instalimit
    duke krahasuar dy pamjet gjenden gjithe vlerat e regjistrit qe ka futur programi gjate instalimit programi te ndihmon ne regjister te heqesh me precizion cdo vlere te programit qe ke instaluar Kjo jep 100% sukses
    ose mund te perdoresh programin Tracker per monitorizim te regjistrit ben te njejten gje si active regjister monitori
    http://www.evansprogramming.com/tracker.asp
    =====
    Gjithashtu mund te te ndihmoje edhe programi Wintask pro qe pushon caktivizon
    ndonje proces dhe servis te fshehte te programit qe do te heqesh
    Sigurohu qe ne Startup te mos kesh emrin e programit me katror te bardhe me V
    brenda Mund ta kontrollosh duke shkuar start/run/msconfig/startup
    =====heqja manuale e programit nga regjistri
    shkohet ne start/run/ regedit/ok
    shiko ne Hkeylokal machine/software te lista gjen emrin e programit i ben klik me te djathte ikones dhe e heq
    Pastaj shkon ne HKey current users shtyp lart ne EDit/find fut emrin e programit
    klik ok dhe ne rezultatin qe do jape klikon me te djathte te celesi me ngjyre blu
    dhe heq celesin
    Shkon ne HKey Users klik Edit lart/find dhe ben te njejten gje
    pastaj vazhdon me Hkey configuracion
    dhe hkey classes root
    Kjo menyre asnjehere nuk te garanton per pastrim 100% pasi kerkuesi ne regjister kerkon vetem per celesa programi qe kane emrin e programit te shkruar
    kurse fakti eshte qe shume celesa te programit qe do heqesh kane emra krejt tjeter,disa celesa kane te shkruar emrin e kompanise qe ka krijuar programin
    Ne shume raste celesi qe cinstalon programin ndodhet ne Hkey
    Classes-Root ne regjister ne nje forme te tille {5e941d80-bf96-11cd-b579-08002b30bfeb} qe eshte shume i veshtire per tu gjetur dhe hequr(mund ta besh dhe heqesh vetem me ndonje program si ato me lart
    Kur kerkon te riinstalosh nje program qe i ka skaduar afati dhe te marresh kohe 30 diteshe perseri ndiq cfare eshte shkruar me siper
    Mire eshte qe ne instalimin e programit dhe futjen e crakut ,mbaje kompjuterin te shkeputur nga interneti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-10-2004 mė 16:59
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •