Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 163
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    Ndoshta!!!!

Me vjen keq te them por kjo pyetje me duket pak e gabuar. Pse duhet te vdes une?????? Qendrimi qe kemi ne cdo gje qe bejme ndikon jashte mase ne arritjet tona. Nqs pyetja do ishte: "A do te luftonit per atdheun tuaj?", ajo eshte gje tjeter dhe pergjigja ime do ishte PO. Por ne te njejten kohe, une nuk do te luftoja me mendimin se po vdes per atdheun tim, por do te luftoja me mendimin se do JETOJ per atdheun tim.

Dea

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2007
    Postime
    4
    C'fare eshte ideali? C'fare eshte vdekja? C'fare eshte atdheu?
    Mendohu pastaj pergjigju!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ali_en : 16-02-2008 mė 17:08

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Vetem ne kete forum jemi mbi 35.000 anetare.

Ne kete forum jemi mbi 35.000 anetare.

Sondazhin : A do te vdisni per atdheun , kane begenisur dhe e kane vizituar vetem 1600 anetare. Dhe nga keto vetem 110 kane begenisur bile te votojne.

Kam nje enderr.. Maska e Gleda
    Anėtarėsuar
    04-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    16
    Nuk do te behesha heroine per te pasur atedheu im uje dhe drita.
    Por do te vdisja nqs do te ishte e nevojshme qe atdheu im te mbetej "Atdheu im". Nuk dua te jem e gjalle e te shoh te ma heqin nga duart pa bere asgje!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Qe sot po te kerkohej nga une do ta beja kete.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    do e kisha per nder ...po jo tani se jam shume giovane
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Para dhjete vitesh, kur po pergatitej ngritja e Ushtrise Clirimtare te Kosoves, kur Vendlindja therriste per mobilizim, kur Ushtria Clirimtare e Kosoves po mbushte rradhet, shume persona e pyeten veten: A vdiset per kete toke? Jo te gjithe thane PO.
    Ata qe thane PO sot i treguan botes se VDISET per kete toke, sepse kjo toke fiton lirine. Dhe ata qe vdiqen s'ishin te gjithe nga Kosova. Ishin nga Shqiperia, nga Maqedonia, nga Mali i Zi, nga Lugina e Presheves, ishin shqiptaret e mobilizuar neper Evrope e ne Amerike. Dhe ata vendosen te vdisnin per token e tyre. Pyetja: Do vdisnin per VENDIN TUAJ? eshte parashtruar per te pare gatishmerine per te bere sakrificat me te larta per vendin tone. Dhe vendi jone s'eshte vetem Shqiperia apo vetem Kosova. Vendi jone eshte gjithe vendi ku Zoti kishte krijuar Shqiperine, nje mbi dhe.
    Vendi jone eshte Cameria, Shqiperia, Ilirida (pjesa perendimore e IRJM), Kosova, Kosova Lindore (Serbia Jugore), pjesa jug-lindore e Malit te Zi. Per kete vend behet fjale. Per kete vend qe deri tash kane vdekur shume burra.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Para dhjete vitesh, kur po pergatitej ngritja e Ushtrise Clirimtare te Kosoves, kur Vendlindja therriste per mobilizim, kur Ushtria Clirimtare e Kosoves po mbushte rradhet, shume persona e pyeten veten: A vdiset per kete toke? Jo te gjithe thane PO.
    Ata qe thane PO sot i treguan botes se VDISET per kete toke, sepse kjo toke fiton lirine. Dhe ata qe vdiqen s'ishin te gjithe nga Kosova. Ishin nga Shqiperia, nga Maqedonia, nga Mali i Zi, nga Lugina e Presheves, ishin shqiptaret e mobilizuar neper Evrope e ne Amerike. Dhe ata vendosen te vdisnin per token e tyre. Pyetja: Do vdisnin per VENDIN TUAJ? eshte parashtruar per te pare gatishmerine per te bere sakrificat me te larta per vendin tone. Dhe vendi jone s'eshte vetem Shqiperia apo vetem Kosova. Vendi jone eshte gjithe vendi ku Zoti kishte krijuar Shqiperine, nje mbi dhe.
    Vendi jone eshte Cameria, Shqiperia, Ilirida (pjesa perendimore e IRJM), Kosova, Kosova Lindore (Serbia Jugore), pjesa jug-lindore e Malit te Zi. Per kete vend behet fjale. Per kete vend qe deri tash kane vdekur shume burra.
    Jam plotesisht dakord!!!
    GEZUAR PAVARESINE SHQIPTAREVE TE KOSOVES
    RROFTE SHQIPERIA ETNIKE!
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Ca jane keto budallqe do vdisnit per atedheun tuaj!!!Lejeni menjane nacionalizmin,mos ngaterroni nacionalizmin me patriotizmin.Mos bini preh,viktima,e atyre qe shesin dhe blejen ndjenjat tona per atedheun tone.
    Asnje njeri sdo vdiste per atedheun ,por te gjihe do te vdisnim per te mbrojtur veten tone!!!
    Sot sjemi ne kohen e perandorise otomane,sot jemi ne kohen e internetit ,e zhvillimit,e arsimit etc...duhet te harxhojem kohen tone ne permiresimin tone dhe te vendit tone dhe jo ne pyetje pa kuptim.
    Nuk ka rendesi se si shprehemi,rendesi ka se cfare bejem.Lufta sot nuk eshte kundra ndonje armiku te jashtem,lufta sot ehste kundra armikut brena nesh,armiku jone sot ehste korrupsioni,kriminaliteti,keqperdorimi i taksave,neve jemi armiku i vetvetes dhe duhet te japim jeten,te luftojem deri ne fund te jetes tone,per zhvillimin tone,zhvillimin kulturore,ekonomik dhe shoqerore.
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •