Ca jan keta rob kshu mer as per vendin e vet nuk vdesin
/me fton gjith bashkfshataret te mbledhim armet dhe te mbrojm vendin tone sepse perndryshe do na pushtojn italanet![]()
Po
Jo
Ca jan keta rob kshu mer as per vendin e vet nuk vdesin
/me fton gjith bashkfshataret te mbledhim armet dhe te mbrojm vendin tone sepse perndryshe do na pushtojn italanet![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Varet po te dija qe nga une edhe shume varesh fati i vendit tim ose liria po.
Un vdes per FLAMURIN KUQ E ZI , per popullin tim te bardhe te paster te bukure ILIRO SHQIPTAR !
Do vdisnit pėr vendin tuaj?
Per cfare arsyeje , cfare beri vendi im per mua? per ty ?per ne te gjithe ? pse kemi more rruget e botes ? nga e mira? A ka vendi im nevoje per mua ?ashtu sikurse kam une nevoje per vendim tim ? Nese nga nje katastrofe natyrore do te varej vendi im nga jeta ime ateher po do te jepja jeten , por jo per luftera apo per patriotizem , ka kaluar ajo kohe . Sot lufta eshte vetem politike , dhe nuk ja vlen te japesh jeten TI per tju dhene pushtet ca kokave qe po ju shofim sherrin gjithe populli.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Pse ja vlen ateher te japesh jeten per dashuri , per femiet e tua ? Ne shume raste jepet jeta , por kure e jep per popullin tende , per flamurin tende , KUQ E ZI , eshte diqka e mrrekullushme ! Nra se nuk me beson , mos i thuaj me vetit qe je shqiptare pra , moj renegate , se duke vepruar keshtu po i poshtereron te gjithe ata , ato qe kan vdek qe te jeshe e lire ti thoshe botes qe je SHQIPTARE , qe je me nje kombe , me nje tradit , me nje kulture ! Shum shum mendimin e keq e paske !![]()
Vertet i kam shume inat replikat , une jap mendimin tim , ti jep tendin, nuk e kuptoj pse te shqeteson mendimi im , apo je ti me patriot se mua , ik lufto per flamur se ka akoma troje shqiptare qe nuk jane te cliruara sic jane presheva, bujanovci dhe medvegja , dhe mos rri ketu duke me treguar mua jam apo jo SHQIPETARE.Do e jepja jeten per dashurine dhe femijen tim ? Normale qe per femijen tim do e jepja jeten , do e jepja edhe per femiun e komshise apo cdo femije , nese do te ishte nevoja , por jo per POLITIKE sic e theksova dhe me siper. Ata qe vertete kane qene patriote dhe atdhetare kane vdekur , sot nuk ke me . Keshtu qe mos me repliko mua por lexoje me vemendje postimin tim dhe kuptoje se cfare dua te them.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Sps nuk mundem me gjete nje fjale ne shqip qe i afrohet kesaj fjale por po perdori fjalen " TRADHETARE " !
italishte : rinnegato
frangjishte : renégat
ose ne anglishte " http://en.wikipedia.org/wiki/Renegade " " perfect participle of renego deny.See also: Ronin. "
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti_X-X_ : 24-02-2008 mė 20:41
Do Vdisja Deri Ne Piken E Fundit Te Gjakut Tim.
Psa Ka Me Shume Ismailt Qemali Se Une,Edhe Une Kam Qefe Te Dal Ne Historin Shqiptare Si Patriot Qe LA Jeten Per Vendin E Tij
![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
asnjeher nuk do te vdisja per vendin tim sepse po te vdisja un aj tjetri do e shfrytezonte vendin tim
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Krijoni Kontakt