We herd sheep,we drive cattle,we lead people.lead me,follow me,or get out of my way
Po
Jo
We herd sheep,we drive cattle,we lead people.lead me,follow me,or get out of my way
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 14-02-2008 mė 11:06
Une do e ktheja pak pyetjen dryshe, me falni per nderhyrjen hapsi i temes.
Vendi yne do vdiste per ne???
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Une apsolutisht me nje JO te madhe ... askuj nuk i duhem i vdekur as Atdheut.
Eshte nje nga temat me interesante qe kam hasur deri tani ne Forumin Shqiptar dhe mendoj se kjo duhet te kthehet ne kryeteme nga moderatoret perkates apo nga administratori i forumit.
Persa i perket temes. Atdheu eshte gjeja me e shtrenjte qe kemi dhe nese atdheu do te ishte ne rrezik nuk do te kurseja asgje. Kete nuk po e them qe te dukem gjasme patriot, por jam patriot me shpirt e me zemer dhe ne nje menyre apo ne nje tjeter une do mundohem te bej diēka sado e vogel qofte ne te mire te vendit tim. Gjeja qe dua dhe deshiroj me shume ne kete bote eshte te shoh nje dite te gjithe Shqiptaret dhe te gjitha trojet Shqiptare ne nje shtet te vetem. E, nese nje dite do te ndermereshin veprime per te ndodhur kjo gje, padyshim qe do isha nje pjesmares aktiv ne realizimin e ketyre aspiratave.
Shqiperi o nena ime,
Fale te qofte ty jeta ime.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ne menyre te thjeshte une do ta pershkruaja keshtu.
Atdheu eshte nje interes i paster. (KUR DO I SHOHIM DHE DO I MBROJME INTERESAT TONA ?)
Te duash atdheun, do te thote te duash veten tende, te duash familjen tende, te duash femijte e tu.
Do te thote ti thuash babait BABA. (jo baba turku, baba serbi, ose baba greku..)
Nese ke vendin tend, nje cope toke tenden, nje gjuhe tenden ...ke me shume mundesi te jetosh edhe me nder dhe dinjitet....
KUSH BEZDISET NGA BISEDAT PER PATRIOTIZEM UDHA MBARE I QOFTE.......
ps. eshte e vertete qe s'eshte e lehte te BASHKOHEMI ne shqiptaret,....por trimeri e guxim kemi ne gjak akoma, kush me shume e kush me pak(shpesh trasformohet ne cmenduri).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artur : 14-02-2008 mė 13:10
Te vdes per vendin tim?
Nuk eshte se vdes per vendin tim, vdes per familjen time, te afermit e mi, nese dikush vjen edhe na pushton, jam i detyruar te futem ne lufte ne mes te betejes me mish e shpirt luftoj me ca te keme, sepse po luftoj per njerzit e mi.
Njerzit e mi jan atdheu im, un nuk vdes dot per ty sepse ti je shqiptar, edhe duhet te jap jeten per ty.. e ke gabim, sma ndjen shume! Ti mund te vdesesh neser, pune per ty. LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Jo........
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Untutored courage is useless in the face of educated bullets.
do vdesesh ti per vendin tend?JOOOOOOO.....do luftosh per vendin tend?POOOOOOO.
le te vdesin ata derrat per vendin e tyre.
Krijoni Kontakt