Per mendimin tim aktori me i madh, me interpretimin me te kompletuar ne te gjithe rolet e tij eshte i madhi dhe i vetmi Al Pacino. Nuk mbaj mend te kem pare nje film te tij dhe te jem merzitur. Me vjen shume keq qe ka vetem nje oscar per nivelin qe ka si aktor gjithsesi nuk eshte vetem ky cmim qe tregon madheshtine e nje aktori. I pavdekeshem...