Kuptohet se do te them Pooooooo,siq e kane dhene te paret e mi per ne ashtu do ta jepsha edhe une per pasardhesit tone,vetem e vetem te jene ne vendin e vet dhe te mburen me ate cka jane dhe ku jetojne.
Po
Jo
Kuptohet se do te them Pooooooo,siq e kane dhene te paret e mi per ne ashtu do ta jepsha edhe une per pasardhesit tone,vetem e vetem te jene ne vendin e vet dhe te mburen me ate cka jane dhe ku jetojne.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Jeta ime eshte diqka minore ne krahasim me vleren qe ka atedheu per mua. Do ta kisha dhene jeten me gjithe qef.
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Bo bo...jan bere shqiptaret si pederasta te gjithe...23 veta kan votuar jo.
A sju vjen zor mer te pafe. Ikni tju ... greku me italianin dhe merrni dhe pashaporta mundesisht dhe thoni qe sjeni shqiptar.
Pse te vdesim thone disa ???
Po cdo benit nese serbi hynte ne Shqiperi? Ju digjte shtepiat. Ju vriste te afermit para syve tuaj dhe bente nga gjerat me te ndryshme te cilat i keni degjuar gjate luftes se Kosoves.
Mendoni kete, pa pyesni veten te vdisni a te mos vdisni!?
Hajde popull hajde. Me shume se 30% by....ra
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KOKASHTA : 11-02-2008 mė 23:46
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Un ku do qe gjindemi kujdesem qe te jap shembull te mir pasi qe ne nje menyr e pasqyroi atdheun.Pastaj nese vendit tim i kanosej rreziku nga ndonje armik un nuk vdes per vendin tim, por luftoi per vendin tim, nder koh nese vdekja me gjen ajo nuk me pyt,por deshira ime isht te mos vdisnja por te mbaroja luften dhe te gezoi lirin![]()
Nuk e ndihmojme Atdheun duke vdekur per te. Atdheun e ndihmojme duke bere qe kundershtaret e Atdheut te vdesin per atdheun e tyre. Ne lufte nuk shkohet per tu vrare, por per te vrare.
Nese pyetja eshte a do te merrnit pjese ne lufte nese ajo do te ishte e pashmangshme, do ti pergjigjesha, Po, dhe e di qe mund te le dhe kockat.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Tema ka 2 pyetje po te dija kane kuptim te njejt,atdheu qoft Ilirida,Kosova,Cameri,Shqiperi,Mal te zi njejt jemi dhe poqese une i Ilirides vdes per kete vend kuptohet se vdes edhe per Kosov,Shqiperi,Cameri,Mal te zi dmth aq sa i kemi kufijt per te tera mundohem ti mbroj dhe te vdes.
Une per veti quhem Shqiptare dhe per cdo pjes te tokes Shqiptare do ta jepsha jeten siq e thash edhe lart.
Po siq e kane dhene edhe te Shqiperis,Ilirides,Malit zi,Cameris per Kosoven.
Po ashtu edhe te Shqiperis,Kosoves,Malit zi,Cameris per Iliriden.
Po edhe te Kosoves,Ilirides e Mali te zi,Cameris ja dhan jeten Shqiperis.
Njejt jemi nje komb,nje flamur nje gjuh nje truall po vetem ne kufij tjer.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Per Dashurine fal jeten, per Atdheun fal Dashurine!
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Vdekja per Kombin eshte e shenjt, mirepo sa beme ne shqiptaret ne veqanti ne te Kosoves per familjet e tyre ,qe rane ? asgje! tash puna me duket se qendron me ndryshe shikuar ne kete kontekst . Flijimi per Atedhe madje nuk ishte aspak i veshtire , por shkelja e gjakut te tyre, tani e tutje e veshtireson edhe ate te paren.
Krijoni Kontakt