Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 163
    elena ta mbeshtes te pakten une e di qe votova per jo se kur sja ndjen atdheut per mua do ma ndjej mua per atdheu as qe dua tja dije sjam aq budalla sa te beje keto gjera (jo se ato qe i bejne jane budallajen ) po sdu me ja dit fare me lal kur sma ndjen sma ndjen jo per atdhe po per asnjeri ne ket bote pervec atyrve dy qe ma kane bere kte kok
    Njėqind tė puthura dy pika loti, kjo ėshtė dashuria qė na ka dhuruar zoti

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    e ke myt fare elena po keto se di ti keto vdesin per atdheun nuk tallem e kane pere te gjithe kete fillem po kan qene ne enderr

po jo mer trima jo nuk vdes une as per veten time jo ma per atdheun ca eshte ky llaf iher turp qe e keni hap kete muhabet dike e ditur qe asnjani se ban kete gje
    Njėqind tė puthura dy pika loti, kjo ėshtė dashuria qė na ka dhuruar zoti

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Ca vdesin mo aman te keqen
    Fjalet i merr era,po veprat ku jane?
    Ketu shteti u kerkon te vini ushtare dhe nuk shkoni e gjeni justifikimin jo shkolla jo andej jo ketej dhe ju me thoni se jepni jeten per vendin tuaj
    Reklama? reklama i bej dhe une vetes sa te dua por nuk eshte puna aty lol
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Une ja mbeshtes parafolses..

Xhaxhi Enveri dikur thoshte "Te japim dhe jeten per partin/vendin" por jo te na i marrin ate

Tjeta !!
    Feel the pump √

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Te jetosh me mire apo te vdesish per Vendin- Atdheun?

Dhe te dy taborret kane te drejte te mendojne sic mendojne.per jeten dhe Vendin...dhe kane te drejte te patjetersueshme mbi jeten personale...........ketu eshte per mendimin personal apo jo?

Te vdes apo te provoj te vdes per Vendin pata rast dhe nuk e ofrova jeten time...ne luftrat e fundit ne Ballkan...dhe per te jetuar per Vendin nga vij une , jetoj e ,kujtoj, dhe mundohem ta nderoj me cdo hap te jetes time..............
    Ata qe vdesin per Vendin jane Idealistat kombetare..qe nuk i mungojne asnje kombi dhe as kombit tone...dhe une nje i tille kam qene ne rinine time deri kah mosha 22-23..keshtu me duket....kur me ka ra rasti te te mesoj edhe me shume per Rilindasit ...per Emigracionin Shqiptar...Per Luften e dyte Boterore....dhe te gjithe keta edhe nga burime te tjera jo nga burimet Propaganduese...Kur nisa te mesoj per nje Shqiperi tjeter...jo per ate qe e dinim ne si Ideale....nga njerez te gjalle qe dilnin per here te pare nga kufiri i mbyllur per 50 vjet....kur me ra te shkoj ne Kosove te shoh ne c'mjerim jetonin femijet e atdhetarve dhe deshmorve...asnjehere se kam menduar se do te thyhem ashtu..ne shpirt..Te mesoj se njerezit me te nderuar te kombit per njohurine time, njerezit me te perkushtuar kombtarisht te neperkembur nga gjaku i vet...nga kombi i tyre..u ndava me veshtiresi nga idealizmi...shume me veshtiresi...por,edhe sot prape s'kam njerez me te afert, me per zemer...dhe me te dashur se Ata....kur flitet per kombin dhe Atdhedashurine.................
    .................................................. .................................................. ........................
    Jeta te jetohet me ndere dhe me perkushtim per Vendin, eshte e cmuar dhe e vleresuar lart....Dhe jeta e falur idealizmit kombetare dhe Vendit eshte sublime eshte madheshtore ..eshte kulmore eshte ne maje te pjekurise kombetare....Se me ikje te perjetshme nuk jetohet..dhe kurre nuk mbijetohet si komb..kurse si individ i nje perkatesie kombetare..ne ikje..perfundimi dihet....dhe shpetim kombetar as qe ka...vetem nese kombi tejkalohet dhe i jepet rendesi vetem te jetuarit si njeri...kete c'dokush s'mundet ta arrije..dhe sigurisht une jo...se as qe do isha ne kete "forum''.
    ...
    Dhe po te ishte pyetja : cila liri eshte me e embel se liria e fituar me gjak?...pergjigje qe i shkon eshte: Liria e fituar nga prinderit Luftetare....

Dhe ata qe japin jeten per vendin i sigurojne vehtes perjetesine.......

.....per ata qe i falen jeten ,dhe per ata qe i dhuruan jeten Vendit por fati i mire deshi te shpetojne...i pershendes dhe perulem me vargjet:

" Na mbushet zemren me zjarr,
    O ,Ju Engjuj te Shpetimit.
    Nje pellembe Dhe na dhate per varr,
    Mos te mbesim n'dhe t'mergimit......"

Me nderime per Ata qe e dhane jeten per Vendin e vet, por edhe per te gjithe te tjeret qe me jeten e tyre nderojne Ata dhe Vendin e vet,

bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 08-06-2007 mė 17:49

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga _Elena_
    C'ja keni fut kot
    Kshu ne fjale jeni te paret ju se ne vepra naaaaa sua mban lol
    E pse do vdes une per vendin tim? e dua si shpirti por jo dhe te vdes
    Te gjithe luftojn per te jetuar dhe jo per te len jeten
    Hajde mendje hajde thuaj : ^ gg
    Skeni faj ju jo,ka filluar vapa tani dhe keni shume te drejt

P.s bebushja jam i te njejtit mendim me ty : )
    Epo ca te bejme na zuri vapa para kohe

S'ka patur lufte Shqiperia deri tani qe te dilnim partizane/ė si njehere e nje kohe gjysherit tane!

Kur te jete ne lufte mbase e lej jeten ktu dhe shkoj ne mbrojtje te atdheut! S'ka ndonje gje te keqe! E rendesishme eshte qe te besh per te
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Normalisht qe do ta jap per atdheun dhe per flamurin,jo qe e dua vendlindjen time por e dua dhe Shqiperine jam krerar qe jam Shqipetar dhe flas gjuhen me te bukur dhe me te ēmuar gjuhen time Shqipen .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    eh sa njeriu ka dhen jeten per keto troje ....edhe sa do ta japin .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 08-06-2007 mė 18:18
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    heroizem eshte ne nje menyr qe jo te vdesesh per atdheun por ta ndimosh ate nga menyrat me te ndyshme qe dhe populli kur te kujtoj te kujtoj me zemer dhe jo me fjal te kota sic Republika e Shqiperis ja jep mbas vdekjes kjo gje eshte shum e kote dhe pa pik vlerash, duhet ta dekorojne ate njeri qe ben per Shqiperin dhe popullin sa eshte gjall se po vdiq ah ah 1nje jave e shumta dhe harrohet .

Firma BABA.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •