Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 163
    me syze dielli Maska e sadiku
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    Ma jep pushken, edhe aty me ke.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Eshte gjeja e vetme qe do beja pa u menduar fare.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    nuk do e beja se meriton ky vend qe te vdisja per te !!! jam shtetas i tij edhe nuk po me vjen ne ndihme kur me duhet ndihme prej vendit tim !!! e pse duhet te vdisja per vendin tim kur te kishte nevoje ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Une mendoj qe jap me shum kontribut per kombin kur jam i gjall se sa dekun

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Citim Postuar mė parė nga Agon_xh Lexo Postimin
    Nuk them qe sja vlen, nese e sheh si e kam fillu shkrimin do te shohish se edhe une mendoj se Atedheu eshte i shejt, por nese je nga FYROM e din mire se sa ja vlen, ata qe luftuan per atedhe u vrane ata te tjeret qe nuk e cuan amanetin deri ne fund i dim krejt se ku jane, disa ne nje parti disa ne partine tjeter edhe luftojne ne mes veti, nuk e di sa mund te ja vlej te vdesish per atedheun kur e dish se cka do ndodh me ne fund, kompromis kjo, kompromis ajo e ne fund populli del humbes dhe fai i hidhet here njeres here tjetres parti. Eshte e natyrshme dhe shume normale te kerkosh te vdesish per atedhe por une per vete nuk e di se sa mund te ju besoj njerezve qe kerkojne me lufte te kerkojne ate qe na takon, kete e them prej pervojava qe kemi pat deri tash.
    Agon trimi, pyetja: a vdes pėr vend tėnd? Kėtu s'ka filozofime - po o jo! Ai qė nuk ėshtė i gatshėm tė vdesi pėr vendin e tij, ai ėshtė njė parazit, qė nuk i takon atij vendi. Pa luftė nuk ka liri,Liria rrėnjėt i ka nė gjak!

(MAQEDONIA HIJENA)

Maqedonia - e vetmja qė u pavarsua pa luftė, pse? Sepse bullgari e greku rrinin nė njė kėmbė ta gllabėronin dhe tė fitonin nė kohė nga ngordhėsira rsfj e dihej
    se ėshtė shumė diskutabile ekzistenca e saj! po tė vijonte ajo luftė (2001) do kallej europa (sllav e rus nė njerėn anė - shqiptarė e amerikan, e perėndimorė nė tjetrėn) e do tė harrohej Kosova - LB3.

Shkupi e Prishtina nuk mund tė nxirreshin nė tė njejten kohė. Don kohė e tjetėr luftė, qė tokat shqiptare nėn irjm, ose tė pavarėsohen nė njė, ose do bėhen dy njėsi nė njė shtet maqedon (republika shqiptare dhe republika maqedone nė njė shtet Maqedonia). Nė luften e UĒKombėtares (2001), kundėrshtar ishin: Maqedonia, Serbia, Bullgaria, Rumania, Rusia - kundėr shqiptarėve. Amerika e ndaloi, duke i 'shuar' shqiptarėt. Pasojat diheshin: vaj halli pėr luftėtarėt shqiptarė edhe pėr ēdo shpėrthim tjetėr.

Kur fillon njė luftė, duhet masovikisht tė merr pjesė i gjith populli, nėse don liri, e nėse merr pjesė pjesėrisht - udha e lirisė mbetet nė gjysėmrruge, e pasojat bijnė mbi tė gjithė luftėtarėt e lirisė - se janė rrezik pėr atė shtet, pėr atė duhet tash: a) shtrėngim e unitet forcash politike, b) barazim dy forcash shqiptare e maqedone, nė Parlamentin e Shkupit - qė tė shpėtojnė pa ndėshkime shqiptarėt. Pėrndryshe, nėse nuk unifikohet tė gjitha partitė politike nė irjm, ditėt tragjike vijnė njerapastjetres pėr shqiptarėt dhe vetėm iu japin shanse regjimit maqedon
    t'i herrin tė gjithė shqiptarėt qė vlejnė, e grupet qė organizohen ndėshkohen pamėshirshėm si armiq tė shtetit. Pėr atė shohim skena ndėshkimi policor sot...

Veē Uniteti politik shqiptar ėshtė shpėtimi tashpėrtash... me iu ofrua hundpėrhundė maqedonėve, forca tė barabarta nė Parlament, deri tė vij njė kohė tjetėr - me e shkye frontin!

Pyetja: nė atė ditėn vendimtare nėluftė, sikur Xhaferri e Ahmeti, e liderėt e partive politike, mos tė hynin nė parlament, po tė delnin nė ballė tė luftės - ēka do tė ndodhte? Do tė do tė shkatrrohej Maqedonia, ose do tė ndahej atypėraty - Republika Shqiptare e irjm, fyrom shqiptar, e fyrom maqedon, sikurse nė Bosnje.

Po elita politike shqiptare nė zjarr lufte hypi nė xhypat e policisė maqedone e vrap e nė Parlament - shpėtoi Maqedonia! E si tė shkatrrohej parlamenti nga Haraqina tevona... ishte krejt e kotė! U shua lufta, po herren luftėtarėt pėrdit...

Kjo ėshtė pyetja: a vdes pėr vendin tėnd! Ma mirė do tė ishte: Xhaferri komandant lufte, Ali Ahmeti poashtu e tjerėt nė front me luftėtarėt e lirisė edhe do tė kryhej puna nė dobi tė shqiptarėve!

Po ata donin edhe me parlamentin edhe me luftėtarėt - e kjo nuk bėn ! Edhe politikė edhe luftė nė tė njejten kohė, nė tė njejten kohė kur digjej Tetova e viset tjera shqiptare!

O me luftė - o robėri ndigjojau pordhat maqedonėve tash, jo Ohri, jo Shkupi, marreveshtjet pordha! Elita politike shqiptare nė irjm, vijoi nė dy binarė: edhe donin ēlirim edhe donin veprim politik duke ruajtur irjm-nė bashk me maqedonėt! Tash vuan populli...

SA ĖSHTĖ RREZIK ME HY NĖ LUFTĖ - DYFISH RREZIK ĖSHTĖ TĖ MBETET LUFTA NĖ GJYSĖM!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZANOR : 13-02-2008 mė 20:03 Arsyeja: rezyme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Ne nuk jemi nga ata qe vdesim per atdheun!!!

Ne vetem fjale kemi! Nuk jemi patriote edhe nuk kemi qene ndonjehere.
    Po me vjen si cudi dhe habi qe Kosova do te shpalli pamvaresine dhe do te behet shtet me vehte. Shteti i dyte i shqiptareve. Tani shqiptaret e Kosoves do te jeojne me dinjitet! Po shqiptaret e Maqedonise? Po shqiptaret e Malit te Zi? Po copetimi dhe shfarosja e Cameve nga trojet e tyre? Copa-copa na ka bere historia ne shqiptareve dhe pse? Sepse jemi nga ata qe "VDESIM per ATDHEUN".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-01-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga Dajti Lexo Postimin
    Po me vjen si cudi dhe habi qe Kosova do te shpalli pamvaresine dhe do te behet shtet me vehte. Shteti i dyte i shqiptareve. Tani shqiptaret e Kosoves do te jeojne me dinjitet! Po shqiptaret e Maqedonise? Po shqiptaret e Malit te Zi? Po copetimi dhe shfarosja e Cameve nga trojet e tyre? Copa-copa na ka bere historia ne shqiptareve dhe pse? Sepse jemi nga ata qe "VDESIM per ATDHEUN".
    Shuuuuuuuume e vertete,edhe historia e ka vertetuar! Ne shqipot mqs vetem llafe kemi, te pakten te fillojme te marrim nje cike ere nga diplomacia. Se po qe per lufte sikush merr anen e pales qe ka me shume mundesi te fitoje, shqipot shesin veten kollaj per dy pare.
    Don't underestimate the power of stupid people in large groups

Citim Postuar mė parė nga rrezon Lexo Postimin
    Agon trimi, pyetja: a vdes pėr vend tėnd? Kėtu s'ka filozofime - po o jo! Ai qė nuk ėshtė i gatshėm tė vdesi pėr vendin e tij, ai ėshtė njė parazit, qė nuk i takon atij vendi. Pa luftė nuk ka liri,Liria rrėnjėt i ka nė gjak!

(MAQEDONIA HIJENA)

Maqedonia - e vetmja qė u pavarsua pa luftė, pse? Sepse bullgari e greku rrinin nė njė kėmbė ta gllabėronin dhe tė fitonin nė kohė nga ngordhėsira rsfj e dihej
    se ėshtė shumė diskutabile ekzistenca e saj! po tė vijonte ajo luftė (2001) do kallej europa (sllav e rus nė njerėn anė - shqiptarė e amerikan, e perėndimorė nė tjetrėn) e do tė harrohej Kosova - LB3.

Shkupi e Prishtina nuk mund tė nxirreshin nė tė njejten kohė. Don kohė e tjetėr luftė, qė tokat shqiptare nėn irjm, ose tė pavarėsohen nė njė, ose do bėhen dy njėsi nė njė shtet maqedon (republika shqiptare dhe republika maqedone nė njė shtet Maqedonia). Nė luften e UĒKombėtares (2001), kundėrshtar ishin: Maqedonia, Serbia, Bullgaria, Rumania, Rusia - kundėr shqiptarėve. Amerika e ndaloi, duke i 'shuar' shqiptarėt. Pasojat diheshin: vaj halli pėr luftėtarėt shqiptarė edhe pėr ēdo shpėrthim tjetėr.

Kur fillon njė luftė, duhet masovikisht tė merr pjesė i gjith populli, nėse don liri, e nėse merr pjesė pjesėrisht - udha e lirisė mbetet nė gjysėmrruge, e pasojat bijnė mbi tė gjithė luftėtarėt e lirisė - se janė rrezik pėr atė shtet, pėr atė duhet tash: a) shtrėngim e unitet forcash politike, b) barazim dy forcash shqiptare e maqedone, nė Parlamentin e Shkupit - qė tė shpėtojnė pa ndėshkime shqiptarėt. Pėrndryshe, nėse nuk unifikohet tė gjitha partitė politike nė irjm, ditėt tragjike vijnė njerapastjetres pėr shqiptarėt dhe vetėm iu japin shanse regjimit maqedon
    t'i herrin tė gjithė shqiptarėt qė vlejnė, e grupet qė organizohen ndėshkohen pamėshirshėm si armiq tė shtetit. Pėr atė shohim skena ndėshkimi policor sot...

Veē Uniteti politik shqiptar ėshtė shpėtimi tashpėrtash... me iu ofrua hundpėrhundė maqedonėve, forca tė barabarta nė Parlament, deri tė vij njė kohė tjetėr - me e shkye frontin!

Pyetja: nė atė ditėn vendimtare nėluftė, sikur Xhaferri e Ahmeti, e liderėt e partive politike, mos tė hynin nė parlament, po tė delnin nė ballė tė luftės - ēka do tė ndodhte? Do tė do tė shkatrrohej Maqedonia, ose do tė ndahej atypėraty - Republika Shqiptare e irjm, fyrom shqiptar, e fyrom maqedon, sikurse nė Bosnje.

Po elita politike shqiptare nė zjarr lufte hypi nė xhypat e policisė maqedone e vrap e nė Parlament - shpėtoi Maqedonia! E si tė shkatrrohej parlamenti nga Haraqina tevona... ishte krejt e kotė! U shua lufta, po herren luftėtarėt pėrdit...

Kjo ėshtė pyetja: a vdes pėr vendin tėnd! Ma mirė do tė ishte: Xhaferri komandant lufte, Ali Ahmeti poashtu e tjerėt nė front me luftėtarėt e lirisė edhe do tė kryhej puna nė dobi tė shqiptarėve!

Po ata donin edhe me parlamentin edhe me luftėtarėt - e kjo nuk bėn ! Edhe politikė edhe luftė nė tė njejten kohė, nė tė njejten kohė kur digjej Tetova e viset tjera shqiptare!

O me luftė - o robėri ndigjojau pordhat maqedonėve tash, jo Ohri, jo Shkupi, marreveshtjet pordha! Elita politike shqiptare nė irjm, vijoi nė dy binarė: edhe donin ēlirim edhe donin veprim politik duke ruajtur irjm-nė bashk me maqedonėt! Tash vuan populli...

SA ĖSHTĖ RREZIK ME HY NĖ LUFTĖ - DYFISH RREZIK ĖSHTĖ TĖ MBETET LUFTA NĖ GJYSĖM!
    Disa reshtat e fundit qe ke shkruajtur e sqarojne ate qe une kam shenuar ne disa postime ne kete teme, dmth ajo qe lufta u la ne gjys, ajo se cka ndodhi pas luftes nuk i jep nje te riu motiv per te flijuar veten. Por gjithesesi se do te kisha vdekur per atedhe, por ne fillim duhet shume mire te njohesh rrethanat se pse shkon ne lufte, ti te lesh jeten per atedhe e ne fund ato atedhetar qe kan nda te njejtin ideal me ty te luajne me ate ideal nuk eshte motiv per lufte. Pergjegjesia i takon cdo kujte qe ka mbet gjall prej asaj lufte, po ti kishim fitu te drejtat qe i kerkonim ose te pakten Marveshja e Ohrit te ish plotesu krejtesisht do te kishte arsye per dicka, por me keto ngjarhe eshte pak problem ye motivohet njeriu per lufte.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Citim Postuar mė parė nga Dajti Lexo Postimin
    Fakti qe sot ekziston nje shtet i quajtur Shqiperi dhe nje komb qe quhet shqiptar tregon se ne kemi qene patriote e jemi akoma , pikerisht se "VDESIM PER ATDHEUN" dhe "KANE VDEKUR PER ATDHEUN" disa , qe ne sot nuk jemi si kurdistani nje komb pa shtet dhe koha po tregon se shume shpejt do behemi nje komb me dy shtete .

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga theeea Lexo Postimin
    Shuuuuuuuume e vertete,edhe historia e ka vertetuar! Ne shqipot mqs vetem llafe kemi, te pakten te fillojme te marrim nje cike ere nga diplomacia. Se po qe per lufte sikush merr anen e pales qe ka me shume mundesi te fitoje, shqipot shesin veten kollaj per dy pare.

T'i mesa duket nuk e njifke fare popullin shqiptar qe fliske keshtu! Ne rradhe te pare kjo qe thua t'i eshte nje pergjithesim qe perdoret ne te shumten e rasteve,nga po ata qe shiten me te vertet per dy pare. Une nuk do thoja se ne jemi popull qe shitemi per dy pare, se sa per trima neper luftera dhe jo vetem kur vin puna te familja jone(normal qe ka plot dhe nga ata qe shesin dhe shpin e tyre per dy pare,por une mendoje se jane nje pakic e shqiptareve),historia e ka vertetuar gjate lufterave te ndryshme neper vite ate(trimerin dhe besnikerin e shqiptarit). Por nje pjese e mire derrmuese e popullit shqiptar,eshte shume i zhgenjyer nga ato qe i ofron vendi i vet,dhe ne shume raste shprehin mllefin e tyre duke thene:'' qe une nuk do jepja jeten per vendin tim'' -dhe ju jap shume te drejte,se une jam nje nder ta.Pse? Se e ndjejme veten shume te neperkembur,nga nje qeveri qe qevireset nga njerez rrugesh,nga nje qeveri qe nuk do t'ja dije per ne,nga nje qeveri ku anetaret e saj e kane mendjen ku te zihen me deputet e opozites apo te ndonje partije tjeter,kush vodhi dhe sa vodhi,nga nje qeveri qe nenshtetasin e saj e vrasin ne kufi grek si pa asnje gje te keqe,dhe mban qendrim indiferent,nga nje qeveri qe nuk mundohet as te japi as ndihmen me minimale per nenshtetasit e saj jashte shtetit! Etj,etj! Atehere i therrasim arsyes,pse une duhet te jap jeten ne rast lufte per kete shtet,qe nuk me eshte gjendur njehere prane kur une e kam pasur nevoje,PSE me thoni? Apo qe ata kryetaret e nderuar,te vazhdojne akoma te tallen me popullin sic po bejne,une per veten time e thashe nje here qe e vetmja gje per te cilen une to jepja jeten ose do vrisja ne kete bote eshte familja ime,sepse ata kane qene te vetmit qe me jane gjendur ne momentet me te veshtira te jetes time.

Dhe sa per ju patriotet online,mos na derdellisni shume ketu ne internet,po keni ca keni per te bere ne rast lufte bejeni,ju i dini vete arsyet me mire nese duhet te shkoni ne lufte edhe pse,po mos u vini epitete njerezve te tjere,qe nuk jane dakort me mendimet tuja.

hajd tung!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 14-02-2008 mė 10:45
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •