Po
Jo
Nuk them qe sja vlen, nese e sheh si e kam fillu shkrimin do te shohish se edhe une mendoj se Atedheu eshte i shejt, por nese je nga FYROM e din mire se sa ja vlen, ata qe luftuan per atedhe u vrane ata te tjeret qe nuk e cuan amanetin deri ne fund i dim krejt se ku jane, disa ne nje parti disa ne partine tjeter edhe luftojne ne mes veti, nuk e di sa mund te ja vlej te vdesish per atedheun kur e dish se cka do ndodh me ne fund, kompromis kjo, kompromis ajo e ne fund populli del humbes dhe fai i hidhet here njeres here tjetres parti. Eshte e natyrshme dhe shume normale te kerkosh te vdesish per atedhe por une per vete nuk e di se sa mund te ju besoj njerezve qe kerkojne me lufte te kerkojne ate qe na takon, kete e them prej pervojava qe kemi pat deri tash.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 13-02-2008 mė 05:36
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po pse ti kujton se ata qe pushtojne dhe vrasin bashkeatdhetaret e tu .......... do ta kursenin familjen tende?????????????
PO pikerisht sepse familja dhe njerzit tane me te dashur perfaqesohen dhe identifikohen me kete atdhe edhe ne kemi per detyre ti mbrojme dhe respektojme edhe duke dhene jeten per ta sepse atdheu mor mik eshte trualli dhe vendi mbi te cili jetojne dhe punojne me nder babai,vellai,motra,nusja dhe i gjith farefisi yt se bashku me shoqerine tende qe sigurisht te do me teper se ai greku apo serbi i qelbur qe do ta rrezikonin neser pasneser kete atdheun qe ti e sheh kaq large familjes por qe ne fakt eshte kaq prane saj.
LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.
Vetem ne atedhe do ta mbrosh dinjitetin tend si ne asnje vend tjeter.
LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.
Kur kan vdekur shumė e shumė shqiptar para neve
pse mos te vdesim edhe ne per vendin tone.
nuk vdiset per atdheun, or toj, vdiset vetem per kalamojt...
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Krijoni Kontakt