Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 110
    Duke marre ne konsiderate propozimiin e Lioness per ta levizur kete teme ne nje nenforum me te pershtatshem pasi duke trajtuar momente historike nuk i perket me nenforumit te Problemeve Nderkombetare por mendoj se mund te jete me mire tek Historia Boterore, dua ti jap nje pergjigje personit te meposhtem. Dua te theksoj me force qe po bej nje perpjekje mbinjerezore qe te ruaj normat e miresjelljes, etikes dhe sidomos perpjekje per te respektuar pozicionin tim si smod dhe Forumin Shqiptar;

Citim Postuar më parë nga muslim_965

CUDI SA SA KEQ KANE MANIPUUAR CIFUTET ME FENE E JUAJ DHE DOKTRINAT E JUAJA KURSE JUVE I KENI MARRE SI TE VERTETA,KURSE VETE CIFUTET JANE NJI NDER POPUJT ME FANATIKE NE FENE E TYRE.
    NE 1 MAJ 1776,nje ish jezuit Adam Vajs themeloinji organizate konspirative me emrin " iluminate".Me 1778 ata penetrojne ne radhet e nje organizate tjeter e fshehte te quajtur levizja MASONIKE,te cilen e fusin nen kontrollin e tyre dhe me emrin e te cileve ata punojne sot e kesaj dite.PRINCIPET OKULTE DHE SATANIKE perbejne thelbin e mesimeve te tyre.
    Disa prej qellimeve kryesore te tyre jane :
    1.Zhdukja e patriotizmit,
    2.Zhdukja e familjes krishtere,
    3,SHKATERRIMI I FESE KRISHTERE dhe asaj islame,(duke i korruptuar udheheqsit krishter dhe lejimin e pederastise ne fene krishtere,qe ja kane arrit qellimit ne mase te madhe..
    4.Krijimi i nje qeverie boterore...
    Per me shum interesoju vete se cfare statuti kane ata ..
    Ti je i vogel kurse bota konspiracioniste e jehudijve eshte shume para nesh qe neve nuk e kemi idene.Pra nuk jeni ju ata qe vendosin rregulla por dikush shume para teje me prapavija te fshehura.
    I vetmi liber qe na tregon per planet konspiracioniste ne detaje eshte vetem Kur'ani,kete e verteton praktika.
    Me ju krishteret jehudite luajne sikur ai me topin,kjo eshte realiteti.
    Shume dijetare krishtere e kane potencuar kete edhe kryetare shtetesh te ShBA-ve mirpo zeri i tyre nuk ka peshe....
    5.Forcimi i pozitave te jahudijve ne arenen boterore,ne kurriz te krishtereve..
    Nuk ka me keq sesa injoranca e fermentuar. Po spaska me keq sesa klithjet injorante qe te shiten per dije sidomos kur shtrembrohen dhe masakrohen ne kete fare feje. E para e punes kur permend fakte historike ose shkruaji ato te qarta ose te pakten kopjoi qarte nga ata qe kane shpenzuar kohe per te transmetuar nje informacion qe jo gjithmone e gjen ne shqip. E dyta kur trajton dicka ne aspektin historik ose trajtoje te plote sic eshte perndryshe nese fut vetem nje pjese te shkeputur (lexo ate qe te intereson ty) atehere ky eshte dobicllek dhe spekullim qesharak qe vetem te bie ne fytyre si puna e peshtymes qe do ta hedhesh ne tavan. Adam Wishaupt dhe filozofia e Illuminatit jane te mbeshtetur dhe bazuar ne Roshaniyan e famshme evgjito-arabe sebashku me Hashishin qe me vone u transformua ne Assassins dhe qe e kane origjinen qe mijera vjet me heret qe ne Babiloni me Nebuchadnezzarin madje dhe pertej tij.

Te derdellitesh per gjera qe nuk ja ke idene sikur je duke pertypur thashetheme ne cajtoren e lagjes eshte nje psikoze qe i shkon per shtat nje mentaliteti arabo-evgjit por jo nje vendi europian dhe kulture europiane.
    Turpi me i madh ne kete teme eshte kur diskutohet si shqiptare midis shqiptareve per te mirat apo te keqijat qe na ka sjelle Lindja (Arabia dmth) dhe tema nga te perveluarit e Allahut kalon ne jahudi, allah, syre, kuran, hadithe etj qe te vjen per te vjelle. Lexoj dike qe thote "kur ne pushtonim Spanjen..." ose "Kur ne hapnim shkollat e para ne Europe..." duke ju referuar me NE islamit dhe botes arabe... dhe me vjen te ve duart ne koke dhe te ulerij me kete injorance dhe verberi totale. E kam te veshtire te besoj qe keto fjale dalin nga goja e nje shqiptari. Se perceptoj dot sesi nje shqiptar mund te thote NE duke ju referuar botes arabe por ja qe ndodhka dhe qenka realitet. Dmth duam sduam sado te perpiqemi ta trajtojme nje teme ne aspektin historik gjuha do shkoje aty ku dhemb dhembi. Po u permend islami do filloje kundersulmi ndaj krishterimit dhe do dalim tek cifutet dhe te kontrolli i tyre dhe tek degjenerimi i botes perendimore dhe....Ca turpi o zot.
    Vetem nga elemente te tille degjon piskama qe duan te kthejne vleren ne antivlere, injorancen ne kulture, shkaterrimin ne produktivitet. Lavazhi i trurit qenka shume i thelle dhe me duket pa shpetim per keta lloj njerezish. Jam i lumtur qe brenda kufijeve te Shqiperise nuk ka nje idiotllik te tille. Jam i lumtur qe keto gjera nuk perbejne realitet ne ato 28.000 km katrore se perndryshe do na merrte lumi.

i/e regjistruar Maska e The Fighter
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Postime
    40
    Lindja na solli gjithcka. Duke nisur nga e mira e deri te e keqja.
    Shkenca hapat e para ne historine boterore i ka ne Lindje.
    Gjithashtu edhe shume lemi te tjera gjenezen e tyre e kane ne vendet e Lindjes.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga The Fighter
    Lindja na solli gjithcka. Duke nisur nga e mira e deri te e keqja.
    Shkenca hapat e para ne historine boterore i ka ne Lindje.
    Gjithashtu edhe shume lemi te tjera gjenezen e tyre e kane ne vendet e Lindjes.
    çfare na solli lindja?he, lindja na solli taboret e sh,k.e.r.d.h.y.m.e.te sulltan Murat(m.u.t.i.t)te cilat the superfighter Gjergj Kastrioti i theu
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ej ti fighter leshi e lexove mire ate çfar shkruan Darius me siper,apo do vazhdoni me avazin e Mukes akoma ju
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Hej DARIUS me kta brain washed elokuenca dhe miresjellja nuk hyn ne pune
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Lindja i solli evropes shume buste dhe shume icona.
    Ne çdo kryeqytet ,qyetet ,,qyteze,fshat e besa edhe rrugeve i gjen heronjet e lindjes se mesme.
    Ne sheshet ma te medhaja evropiane i gjen emrat e atyre te lindjes.
    Ne qedrat e qyteteve perendimore i gjen ma se shumti lindoret , shiko ska vend ne perednim pa statuja te Jezusit (Ises a.s) te Pjetrit, Pavli etj etj.

Perendimoret moti jane pushtuar nga lindja.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Vetem ne shqiptaret kemi rezistua, as lindje as perendim, gjithmon te pamvarun...

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra.
    xnjeri, debati me ty mbyllet ketu. Niveli yt i dijeve per kombin tone dhe historine e civilizimit ne Shqiperi eshte teper i ulet, aq sa nuk ia vlen as te te quaj kundershtar ne debat. Pastaj nuk mund te debatohet me nje shqiptar qe edhe figuren e Skenderbeut dhe Nene Terezes e perjashton nga elita kombetare.

Tema eshte cfare na solli lindja, dhe le te vazhdojme ketu. Per te diskutuar kete le te shikojme disa aspekte te civilizimit arabo-mysiman.

1) A e keni vene re se myslimanet e mirefillte (sidomos arabet) jane nje komb qe s'kane ART? .

Zarathustra dita dites ti veq po e tregon injorancen tane... me lart thonit se nuk e njihnit Xhabir Hajanin e qe bota e quan "babai i kimis" e thuani se e keni studiuar kimin edhe ate ne shum vende te botes si ne shtetet e bashkuara, ne Itali etj a nuk e dinit emrin e babait te kimis, ktu e pam se sa keni njohuri juve edhe ate ne profesionin tuaj. Kurse tani thoni se arabet nuk njohin artin, nese nuk keni qen asnjeher ne Indi nuk do te thot se nuk e keni parë "Tagj mahallen" qe bota nuk njeh art me te bukur se ky, saqe cdo kryetar i botes nuk e len pa e vizituar.
    Ktu e keni nje link ku flet per atin islam, sepse sado qe t'iu shkruaj un per artin, nuk dot me besoni sepse nuk jeni objektiv, mirpo ktu e keni nje evropjan i cili flet per artin islam.... ju le duke buzqeshur me ket link
    http://video.google.com/videoplay?do...19623138527445

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Kreksi
    Vetem ne shqiptaret kemi rezistua, as lindje as perendim, gjithmon te pamvarun...
    Te lumte goja o Kreks,sna duhet as kultura kristiane e as kultura islame kemi kulturen tone dhe e bejme gjumin rehat,pa kryqtare apo terrorista islamike
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    qenkeni bere shume lemsh o miq
    feja asht e ndare nga kombet
    feja nuk ka kombe
    kombet kane fe dhe ne emer te saj bejne luftrat e tyre

shqiptaret fen e kane shqiptare .ne besojme te forcat tona

sa per histori ne jemi mema e perendimit dhe lindja eshte dundur ketej sic kemi shkuar ne andej me ushtri per te mundur perset .
    sa per lindjen dh atje ka shume te ikur nga ky vend si ne tebe ku ka fshatra qe flasin shqip ,filistinet legjendare te bibles qe cifuteve ju desh forca e zotit te fitonin sepse nuk kish shpresa te tjera ,e deri ne egjipt ne indi ne afganistan etj .
    gjith keto fakte tregojne se forca jone shpirterore se komb eshte e pashtershme she nje buri berthamor per boten sot .

Ne na kane pushtuar te gjithe sepse gjithmone kemi vdekur per lirin tone komorades .

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Lindja
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-05-2010, 12:06
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 19:56
  3. 150 vjet nga lindja e Frojdit
    Nga Kryeplaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 13:04
  4. Kronikat e Derës: Lindja
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 07:46
  5. Lindja e femijes se pare "Djale"tradita shqiptare pse gezon familja?
    Nga Letersia 76 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 04-09-2002, 19:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •