pse thash un qe te ka lan rruges?Postuar mė parė nga Zemrushja
PS: as mu sme ka lan as i her e kam 131 si shpirt vdes des fare
Por ti rushe nxirr makinen tate orgjinale jo makin qe e ke mar nga reklamat ok (:
kopjace![]()
pse thash un qe te ka lan rruges?Postuar mė parė nga Zemrushja
PS: as mu sme ka lan as i her e kam 131 si shpirt vdes des fare
Por ti rushe nxirr makinen tate orgjinale jo makin qe e ke mar nga reklamat ok (:
kopjace![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 20-04-2007 mė 07:28
Babe po ti re makinen e Nuēit ke nxjerre ne foto.
Apo ja bleve ti, hajt ta punosh gezuar.
PS: shock pse mer byarzer u cmena un me ble makin baaaaaaaaa ce do iher kot .Postuar mė parė nga ShocK
jo re ma bani dhurat komshija per ditlindje car komshije ka Baba, re do si do![]()
Edhe ca dite do ta blej kete makin, nese don ndonjeri te bej ndonje xhiro me mua te me lajmerohen
![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
*Babygirl* , o yllo po te ze barku te besh xhiro me ate bmw , po ec spo ta prish qefin ty do e bajm i xhiro per ne plazh![]()
peugeot 206.....
do me pelqente te kisha audi A3
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Ne shqiptaret nuk dijmi ende te mbarojm as nje rrote biciklete e lereni mburrjet se kush e ēfare makine kemi...
Makinat i prodhojne italianet, gjermanet amerikanet e japonezet....kinezt...
Une kam Mustang !
- Me besoni ?
E po, kjo tem koti....ti lemi levdatat per te tjeret e mos te mesohemi kettu se si te behemi mjeshter ne genjeshtari....
e beni mustangun ju sikur eshte ndo nje makine qe fluturon.Une kam Mustang !
- Me besoni ?
Angjelini makina jote shume praktike dhe e bukur I like it. Te till mund te merja un ne fillim.
Volkswagen Passat dhe kjo eshte makine e mire.
Po ashtu e kam mer lol.. cik me t'bukur se e kam te bardh po ncuk doja me i bo foto.. se..Postuar mė parė nga BaLLaKumi
na zbulon armiku lol
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Ne Londer X5..ne Shqiperi po vi verdall me Benz 250.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt