Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 163
    i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    po nacionalizmi e patriotizmi ēka janė mesveti? qenke i mėnēur ti bre...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une nuk do vdisja per shqiperin pershembull...nuk e shaj per kundrasi se esht vendi im por me then te drejten cfare me ka dhen ai vend mua..as nji gje!!!ky esht mendimi im

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    une nuk do vdisja per shqiperin pershembull...nuk e shaj per kundrasi se esht vendi im por me then te drejten cfare me ka dhen ai vend mua..as nji gje!!!ky esht mendimi im
    Ti Shqiperi me jep ndere
    Me jep emrin shqipetar

...apo jo?!

Tepelensi numer 1
    S'jane gjithe aq optimiste si ti, Biznesmen i ardhshem ne Athina fck city
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ti Shqiperi me jep ndere
    Me jep emrin shqipetar

...apo jo?!

Tepelensi numer 1
    S'jane gjithe aq optimiste si ti, Biznesmen i ardhshem ne Athina fck city
    Nuk ka te bej me optimizmin,ka te bej me llogjiken.
    Kosova luftoi per pavaresie po apo jo? Po
    Por Kosova me shume nga cdo gje luftoi per permiresimin e jetes,per te drejten te shprehen ne gjuhen e tyre,per te drejten te kendojen ne kenget e tyre,per te drejten e vendimit per fatin e tyre.Fituan.Tani fillon beteja.
    Beteja per permiresim dhe zhvillim.Kyj eshte qellimi,te jetojem me mire,per te bere dicka te tille duhet te shikojem problemet e verteta.Tashme Serbia nuk perben me problem.
    Problem tani eshte varferia,papunesia,korrupsioni.Pra duke gjetur problemet verteta do bejem hapin e pare per permiresimin e jetes.
    Nacionalizmi eshte i "mire" ne kohet e duhura.Tashme sna duhet me nacionalizem ,na duhet patriotizem dhe patriotizem jane te brohuriturat ,fjalet etc.
    Patriotizem eshte puna per ndertimin e vendit ,ne menyre demokratike dhe te lire.
    Per ata qe skuptojen ndryshimin midis nacionalizmit dhe patriotizmit:
    E zem se jane dy persona qe ecin ne nje rruge,njeri nacionalist dhe tjeteri patriot.
    Duke ecur keta te dy neper rruge shikojen nje grop te madhe ne mes te rruges.
    Hidhet nacionalisti dhe thote qe fajin per gropen e kane armiqt e jashtem,e kane serbet,armiqt tane etc..
    Kurse patrioti thote qe per gropen e kemi vet fajin,sepse shume thjesht se kemi rregulluar dhe per rrugen TONE se kane fajin te tjeret.
    Pra duhet te gjejm problem e verteta qe te zbatojem dhe zgjidhjet e verteta!!!
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po
    edhe??
    Zemren ti ma gatove,
    Plot me deshire e me zjarr...
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 19-02-2008 mė 12:32
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    do e kisha per nder ...po jo tani se jam shume giovane
    hahahaha doli dhe nje qe thote te verteten...edhe une mi...andej nnga 85 do e jap jeten qe def u befte,,,,
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    jo ore nuk vdes fare per vendin tim.mos do vdesi vendi im per mu? une kam votu per jo eshte normale

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga labi i maleve Lexo Postimin
    Hej,haj se kur te vij gjermoni,apo rusi mujt me e dhon dicka edhe ti per ti kenaq me qe s'e jepke jeten..................te fala mamit ene babit se neri t'ka shkue per lesh.
    o sa bukur more labi i maleve skam nevoj me ja dhon asnjeriut se ja kam dhon burrit tim qe e kam si shpirt dhe nuk me ka ik neri per lesh mos ma qaj hallin po po ta them qe nuk e jap jeten per at vend perpjet hidhuni ju apo kush do se cfar i kemi pa ne atij vendi?edhe mamit dhe babit i bej une te fala mos ki merak vecanerisht prej teje

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Urime !!
    Kjo teme eshte nje nga temat me te bukura & interesante qe kam lexu ne ket Forum/Shqiptar.

Do vdisnit pėr vendin tuaj?

1) Nese do vinte nje dite qe te behej lufte Midis SHBA dhe Albania= Pse jo'do kisha vdekur .

2)Te vdisja keshtu kot per vendin tim...JO' e dua Jeten ime skam pse te mendoj nje gje t'till.

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin
    o sa bukur more labi i maleve skam nevoj me ja dhon asnjeriut se ja kam dhon burrit tim qe e kam si shpirt dhe nuk me ka ik neri per lesh mos ma qaj hallin po po ta them qe nuk e jap jeten per at vend perpjet hidhuni ju apo kush do se cfar i kemi pa ne atij vendi?edhe mamit dhe babit i bej une te fala mos ki merak vecanerisht prej teje
    S'ma ha mendia te jesh e martuar ti se ndryshe s'do kishe kohe te merreshe me ne beqaret ketu ne forum po do ishe duke nderruar rrobat e lagura nga sh.u.r.a te ndonjerit nga pasardhesit e yt'shoqi tani,po nejse problemi qe ta dish ti e dashur kolege forumistye eshte e para e punes qe ky vend nuk ka ngelur keq per ti dhene jeten ti qe mesa shoh une te qenka veshtirosur ketu ne shqiperi dhe jetet mizarabel nuk e shpetojne por e fundosin kombin.
    PO ca kerkon ti te bej vendi per ty me shume moj moter,qe marrc malet......... natyren e ke nga me te mrekullueshmet ne europe,vendi i dyte ne europe per burime hidrike ne fryme popullsie,vendi i dyte ne europe pas spanjes per me shum dite me diell ne vit,rriten te gjitha llojet e bimeve dhe kafsheve.............. po pse ca kerkon ti te te bien para nga qielli se perton te lodhesh fund.omen ti e te punosh per nje jete me te mire,si kujton ti se u ngriten shtetet e tjera ashtu nga hici....... jo motra,jo ju ka vajtur djersa lum gjermanve,anglezve,amerikaneve etj qe jane ashtu sot,jo si ne qe kertkojme nga atdheu sikur te ishte njeri me kembe e duar,atdheun e ben ti jo ai ty.
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •