Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 163
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ca jan keta rob kshu mer as per vendin e vet nuk vdesin

/me fton gjith bashkfshataret te mbledhim armet dhe te mbrojm vendin tone sepse perndryshe do na pushtojn italanet
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Varet po te dija qe nga une edhe shume varesh fati i vendit tim ose liria po.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Un vdes per FLAMURIN KUQ E ZI , per popullin tim te bardhe te paster te bukure ILIRO SHQIPTAR !

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Per cfare arsyeje , cfare beri vendi im per mua? per ty ?per ne te gjithe ? pse kemi more rruget e botes ? nga e mira? A ka vendi im nevoje per mua ?ashtu sikurse kam une nevoje per vendim tim ? Nese nga nje katastrofe natyrore do te varej vendi im nga jeta ime ateher po do te jepja jeten , por jo per luftera apo per patriotizem , ka kaluar ajo kohe . Sot lufta eshte vetem politike , dhe nuk ja vlen te japesh jeten TI per tju dhene pushtet ca kokave qe po ju shofim sherrin gjithe populli.
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Per cfare arsyeje , cfare beri vendi im per mua? per ty ?per ne te gjithe ? pse kemi more rruget e botes ? nga e mira? A ka vendi im nevoje per mua ?ashtu sikurse kam une nevoje per vendim tim ? Nese nga nje katastrofe natyrore do te varej vendi im nga jeta ime ateher po do te jepja jeten , por jo per luftera apo per patriotizem , ka kaluar ajo kohe . Sot lufta eshte vetem politike , dhe nuk ja vlen te japesh jeten TI per tju dhene pushtet ca kokave qe po ju shofim sherrin gjithe populli.
    Pse ja vlen ateher te japesh jeten per dashuri , per femiet e tua ? Ne shume raste jepet jeta , por kure e jep per popullin tende , per flamurin tende , KUQ E ZI , eshte diqka e mrrekullushme ! Nra se nuk me beson , mos i thuaj me vetit qe je shqiptare pra , moj renegate , se duke vepruar keshtu po i poshtereron te gjithe ata , ato qe kan vdek qe te jeshe e lire ti thoshe botes qe je SHQIPTARE , qe je me nje kombe , me nje tradit , me nje kulture ! Shum shum mendimin e keq e paske !

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga Genti_X-X_ Lexo Postimin
    Pse ja vlen ateher te japesh jeten per dashuri , per femiet e tua ? Ne shume raste jepet jeta , por kure e jep per popullin tende , per flamurin tende , KUQ E ZI , eshte diqka e mrrekullushme ! Nra se nuk me beson , mos i thuaj me vetit qe je shqiptare pra , moj renegate , se duke vepruar keshtu po i poshtereron te gjithe ata , ato qe kan vdek qe te jeshe e lire ti thoshe botes qe je SHQIPTARE , qe je me nje kombe , me nje tradit , me nje kulture ! Shum shum mendimin e keq e paske !
    Vertet i kam shume inat replikat , une jap mendimin tim , ti jep tendin, nuk e kuptoj pse te shqeteson mendimi im , apo je ti me patriot se mua , ik lufto per flamur se ka akoma troje shqiptare qe nuk jane te cliruara sic jane presheva, bujanovci dhe medvegja , dhe mos rri ketu duke me treguar mua jam apo jo SHQIPETARE.Do e jepja jeten per dashurine dhe femijen tim ? Normale qe per femijen tim do e jepja jeten , do e jepja edhe per femiun e komshise apo cdo femije , nese do te ishte nevoja , por jo per POLITIKE sic e theksova dhe me siper. Ata qe vertete kane qene patriote dhe atdhetare kane vdekur , sot nuk ke me . Keshtu qe mos me repliko mua por lexoje me vemendje postimin tim dhe kuptoje se cfare dua te them.
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Qe do te thote ????????? Ti qe je kaq patriot pse nuk e shkruan shqip ?
    Sps nuk mundem me gjete nje fjale ne shqip qe i afrohet kesaj fjale por po perdori fjalen " TRADHETARE " !

italishte : rinnegato

frangjishte : renégat

ose ne anglishte " http://en.wikipedia.org/wiki/Renegade " " perfect participle of renego deny.See also: Ronin. "
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti_X-X_ : 24-02-2008 mė 20:41

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Do Vdisja Deri Ne Piken E Fundit Te Gjakut Tim.

Psa Ka Me Shume Ismailt Qemali Se Une,Edhe Une Kam Qefe Te Dal Ne Historin Shqiptare Si Patriot Qe LA Jeten Per Vendin E Tij
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Pa u mendu dy her
    Futja kot

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    asnjeher nuk do te vdisja per vendin tim sepse po te vdisja un aj tjetri do e shfrytezonte vendin tim
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •