Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ja nje tregim;
    te dy duheshin shume
    ai tradhetonte
    ajo falte
    ai justifikohej se vetem ate donte
    ajo besonte
    ai largohet duke i thene te jete e lumtur diku tjeter
    ajo e gjen lumturine
    ai e akuzon per tradheti dhe vrasese ndjenjash
    me thoni kush ishte tradhetari dhe vrasesi i ndjenjave ketu??
    Po rrini mo se ju jeni katastrofa,dhe tradhetaret gjithmone mundohen te justifikojne veten dhe per me teper tia hedhin gabimet qe bene vete pales tjeter mesa duket i rendon ne ndergjegjie.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    E pabese tradhetare zmren ti mu ma vrave.....ja kushtoj to vargje nje femre qe vetem ajo e din se kush eshte

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    edhe dicka mos harroj
    ai i udhehequr nga egoja e semure
    lidhet me dike tjeter qe i dele rastit
    dhe perseri enderron dhe akuzon pafund
    vajzen qe dikur largoi vete
    i kerkon asaj te tradhetoje si ai
    pra te shkele ate mbeshtje qe i dha
    mashkulli tjeter qe iu gjind prane

E shikoni pra se ku arrin nje mashkull??Ju jeni te semure te gjithe(me falni mund te kete dhe perjashtime).Sapo mashkulli sheh qe femra eshte indiferente kerkon ta povokoje ,po me provokime injorante qe i vuan po vete.Dhe me pas akuzon femren pse u hodh ne krahet e dikujt tjeter dhe i kerkon asaj qe ta tradhetoje ate tjetrin ,duke lenduar keshtu perseri nje vajze tjeter qe mendon se ai e dashuron.E shikoni sa te komplikuar jeni ju,por ka femra qe jane korrekte ne jete dhe nuk ju shkojne pas avazit se vajhalli pastaj.Me vjen keq sepse te tille tipa vuajne per mend e kokes se vet.ngushellime.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga XX22
    edhe dicka mos harroj
    ai i udhehequr nga egoja e semure
    lidhet me dike tjeter qe i dele rastit
    dhe perseri enderron dhe akuzon pafund
    vajzen qe dikur largoi vete
    i kerkon asaj te tradhetoje si ai
    pra te shkele ate mbeshtje qe i dha
    mashkulli tjeter qe iu gjind prane

E shikoni pra se ku arrin nje mashkull??Ju jeni te semure te gjithe(me falni mund te kete dhe perjashtime).Sapo mashkulli sheh qe femra eshte indiferente kerkon ta povokoje ,po me provokime injorante qe i vuan po vete.Dhe me pas akuzon femren pse u hodh ne krahet e dikujt tjeter dhe i kerkon asaj qe ta tradhetoje ate tjetrin ,duke lenduar keshtu perseri nje vajze tjeter qe mendon se ai e dashuron.E shikoni sa te komplikuar jeni ju,por ka femra qe jane korrekte ne jete dhe nuk ju shkojne pas avazit se vajhalli pastaj.Me vjen keq sepse te tille tipa vuajne per mend e kokes se vet.ngushellime.

Ti paske vujt shum re, ai tipi sinqerisht doka vra....e mund te them qe ju femrat nuk dini te zgjidhni njerzit qe vertete ju duan.

Me vejn keq qe paske vujt me nje njeri te tille, por mos pergjithso se po me vret ne seder ti mua pastaj.

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Hamza rri i qete ishte thejsht tregim.
    I pershendes meshkujt me kengen :

''I vetmuar jam ne hall
    se dashnoren ma kane marr...''
    hahaha lol vazhdojeni vete s enuk e mbaj mend

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    hehehehehehe,
    fenomenet s'kan mbarim, rast tipik klinik. Zoti t'pa'te, adidas!
    me ndjese si kesh kaq gojeshtrenguem, po s'pata ma shume fjale.

Zoti t'pa'te!
    Po fol pak me teper more baptist...me ka marre malli te degjoj nje fjale prej teje..
    Jam perpjekur te ngjall tek ti,etjen per te pire,pikerisht per te te bere te flasesh me teper...pooor..por..edhe qe te jesh me pak vulnerabel ndaj tradhetise..eshte ilaci me i mire...me beso"...e di qe ti je i afte t'ja dalesh mbane pa ndihmen e rakise por perse te lodhesh kaq shume kur prane vetes ke nje mbeshtetje kaq te fuqishme si'c eshte rakia

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga XX22
    Hamza rri i qete ishte thejsht tregim.
    I pershendes meshkujt me kengen :

''I vetmuar jam ne hall
    se dashnoren ma kane marr...''
    hahaha lol vazhdojeni vete s enuk e mbaj mend

Me hostrorira te tilla ne mund te vazhdojme gjer ne saba edhe nuk i marojme dot...puna eshte te jemmi rrealist dhe mos te bajem paragjyike se pastaj karakteri juaj surrealist dhe intrigues ju deshton....

Ca konge eshte kjo mer? kush femen e paske kendu kaq keq looool

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Po fol pak me teper more baptist...me ka marre malli te degjoj nje fjale prej teje..
    Jam perpjekur te ngjall tek ti,etjen per te pire,pikerisht per te te bere te flasesh me teper...pooor..por..edhe qe te jesh me pak vulnerabel ndaj tradhetise..eshte ilaci me i mire...me beso"...e di qe ti je i afte t'ja dalesh mbane pa ndihmen e rakise por perse te lodhesh kaq shume kur prane vetes ke nje mbeshtetje kaq te fuqishme si'c eshte rakia
    He more shoku tanku..., as ti se paske kuptua hala se ai qe tradheton ne dashni s'ka thadhtua kand tjeter, vec veten....!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    He more shoku tanku..., as ti se paske kuptua hala se ai qe tradheton ne dashni s'ka thadhtua kand tjeter, vec veten....!
    Po kete e kam kuptuar more baptist,po ka edhe dicka tjeter qe kam kuptuar,kam kuptuar arsyen perse jemi te prirur te shkojme drejt autotradhetise...ehe..e kam kuptuar...ma ka treguar rakija..do ta mesosh edhe ti...shto dozat e rakise pasi nga une nuk ke per ta mesuar...nuk ta tregoj jo..mos mu lut kot...pije!!!...pije po te them!!!!...mire....si te duash..vazhdo te tradhetosh veten"...antitodin e ke perpara syve...nuk e do...si te duash...vetetradhetohu...veteshkaterrohu..

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga Homza
    Me hostrorira te tilla ne mund te vazhdojme gjer ne saba edhe nuk i marojme dot...puna eshte te jemmi rrealist dhe mos te bajem paragjyike se pastaj karakteri juaj surrealist dhe intrigues ju deshton....

Ca konge eshte kjo mer? kush femen e paske kendu kaq keq looool
    Fillo Homza se une vdes per histori,ashtu sic kisha qejf e vogel perrallat.
    Ok qe te jemi realist,askush nuk paragjykohet pasi varet nga historia,dashuria,lumturia + -,dhe nga cdo gje tjeter qe formulon dhe te ben te kuptosh dhe arsyetosh drejt kur jep mendime.Une ndaj te dhashe nje rast,por nuk kam dhene detaje.Une e ktheva kunder meshkujve duke i lene femrat te lara ne kete histori,por po te dishe detajet femra eshte ajo qe i ka vene shkelmin cdo gjeje.hmmmm.Gjera qe nuk rregullohen per momentin.E shikon ti menjehere i dhe te drejte femres dhe akuzove mashkullin se duhet vra??E pra askush nuk mund te flase me siguri kur nuk di detajet ne nje histori,ndaj dhe hapesit te temes i them te shprehet me hapur dhe te na tregoje historine me detaje,pse jo dhe ti Hamza.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  2. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 09:36
  4. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09
  5. Tre tradheti + !
    Nga Jeans-boy në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-06-2002, 15:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •